Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@nokoska
ja bych ty koktejly chtela taky dlouhodobe zabudovat do stravovani - tedy hlavne od Po-Pa pres den. To by mi vyhovovalo a pomahalo ten prechod na „normalni“ stravu rozume udrzet.
Ale slovem „normalni“ nemyslim to zrani co bylo donedavna… ![]()
@Radka68 vždyť já vim je mě to jasný!
přesně tak to vidím i já. Nedělám si iluze, že si budu dělat svačiny a obědy. Na to se moc znám
to prostě neklapne… Mooožná první týden
by mě to vydrželo a potom by se to vrátilo do starých kolejí a to nemyslim, že bych „žrala“ nějakej hnus, ale spíš nejedla a potom se přežjedla večer jako paše.
a tohle je takové dostačující i pro ten pocit. Jíst pravidelně ![]()
jo, ty vecery to byl muj konec. Mam doma dve lednice, tak jsem nevedela kterou driv vyluxovat…
sice jenom to „nej“, ale zcela nekontrolovane… a navim mam rada pecivo vseho druhu, chleby, baguetty, syry, vinko, no proste hruza…
A ze bych musela jeste rano delat nejaky svacinky pro sebe - tak to ne, staci ze rano musim neco nachystat pro decka, i to mne uz leze krkem… A na obedy v praci nechodim, ponevadz jsou to moc velky porce, dost drahy, tak to nemusim, to bych si musela hodit tak odpoledne po jidle hodinu slofika…to bych jinak neprezila..- to chodi jenom chlapi, ponevadz ti maji furt hlad.
@Radka68 tak to jsme na tom stejně. Já na obědy chodim jednou 2× za týden. V létě něco na gril to je pohoda to můžu máme autobazar tak mezi mytím aut a počítání pojistej odskočim hodit flákotu na gril
. Někdy si zajedem, ale minule mě tady málem zabil, když jsem si objednala salát s jogurtem a místo sýrových nuget jsem na tom dostala normálka smažák! Člověk chce jíst správně a oni zabijou salát smažákem… To bylo vážně a zabití kuchaře. Naštěstí prcek chodí zatím do školky a tak řeším jen večeře.
ja jdu nekdy s kolegama pokecat, ale tak max. jednou za tyden, kousek je malej ital, tak oni na pizzu a ja si dam salat s krutimi prouzky a tak.
Jinak ta kantyna to fakt nema cenu.
Moje starsi dcera uz je na vysoke (23), takze uz je dost rozlitana, ta mladsi pujde po prazdninach do 7.tridy, takze to je jeste furt nejaky vareni… grrrrr… ma 24 hodin denne hlad.
Ty vecere jsou ted behem diety jak kdy, kdyz decka maji pres den neco poradnyho tak jenom neco mensiho, nebo nejaky testoviny, to jde vzdycky… Nebo hodim neco na gril, to je ted idealni - zadny velky chystani, a jidlo bzry hotovy. My velmi radi grilujeme i syry.
Ale v podstate to neni problem ty vecere, problem jsem ja a ty moje chute a zravost… ![]()
@Radka68 jj já jsem taky žravá a hlavně ráda pívečko a vínečko!!! To je ještě horší ![]()
Ahojte:) tak som sa rozhodla pridat medzi Vás, aby som sa trošku motivovala a dozvedela čo ma čaká a neminie
Čítala som vaše príspevky a naozaj klobuk dole
držím nám palce. Hned by som sa chcela opýtat…začala som včera, to som sa držala vpohode, dnes pokračujem tiež vpohode, až na ten pocit hladu a začala ma trápit jedna vec na ktorú by som sa chcela opýtat..skoro celý den sa mi robia veelmi divné stavy v črevách..čo ma čaká? prejde to, alebo sa budem musiet pripravit na častu návštevu WC? Dakujem za každú reakciu
@ketonka vítám te a drzim pěstí! A chodis i na záchod nebo jen ty pohyby střev? Já jsem teda na začátku nic necítila. Častěji jsem začala chodit na záchod až v druhé fázi na začátku, kdy jsem přidala špenát atd.
Mnooo upřímně na férovku pokud příjdou tyhle pohyby tak to jsou prdy
já kdybych nebyla venku tak vám nevim
na záchod moc nechodim tak jednou za den max 2× podle toho molik sním salátu. ![]()
co bych dala za to, 1× denně…
![]()
Tak jsem povečeřela. Jsem to v kuchyni fakt rozjela: koktejl a 10 dkg šunky…
![]()
@ketonka
jak vidis to je u kazdeéo zcela individuálni… Ale fajn ze jsi zacala, stoji to za to, i kdyz jak se riká: neni úcinku bez vedlejsiho úcinku…
![]()
@Radka68 já dneska byla hooodně pitně výživná a jsem přechlastaná a nějak mě teď nic nechutná sezobla jsem salát s nechutí a dneska po 1 vynechám večeři nemám na ní naporosto vubec chuť!
asi bych to vrhla
bude pustík, ale ráno si dám hned kaši to se dožene. Já tu mám je. Omeletu, jsem si dneska nevzala koktejl ten bych asi dala.
@nokoska
mne to dneska taky staci. Mam tady syry (bez sacharidu - neco jako tvaruzky), ale ani na to nemam chut. Jsem toho dnes plno nakoupila, ale nevadi, alespon mam zasoby na vikend… Ten vanilkovy koktejl byl ok, musim rict, ze to piju celkem rada, uz jsem si na to zvykla… Pina Colada to sice neni, ale z nouze ctnost, ze?
![]()
Mam znamyho, ten jenom tim, ze vynechal alkohol (dal si rad k obedu sklinku piva a vecer 2-4 deci vina, teda zadny velky mnozstvi, ale nekolikrat tydne) zhubl pres 10 kilo… Ted pije jenom nealko pivo (hm…) a tim to hasne, a ji uplne jako driv.
Ten alkohol se nezda, a ja mam tak rada obcas sklinku vina, nebo nejaky poradny koktejl… to je fakt debilni…
@Radka68 já si neďelám iluze, že pít nebudu! Dám si oivko co by z toho života člověk měl. Dám si jednou za týden a nebo jen střik.
a nemyslím si, že by to s váhou nějak zamávalo. Jíst hodlám zdravě, ale někdy si dát nějakou orasárničku to prostě je život a radost si vzít nenechám. Nekouřím tak hold něco jako neřest mít člověk musí ![]()
Holky, ktera z vás zkoušela koktejl od ketodiet i od ketofitu? Budu objednávat a laka me ketofit coko - koktejl. Je chutove lepší než ketodiet? Zatím jsem kupovala jen ketodiet a pila jsem to bez příchute..