Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
6.7.15 08:57

koktejly

Ahojte :)

Potřebuji prosím poradit jdu ted do druhé fáze a byla jsem na dietě značky ketodiet, chtěla bych zkusit koktejly i od ketofit, ale nevím jestli to mám zkoušet :( Koukala jsem se i na ty hodnoty, ale příjde mi, že u ketofit koktejlu je větší množství sacharidů a to nechci :( je mi jasné, že to má spolu něco společného, ale nejsem si jistá jestli to mám zkoušet :nevim:,a proto prosím o radu a zkušenosti :kytka:. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.7.15 09:26

Ahoj holky,
tak jak jste prezily vikend? Dnes rano jsem celkem psychicky down, to neni mozny, za vikend ani deko dole. A pritom jsem vubec nehresila, jestli je to tim vedrem? Sice jsem nepribrala, ale ani nezhubla. A pila jsem hodne. Ale je fakt, ze nesportovala, ponevadz bych v tom vedru asi chcipla. Tak dnes jenom koktejly, jinak nic. Ja vim ze to je asi normalni, ale to cloveka fakt nastve… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.7.15 10:44

Ahojky, já taky stojim snad zítra bude lepší pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.7.15 11:43

@nokoska
no to teda doufam ze to bude zitra lepsi… :) Jsem tak 1,5 kila u cile, ale ten finis je fakt nejhorsi. Rozum rika to je normalni, to vse nejak racionalne chapu, ale presto kazde rano letim jako prvni hned na vahu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.7.15 11:45

@Radka68 tak to jsme na tom naprosto stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.7.15 11:55

@nokoska

ja nechapu jak se nekdo dokaze vazit 1× tydne. Ta vaha je pro me totalni motivace, kdybych to nemela, asi bych tu dietu nevydrzela.
Mozna je ta stagnace dana tim, ze moje traveni v teto diete vlastne nefunguje. Tak nevim. Proste zatnout zuby a pokracovat… Snad to bude zitra rano lepsi, uz budu vdecna i za 10 dkg… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.7.15 12:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.7.15 21:51
@nokoska píše:
@Radka68
:P :P mě se nepovedlo odeslat to co jsem napsala :roll: :roll: nebyla jsem na dobrém netu. Tak schválně zítra až se zvážíme co bude! Jinak jsem zrovna v hrozném bodě. Chutná mě už jen kokteil a polívka, ostatní už tolik ne, ale nejvíc mě nechutná zelenina co můžu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.7.15 22:13

@nokoska
Ok. Já jsem taky moc zvědavá. To zvládeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
6.7.15 22:13

Ahoj holky, já jsem totálně vypadla z diety, už na dovče jsem hřešila, ale to co předvádím po návratu je hrůza! Piju víno, včera oslava narozek bráchy a mámy, to ani nebudu popisovat, co jsem žrala :cert:!tak jsem napsala do poradny Dietalegre dr. Rýcovi(svoje rozežranectví jsem raději moc nepopisovala) a mám se na 10 dní vrátit do 1 kroku, pak 20 dní do 2 a pak dlouho udržovat 3,jsem já pitomec :zed:!Ale ještě chci 3-5 kg dolů, tak to asi musím tak udělat, ať to mám v 1 dietě a nemusím se za pár měsíců trápit znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.7.15 22:20

@glorča já na tom budu podobně, pže jsem si to takhle blbě naplánovala a v srnu jedeme na dovču Řecko allinclusive ve 4* kde mají snad všechno mňamkozní… Nebudu si nalhávat, že bych nejedla a pila koktejl… Jo to bude další chlast, že jo! Budu se snažit tam držet dělenou, ale klidně naskočím do prvního kroku pže vím, že to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
7.7.15 07:31

@glorča jak to? Chybí už vůle? To me mrzí… :hug: Snad ti tov hlavě znovu naskočí… Já měla náročný prodlouženy víkend. Syn měl prvni narozeniny. Oslava byla od soboty do pondělí…pořád tu někdo byl…tolik dobrot, co jsem za ten víkend nachystala…to bylo něco… ale fakt ani ťuk. Já jsem si nevzala ani kousek. Ale byly to muka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 08:52

@nokoska

tak dnes rano zase nalada nahore, 65,1kg - minus 300g. Tak aspon neco… To je fakt uz patologicky - rano hned prvne na vahu… :) :) :)
Ted je mne sileny horko tak piju vodu o zavod… Rano jedno vajicko a koktejl, k obedu tady mam jedno avokado a udelam si k tomu koktejl, vecer jeste nevim, neco minimalne.
Vcera vecer jsem mela k veceri trochu salatu se dvema uvarenymi vejci. Tak to jakz takz slo - decka si davaly zmrzlinu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.7.15 08:56

@glorča
to se stava, clovek neni stroj! Dovolena je vubec silena vec. Si vzpomenu loni Turecko, klasika all inclusive… Nejhorsi nejenom to sileny zrani (to se neda jinak nazvat), ale na plazi porad nalivali sampansky, to mne chutnalo, bylo to tak pekne osvezujici, ja byla tak fajn picla na tom slunku… :) Do plavek se clovek 14 dni vleze, ty jsou elasticky… ale potom, kdyz jsem prijela domu, tak se mi udelalo zle… :cert:
Za ty prachy clovek akorat ztloustl… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.7.15 09:21

Poslušně hlásím já stále stojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie