Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
27.1.16 07:47

@BaraSe ahoj! Ja jsem to mela uplne presne jako ty - kdyz jsem hubla s keto pred nejakou dobou poprve.(Ted hubnu podruhy :mrgreen: ).Uplne stejne vychozi vaha. I vysku mam stejnou jakou ty. Nejdriv 6 kilo dolu (ale za dva tydny, ne za tri) a jak jsem si pridala ve 2 fazi jidlo, taky se mi 2 kila hned vratila.Co jsem delala? Zacla jsem cvicit, pokracovala v te druhe fazi a pak postupne, ale teda horko a tezko jsem je zase dala dolu a pak si uz drzela tech 64.Cviceni, hlidani kalorii, jenom dovolena jidla, opatrne s tema sacharidama, no, jak oni radej.

Edit : tentokrat taky hubnu ze 70.cil stejnej. A chci si dat 1. fazi 3 tydny - kdyz to vydrzim - - no uvidime.

Příspěvek upraven 27.01.16 v 07:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.1.16 07:48

@nicolletta30 nahodou je to uspech :kytka: a motivace pokracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.1.16 08:00

Jeste vam vsem muzu dat jeden tip - tenkrat poprvy jsem o keto docela hodne procitala na netu, i anglicky fora a stranky, tech ceskejch prece jen moc neni. A nasla jsem tzv. Fat fast -„tukovej pust“.Delaj to keto dietari, kdyz se jim hubnuti zastavi.
Podstata : 3- 5 dnu jedi mezi 1000-1200 kaloriema denne, ale jenom tucny veci! Treba avokado, slaninu, tucnej syr, orechy, atd. Rozdeleny do 5 porci denne.Zni to hrozne, ale psali, ze jim to skvele nastartovalo hubnuti dal. Ja jsem vydrzela jen 3 dny, zkousela jsem to taky, no ale fungovalo to! Behem ty treti faze hlavne, jsem to udelala asi trikrat a pak i ty posledni kila sly dolu a zustaly. Tak kdo chcete, sup na strejdu googla a hleejte fat fast. Nasla bych vam sama, ale musim pracovat, ahoj zatim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.1.16 08:07

Jeste se ale zeptam vas vsech tady : ze zacatku, kdyz vam naskocila ta ketoza, citili jste se taky…tak zvlastne??? :mrgreen: :P jak oni pisou lehka euforie, tak to ja presne mam. Takova lehkost, jsem jak necim nakopnuta, rano misto abych se tu plouzila a pomalu probouzela, tak jsem uplne rozjeta a k tomu i trochu nesoustredena…mate to taky?? Pozdejs uz mi tohle nedelalo, to uz si telo zvyklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.1.16 08:28

@nicolletta30 gratulujem ku krásnemu úbytku. Aj keď občas pôjde váha hore, netráp sa a nevzdávaj to. Môže za to zadržaná voda. Keď baby začnú cvičiť, tiež môže váha stúpnuť, lebo svaly sú ťažšie, ale objemovo menšie ako tuk. Preto sa radšej merajte - však o to hlavne ide, aby sme boli štíhle. Neboj, do leta to dáš a v lete budeš v plavkách nádherná! :lol:
@BaraSe nevzdávaj to, to je len zadržaná voda. Buďte v pohode a nestresujte sa pre pár gramov navyše. Tešte sa z úspechu, ktorý ste dosiahli a pôjde to ľahšie, lebo nebudete v strese ale v pohode a telo si to pamätá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.1.16 08:45

Tak se to holky pohlo 5,7 kg dole za 23 dni :dance: i když papírek od ketoze bily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.1.16 08:46

@ksafnika ja mam porad super náladu a vůbec nejsem unavená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
27.1.16 08:56

@Danuda tak když jde váha dolu, tak bych papírek neřešila.

Jinak já jsem nervoznější ale plná energie. v půl deváté jsem měla uklizeno, prádlo v pračce. připravené těsto na chleba, které kyne. a peče se maso k obědu a připravuju se na cvičení s Jillian. jen mě chytl nerv, protože opět hledám hřebeny+ a
bych se mohla učesat. ta moje holka je bordelářka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.1.16 10:20

@Danuda @Janule34 tak to nemam sama :) zas ta energie se hodi, potrebuju doma udelat plno veci tak aspon nebudu myslet na zradlo :lol: a taky me presel takovej ten odpoledni utlum, jestli to znate, kdy by si jeden dal nejradsi siestu…odpadavam az vecer a ne v pulce dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
27.1.16 10:42

@ksafnika tak to mám taky. dřív jsem chodila s malou přes den spát, teď už nechodím. a udělám hodně práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.1.16 10:47

@Janule34 ano dýchánek po obědě byl potřeba :mrgreen: ted vuuuuuubec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.1.16 10:51

@Janule34 @Danuda ja si zadnej dychanek dopravat nemohla :P ale takhle to je rozhodne lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.1.16 11:09

Tak devcatka ted jsem se objednala nebudu čekat až zhubnutí 15 kilo a jdu do toho od pondělka nebudu kouřit!!! Jdu na bioterapii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.1.16 11:22

@Danuda no ty jsi husta! Ja hulim dal.co to je bioterapie? Neco si o tom najdu.tak pak napis jak to probiha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
27.1.16 11:41

@Janule34 @ksafnika @Danuda holky teda to zavidím, ja jsem jak chcipacek od začátku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková