Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky tak ja sem v pr… Nejsem v ketoze l
nic sladkého sem nejedla
mela jsem jen kuřecí plátek se salátem zeleným a proteinovou tyčinku jinak koktejl čím to??? ![]()
@Danuda jsem si prosla starsi prispevky at se furt neptam dokola ale ty jedes uz treti tyden zejo.to je doba kdy uz si telo zvyka a ketony vyuziva vic takže je nemusis namerit.kdyz vis stopro ze jso nic neporusila tak je to v poradku.oni to ruzne i pisou ze mereni papirkama neni 100% hlavne po nejaky dobe
@ksafnika dik za podporu k
no ted sem si vzpomněli, ze jsem mela 2 platecky 1/2 Cm jablka ale to by me nemělo vyhodit
jinak mam oproti včerejšku o 300g min doprdelky ![]()
@Danuda je to jak pise @ksafinka mela jsem to stejné, zitra uz zase bude ruzovy
@nicolletta30 dekuji a holky neni po 3 týdnech 4,6 kg sakra málo??? ![]()
@Danuda nekdo zhubne vic nekdo min.zas uz si nepamatuju kolik chces ty, jdu zas cist zpetne.ale malo to neni.ja jsem normálním zpusobem, bez keto kdysi hubla tech 5 kilo treba 3 mesice.tak to jsou 3 tydny prece super ![]()
@ksafnika 15- 20 kg potřebuji!!!
mela sem 81,7 na 159 Cm
a jsem už 2,5 roku po porodu i když letos mi je 44 ![]()
@Danuda dik za info. stejne bych to z toho telefonu tady hledala hodinu.nojo tak to mas trochu vic na zhubnuti. a planujes vsechno najednou.nebo radsi na etapy?
@Danuda tak to drzim vsechny palce
to bych asi drzela tu 1. fazi co to pujde!
Ahojte, pripájam sľúbený recept na muffiny, ktoré sa môžu od prvej fázy.
3PL /polievkové lyžice/ ľanového semiačka z DM -drogerie zomeliem vo vysokej nádobe ponorným mixerom najemno. Neodporúčajú sa kupovať drvené z dôvodu, že tuk rýchlo oxiduje a potom nielen smrdia, ale strácajú na kvalite. Presypem do širšej misky. Pridám 3 PL proteínového prášku z DM- drogérie, 1/4 čajovej lyžičky sódy bicarbony, 1 čaj. lyžičku mletej škorice. Pridám 3-4 vajíčka /podľa veľkosti/, 3-4 lyžice roztopeného masla a podľa potreby pridám 30-33% šľahačku, aby cesto nebolo veľmi husté. Niekedy namiesto masla dávam taliansky syr mascarpone. Všetko spolu vymiešam a ak je cesto moc husté, zriedim tekutou šľahačkou. Toto množstvo mi stačí na 12 ks muffin. Na vrch vtlačím pár ks mrazených malín a čučoriedok, nemusia byť. Pečiem pri 170°C cca 12-14 min. Vyšľahám si šľahačku a dávam si lyžičku na upečené, vychladnuté muffiny. Mňa z ketózy nikdy nevyhodili, ale samozrejme nesmieme ich zjesť všetky naraz
Ja nepridávam žiadne sladidlo, ale kto chce môže.
Podle mě je to i o pití. když se vypije hodně, tak ten test to sto pro nemůže ukázat. a maso to určitě nerozhodí, zvlášť drůbeží. jinak skoro 5 kg za tři týdny je super výsledek. já jedla zdravou stravu a cvičila a půl roku ani deko. takže já bych skákala radostí.
@Janule34 dekuji
mam před ms a začínám byt naladova
tak jste me zase pěkné nakopli ![]()
@nicolletta30 nemám dočteno, ale reaguju na víno… včera jsem dostala v práci osobko a smlouvu na neurčito, tak jsem si večer dala 3× dvojku bílého a vykoplo mě to z ketozy natotata ![]()