Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ja kdyz chci zhresit tak si vzdycky vzpomenu na vas jaky jste disciplinovany a co uz jste stihly - a vetsinou se tak zastydim a radsi nehresim…
Neklapne to vzdycky, nikdo nejsme perfektni, ale pomaha mi to moc!
@matiee píše:
Hedvika - správně, odměna musí býtTeď se to bude zase dodržovat mnohem jednoduššeji, věř mi
Občasné zhřešení vůbec není na škodu. Ale je potřeba se zase vrátit k režimu, ne hřešit čím dál víc, a to bohužel pozoruju u sebe, jak mám doma ty vita placky a vůbec dobrůtky z lifefood a podobné… svádí to hodně
Tak já zase tolik nehřešila. Akorát, že jsem si řekla, že do druhé fáze půjdu v sobotu, jsem v první měsíc. Tak jsem na ní najela už dnes ![]()
Holky, já dnes lehce hřeším vínkem, sice max 2 dcl, ale žádné suché, ale pěkně polosladké, už mě nebaví si to odpírat, tak alespoň potěším chu´tové buňky ![]()
@glorča píše:
Holky, já dnes lehce hřeším vínkem, sice max 2 dcl, ale žádné suché, ale pěkně polosladké, už mě nebaví si to odpírat, tak alespoň potěším chu´tové buňky
Já myslím, že 2 dcl zase tak moc nehřešíš. Zasloužíš si odměnu
. Člověk se musí občas odměnit
.
tak si dame o vikendu 2 deci za odmenu vsechny, co rikate?
To nebude hrich ale dárek!
@Radka68 píše:
@areca @Hedvika68 @glorčatak si dame o vikendu 2 deci za odmenu vsechny, co rikate?![]()
![]()
To nebude hrich ale dárek!
Já bych si s vámi dala, ale nepiju, nějak mi to nechutná. Taaaak, že bych si dalal melouna?
![]()
@Radka68 já nemůžu…
Mám za sebou to žrací úterý, kdy jsem měla mimochodem i 3dcl vína
, takže teď musím tak týden být vzorná…Ale pak už si tu sklenku občas dám. Už budu váhu spíš držet, než hubnout, takže občasné prohřešky už jsou povoleny… ![]()
kdepak holky, nebude nic, to byl jenom vtip!
jeste chvilku vydrzime, ne?
Ja toho taky moc nevypiju, byly doby, kdy jsem si davala vecer 2dcl vina casto, ale uz jsem odvykla. Ono se to ale nezda, ten alkohol ma silene kalorii… ale dobre vino chutna, bohuzel… ![]()
Jinak vaha stoji a stoji, ale uz se s tim umim trochu vyrovnat, to zase bude dobry… v podstate jsem u cile, ale chci jeste tak 1-2 kila „rezervu“, clovek nikdy neví…
Glorčo, já mám výhodu v tom, že pijeme suché bílé vlastně už běžně, polosladké mi nechutná
Ještě jsem tedy přidala Prosecco, ale všechno si ředím sodovkou, protože mi to hrozně leze do hlavy
Ale zato pijeme tak obden jednu až dvě sklenky, ty ředěné tedy, takže dobrý, jako odměna super ![]()
Pálava to nebyla, ta byla minule, teď to bylo vínko se stříbrnou medajlí Rulandské bílé, ale opravdu hodně dobré. Já zase moc nemusím ta úplně suchá vína, potřebuji trošku nasládlé, jinak mě hned bolí žaludek, asi je to psychické, jak mi moc nechutná
.Jinak většinou dělám střik, tak třetinu vína, hodně jemně perlivé vody, aby ten cukr byl naředěnej, ale to včerejší jsem si opravdu kazit nechtěla, to by byl skoro hřích
!Jinak upekla jsem chleba ze směsi od Victus, je dobrý, vůbec není nasládlý, je v něm hodně drobných semínek a je hodně vláčný, prý vydrží dlouho, jako čerstvý. Dnes jsem měla krajíček k snídani se šunkou a cottage sýrem a pochutnala jsem si. Bochník jsem rozkrájela a dala do balíčků po 2 kusech a zamrazila, ať ho mám na dlouho…Vyšlo mě to na 8 balíčků v mrazáku a 2 plátky jsem si ještě nechala na brzkou spotřebu. Takže cenově určitě lepší než koupit jejich 2 plátky za 60 Kč ![]()
Holky, já se strašlivě přežrala, sice nic nepovoleného, ale mám pocit, že mi praskne pupek nebo naskáčou strie
!Udělala jsem si kupu, ale fakt kupu zeleninového salátu(salát, okurka, rajče, vejce, sýr, kuřecí maso, zálivka z jogurtu)to bylo žrádlo, a to jsem před tím byla cvičit ![]()
@glorča
nepanikař, to je samá voda…teda pokud nebyl nějaký moc kolorický dressing…
![]()
Chichi, já nepanikařím, jen je mi teď trochu víc těžko a sotva funím! Na váhu večer nelezu, nejsem takovej tvrďák
Dresing si dělám z našeho oblíbeného bílého
jogurtu s čenekem a solí, takže nic kalorického, jen mě rozesmálo to množství a to veliký nafouklý břicho jako v 8 měsíci ![]()
@glorča
břicho do rána splaskne. To znám, moje je taky „elastický“ až moc… někdy mám dojem že jsem neustále v tom…
![]()
Ale teď je to fajn.