Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ksafnika já bych to tedy dojedla, když už jsem to zaplatila. a pak bych zvolila přírodní cestu. tzn tvaroh, mléčné výrobky, maso, zelenina. prokládat to proteinem. a musí to jít dolu.
@Janule34 dat tomu jeste sanci?..ja si myslim ze kazdy telo je jiny. nekomu staci pridat pohyb, jinymu nejist vecer, nekomu krasne funguje keto..
@ksafnika no právě. každá to tělo máme prostě jiné. já třeba nejím později jak po 18 hod. a u keto cvičím i když se nedoporučuje cvičení. ale cvičím už delší dobu a jsem na to zvyklá. ono taky záleží jaký bmi člověk má a taky genetické proporce. no je toho hodně. takyjsem někde četla, že papírek by měl být světlejší.
No a možná by bylo lepší nse měřit než vážit. když teda ta váha nejde až tak dolu. někdy jedou cm a váha nic. jinak jsem i našla příspěvek jednoho pána a ten zhubl za měsíc 4 kg. takže to je fakt strašně individuální. já minulý rok zhubla za měsíc 5 kg, a mojue kamarádka 11 kg a přitom není tlustá a já jo. ale může to být i o tom pohybu.
@Janule34 uz to tu psaly, kdyz je svetlejsi, tak clovek pije spravne dostatek vody.kdyz je moc tmavej, tak to pry opravdu neni dobre.Mne pomahaly mensi porce jidel, vylouceni peciva a stacil i mirnej pohyb…nekdy pred deseti lety?
cim jsem starsi, tim to jde hur a nemam uz trpelivost se trapit x mesicu.Tak proto radsi keto…minule jsem ve 2. fazi zacla cvicit Jillian a vysledky skvely!
@ksafnika jo jillian já minulu. cvičím jí taky teď. když bylo počasí, tak jsem spíš běhala. občas dala jillian. ale já zhubla už přes 30 kg a už mi to prostě nejde. tak jsem se naštvala a chci zase zkusit keto. ale říká se, že když už je to třeba podruhé, potřetí tak už tak nezabírá. tak uvidím.
@Janule34 to mi ani nerikej.ja doufam, ze kdyz fungovala poprvy, tak bude i podruhy! vsak brzo uvidime. S Jillian - prvni mesic me bavil (ripped in 30), pak jsem nekdy po pul roce zkusila dalsi serii (30 day shred) a to me tak nebavilo, ze jsem to ani nedokoncila.Ted mam stazenou Body revolution na 3 mesice a snad kdyz to budu stridat s behanim, tak to dam
aspon nejakou dobu chci…
@ksafnika me zase baví shred a riped vůbec
A taky přidám běh. Jen co se umoudri pocasi. A už máš nějaké ubytky?
@Janule34 minus kilo za dva dny. a taky mam sileny chute kdyz ted varim rodince
![]()
@ksafnika to přejde. Já teď delala povidlove buchty. A na stole strudl
Ahoj holčinky, hlásím se po pár dnech… je to neuvěřitelnej fičák, sotva to všechno stíhám… o víkendu jsem se snažila trošku se pověnovat rodince (bazén s dětmi, kino) bylo to fajn
Dnes jedu 16 den a dole 4 kg - no není to žádný zázrak, ale alespoň něco. Jsem jak magor… každé ráno na váhu a každý den je to jinak. ![]()
@1papaya1 dva týdny a 4kg, to je super. Hlavně, že to jde dolu
Ženy dneska se fakt potřebuju zrestartovat, koukam na kalorické tabulky a když si dám bilé suché víno, tak ani když si dam dvakrát dvě deci, tak nepřekročím denní limit sachru a to počítám sachry za cely den. Ze mužu? ![]()