Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
26.1.16 17:49

@nicolletta30 chýbajú ti minerálne látky, hlavne draslík. Kúp si v lekárni „Nonsalt“ - je to draslík s horčíkom, dobre odvodňuje a zmierňuje opuchy. Stojí cca 5 eur /cca 120-130 Kč/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.1.16 18:10

@glorča - vyskúšala som viac značiek, princíp je v podstate rovnaký. Najviac mi chutia sladké jedlá zn Goute, slané omelety sú približne rovnaké ako iné značky, pečiem si chlebík zn. Protissimo a niekedy zaženiem rýchly hlad či chuť na sladké ich kakaovým hotovým koláčikom - brownies.
Palacinky - výborné zn. Goute, Medidiet - tie ale nie sú voľne dostupné

• z Ketodiet sa mi palacinky trhali

Polievky - výborné Medidiet, Dietalegre, horšie Ketodiet
Sladké jedlá - pudingy a podobné dezerty mi najviac chutia z Goute, menej z Ketodiety a Dietalegre

Dietu som držala prvýkrát pod dozorom lekára pred 4 rokmi a schudla som 10 kg /z 80 na 70 kg/. Bohužiaľ som nedodržala prechodovú 3 a 4 fázu a kg sa pomaly ale isto vrátili. Dopomohlo mi k tomu množstvo osláv, kde najviac priberám a hlavne opúcham po 1-2 pohároch vína. Preto aj @nicolletta30 by si si mala dať na pohárik vína pozor a radšej popíjať urologické čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.1.16 18:52

@jennyz134 Díky za srovnání diet :D
Myslím, že Medidiet je Dietalegre, akorát Medidiet se prodávala v lékárnách…
Dietalegre i Victus mají moc dobré palačinky u Ketodiet palačinky nemají, jen omelety na slano.Tak první fázi pojedu v Ketodiet do dalších zařadím i jídla z Gouté, aby mě nehonily chutě na nic jiného :lol: Mě u Dietalegre a Victusu chutnaly i hotové obědy, bolońské špagety, rizoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 19:09

@jennyz134 děkuji, hned zitra si zajdu do lekarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 19:12

Ženy a zajímalo by mě…Ted končím čtvrty tyden, první faze - mam 4 proteinova jidla denne instantní a jedno své, vzdy obed. Druha faze tedy bude o pridani dalsiho sveho jidla a zbytek jejich produkty? Cili napři snidane sva, pak koktejl, obed svuj a odpo a svacina jejich produkty? A druha faze by měla trvat minimalne jeden a pul nasobek prvni faze? Takto to doporučují na victusu, že uz snídat i tvaroh s kouskem ovoce klidně, jejich system se mi libi asi nejvíc, vy které jste to drzely, jakym zpusobem u vas probíhala druhá a třetí faze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.1.16 19:34

@nicolletta30 Tak já první fázi měla jen jejich jídla, v druhé jsem přidala jedno jídlo(buď oběd nebo večeři)pak 2 jídla(oběd a večeři)a potom pozvolna přidávala 3 jídla, svačiny jsem dlouho měla keto(1 koktejl a tyčinky).Každou fázi jsem jela jednou tak dlouho, to znamená první cca 14 dní, další měsíc, další 2 měsíce, pak tu poslední s keto svačinama dlouho a dlouho :lol: Ty už jsi prakticky dle Ketodiet ve druhé fázi tak se teď ři´d jejich 3 fází, ale rozhodně bych ji držela déle než doporučují. Klidně zkus jet dle Dietalegre, ale mají to volnější, takže nevím, jak to bude s úbytky, jestli ještě nějaké budou, chce to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 20:15

@glorča ok :) já planuju tuhle fazi, kdy si delam vlastni jidla drzet, dokud mi vyjdou produkty, pak si koupím asi ještě jeden koktejl a budu to kombinovat víc s tím Whey. Victus práve doporučuje jedno sve jidlo uz od prví faze, tak si to tak kombinuju, Počítám, že pak nekdy na konci unora zařadim i snidane, ten jogurt nebo tvaroh s malym kouskem ovoce, uvidím, uz ted si nekdy davam misto protein napoje treba tu mozzarellu se šunkou, jednou za 14 dni si udelam cheat day… prostě zustat na nizkosacharidové diete, utrácet každý mesic 6000 za jejich vyrobky fakt nebudu, čím dál víc si budu delat keto jidla domácí. Já to mela hlavně na zkroceni silenych chutí a roztahaneho žaludku, myslim, že jako berlička na začátek super, nez se člověk naučí, co nizkosachrová dieta ma obsahovat a podle toho pojede svoje jídla. Ubytky podle me budou, protože budu na nizkem přijmu sacharidu, tak tělo vetsinou hubne do sve ideální vahy. Vem si, že já jsem dneska 27den zhruba od toho 20dne jedu svoje obedy, sem tam na večeři misto jejich vyrobku svoje a hubnu, mam dole 9,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
26.1.16 20:20

@nicolletta30 kolik mas prosim dole za ty 4 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 20:23

@Danuda 9,5 kg a to jsem měla jeden den chetovací - dortík, toasty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
26.1.16 20:26

@nicolletta30 no to je krasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
26.1.16 20:29

@nicolletta30 bomba :potlesk: a z kolikati? Jestli to neni tajne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.1.16 20:37

@Janule34 děkuju, mam fakt radost, když se na to podívám takhle, že je to vlastně za měsíc. Poprvé to bylo stejné, první měsíc dole 9kg, počítala jsem kalorie a jela Jill. Já jsem chtěla ted už přidat Jill, jak mi skončí zkouškové, koupím si ten Nonsalt a snad se mi po něm uděla lip a budu mít silu
@Danuda ze 109, ještě par gramu a jsem na dvojciferném čísle konečněěěěěě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
26.1.16 20:39

@nicolletta30 jeeeee, co já bych dala za 9 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
26.1.16 21:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.16 06:52

Ahoj holky, jsem tu nová prosím o radu.
Od 4.1. jsem na ketofit, takže teď mi po 3 týdnech končila první fáze. Zhubla jsem necelých 5 kg (původní váha 70 kg, výška 165). V neděli jsem si tedy poprvé dala na oběd lososa s listovým špenátem, v pondělí pár plátků šunky a od té doby jsem akorát přibrala. Nyní mám 66,2 kg. Ketóza se mi neporušila, tak čím to může být? Nemám ani před MS, takže je to fakt demotivující :( nemáte některá podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková