Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@BaraSe ahoj! Ja jsem to mela uplne presne jako ty - kdyz jsem hubla s keto pred nejakou dobou poprve.(Ted hubnu podruhy
).Uplne stejne vychozi vaha. I vysku mam stejnou jakou ty. Nejdriv 6 kilo dolu (ale za dva tydny, ne za tri) a jak jsem si pridala ve 2 fazi jidlo, taky se mi 2 kila hned vratila.Co jsem delala? Zacla jsem cvicit, pokracovala v te druhe fazi a pak postupne, ale teda horko a tezko jsem je zase dala dolu a pak si uz drzela tech 64.Cviceni, hlidani kalorii, jenom dovolena jidla, opatrne s tema sacharidama, no, jak oni radej.
Edit : tentokrat taky hubnu ze 70.cil stejnej. A chci si dat 1. fazi 3 tydny - kdyz to vydrzim - - no uvidime.
Příspěvek upraven 27.01.16 v 07:56
Jeste vam vsem muzu dat jeden tip - tenkrat poprvy jsem o keto docela hodne procitala na netu, i anglicky fora a stranky, tech ceskejch prece jen moc neni. A nasla jsem tzv. Fat fast -„tukovej pust“.Delaj to keto dietari, kdyz se jim hubnuti zastavi.
Podstata : 3- 5 dnu jedi mezi 1000-1200 kaloriema denne, ale jenom tucny veci! Treba avokado, slaninu, tucnej syr, orechy, atd. Rozdeleny do 5 porci denne.Zni to hrozne, ale psali, ze jim to skvele nastartovalo hubnuti dal. Ja jsem vydrzela jen 3 dny, zkousela jsem to taky, no ale fungovalo to! Behem ty treti faze hlavne, jsem to udelala asi trikrat a pak i ty posledni kila sly dolu a zustaly. Tak kdo chcete, sup na strejdu googla a hleejte fat fast. Nasla bych vam sama, ale musim pracovat, ahoj zatim ![]()
Jeste se ale zeptam vas vsech tady : ze zacatku, kdyz vam naskocila ta ketoza, citili jste se taky…tak zvlastne???
jak oni pisou lehka euforie, tak to ja presne mam. Takova lehkost, jsem jak necim nakopnuta, rano misto abych se tu plouzila a pomalu probouzela, tak jsem uplne rozjeta a k tomu i trochu nesoustredena…mate to taky?? Pozdejs uz mi tohle nedelalo, to uz si telo zvyklo.
@nicolletta30 gratulujem ku krásnemu úbytku. Aj keď občas pôjde váha hore, netráp sa a nevzdávaj to. Môže za to zadržaná voda. Keď baby začnú cvičiť, tiež môže váha stúpnuť, lebo svaly sú ťažšie, ale objemovo menšie ako tuk. Preto sa radšej merajte - však o to hlavne ide, aby sme boli štíhle. Neboj, do leta to dáš a v lete budeš v plavkách nádherná! ![]()
@BaraSe nevzdávaj to, to je len zadržaná voda. Buďte v pohode a nestresujte sa pre pár gramov navyše. Tešte sa z úspechu, ktorý ste dosiahli a pôjde to ľahšie, lebo nebudete v strese ale v pohode a telo si to pamätá.
Tak se to holky pohlo 5,7 kg dole za 23 dni
i když papírek od ketoze bily ![]()
@Danuda tak když jde váha dolu, tak bych papírek neřešila.
Jinak já jsem nervoznější ale plná energie. v půl deváté jsem měla uklizeno, prádlo v pračce. připravené těsto na chleba, které kyne. a peče se maso k obědu a připravuju se na cvičení s Jillian. jen mě chytl nerv, protože opět hledám hřebeny+ a
bych se mohla učesat. ta moje holka je bordelářka
@Danuda @Janule34 tak to nemam sama
zas ta energie se hodi, potrebuju doma udelat plno veci tak aspon nebudu myslet na zradlo
a taky me presel takovej ten odpoledni utlum, jestli to znate, kdy by si jeden dal nejradsi siestu…odpadavam az vecer a ne v pulce dne
@ksafnika tak to mám taky. dřív jsem chodila s malou přes den spát, teď už nechodím. a udělám hodně práce
Tak devcatka ted jsem se objednala nebudu čekat až zhubnutí 15 kilo a jdu do toho od pondělka nebudu kouřit!!! Jdu na bioterapii ![]()
@Danuda no ty jsi husta! Ja hulim dal.co to je bioterapie? Neco si o tom najdu.tak pak napis jak to probiha