Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
29.1.16 14:03

@Janule34 to nevim.sice se vazim ale nepamatuju si to…ani nezapisuju. Uvidim zitra :)vypada to za ten tyden tak 2-3 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
29.1.16 19:18

@ksafnika tak podej info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
30.1.16 04:40

Ahoj holky.Tak prvni tyden - dole 2.1 kila.Ale vcera to bylo vic - 2.5.Ono staci jit rano na zachod a hned je to jinak… No taky bych si prala aby to bylo vic, ale co se da delat. Jeste 4 dolu potrebuju. Brala bych i vic, ale tomu sama neverim. Pokracuje se dal, co jinyho taky delat. Dneska si zkusim dat jen den na koktejlech, bez polivky a omelety. Sladky kase a tycinky necham az na druhou fazi. Chceme s kolegyni bezet nekdy v breznu dubnu takovej - no maraton to neni, ale hromadnej beh kolem 6 kilometru, mela bych zacit zase behat, ale taky to nechci uspechat, radsi vybehnout az se hubnuti zastavi, nebo taky az v ty 2. fazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
30.1.16 05:05

A kde jsou ostatni, 1903, petrklic atd?? piste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.1.16 06:05

@ksafnika dobré ráno, koukám, že taky mivíš budíčka hodně brzy i o víkendu :) Holky mi tady taky chybí, asi nemají moc času, škoda, snad se ozvou. Já dnes sice jen o 100g ale něco dolu šlo a to jsem včera měla tři svá jídla, já totiž nestíhám ted ani koketjly, měla jsem zkoušku, tak jsem rozestup mezi svačinou a večeři mela asi pět hodin, musela jsem pak pro děti atd, dostala jsem se k večeři v pul devate a už jsem nemela chut na koktejl tak to jistila mozzarellka s ředkvičkami :) Ted piju kafe a stydne mi polívka, tech mam ještě dost, přemyslim, co si udělam na oběd, mam tam brokolici, tak asi to, blbé je že už nemam syry ani mozzarellu, tak nejspíš ji sním jen tak, mozna si k tomu uvařím vajíčko… Jsem strašně spokojená, konečně jsem se vrátila ke svym starým stravovacím navykum a porazila v sobě tu tlustou holku, které šlo jen o to splácat pate přes devate a jen se cpát a nebyla schopná jíst normálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
30.1.16 06:19

@nicolletta30 to mi ani nerikej o tom vstavani :zed: max v 6 ve vsedni den, a a by to nestacilo, vzbudim se sama v 5 i o vikendu.Mne uz ta zelenina prestava bavit, a to je jen 1. tyden…pravda je ze se s tim moc nepatlam, bud uvarim a osolim, nebo delam salat. S tema stravovacima navykama mas stopro pravdu…mne teda po prvni keto pak vydrzely hodne dlouho :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
30.1.16 09:16

Devcatka tak ja mam na váze uz 75,2 to je 6,5 kg :dance: až to bude začínat 6 tak to budu tak raaaaada :pankac: v pondělí končím 4 tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.1.16 09:39

@ksafnika Ahoj holky. Já se vazim jednou za týden takže se ozvu s váhou v utery. Jinak zatím odolavam všem nástrahám i když dneska projdu ohněm. Odpoledne rodinna oslava a večer jdu na ples prodávat alkohol. Původní potíže se zažívanim i prdikama vcelku ustoupily jen jsem porad hodně unavena a chybi mi pohyb. Ale od příštího týdne chci zase zkusit fitko. Největší problem je ten zápach z úst. Jinak jedu přesně dle návodu ketodiet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
30.1.16 12:01

@Danuda vyborne ;) :kytka: :pankac: @petrklic74 na to mam imrvere zvejkacky bez cukru.ale ta kovova prichut v puse je tam furt. aspon vime, ze jsme v ketoze i bez mereni.Tak drzim palce dal. Pristi tyden mam 2 oslavy, to bude taky tezky :jazyk: uvidim jak na tom budu, jestli risknu ten vinnej strik aspon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
30.1.16 14:37

Ahoj holky, najde se tu někdo, kdo by mi mohl poradit prosím? Taky jedu v ketóze (Atkins), papírky mám stále slabě fialový (ketóza je asi slabší, prostě to první slabě fialově zbarvený pole), ale setrvalý… nikdy nepřekročím 20 g sachrů na den (většinou se vecpu do 15 g), k tomu denně pohyb (pravda, nic moc - půlhodina na orbitreku, cca 10 km), a ani po týdnu nemám dole lautr nic… je tu někdo, kdo má s takovýmhle „zásekem“ zkušenost? Dělám něco blbě? (Ani vitamín C, ani kofein, co mě obvykle vyhodí z ketózy, jsem neměla). Dík :kytka:

• Citovat
  • Upravit
201
30.1.16 15:13

@Meroe ahoj a jakou mas vychozi vahu a jaky je tedy tvuj jidelníček běžneho dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
30.1.16 15:27

@Meroe a co pitný režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
30.1.16 15:46

@nicolletta30
Výchozí váhu se úplně stydím napsat :oops: (takže opisným způsobem: původní váha 65, po porodu 33 kilo navíc).

@Danuda
Pitný režim snad nemám špatný (cca 1 litr vody, konvice (0,7 - 1 l) čaje a občas ujedu na sladidlem doslazované minerálce (ProLinie, podle etikety má 0 g sacharidů).

• Citovat
  • Upravit
1512
30.1.16 15:54

@Meroe Ahoj a u Atkinse je těch sacharidů až tak málo za den? Při keto je do 50g sacharidů za den,15-20 se mi zdá nějak úplně hrozně málo…Jinak tuky se tam můžou ve velkém, pokud si pamatuju(žije se na bílkovinných, tučných jídlech),že? Tady je určitě i skupina, co drží Atkinsona, možná by poradily lépe, přeci jen to člověk nemá tak nastudované, co tam může váznout, možná jíš míň tuku a cukru, než ten systém diety chce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
30.1.16 15:59

@Meroe doporučuje se aspoň 3 litry vody ať tělo muže odvádět. Binec z těla a určitě neee ovocné čaje a bublinky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková