Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
12.4.16 09:32
@radpel píše:
@Jančakecalka a kolik jsi zhubla a za jakou dobu?

Měla jsem to 3krát 2 týdny a zhubla jsem 8kg :dance: :palec: váha se drží, jojo efekt nikde :dance:

• Citovat
  • Upravit
1
12.4.16 10:14

@lenka1705 měla bych zajem mohu na meil ******@seznam.cz :)

edit admin - osobní údaje 12.4.2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.4.16 13:24
@Jančakecalka a z jake váhy jste zacinala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
13.4.16 13:29

Ahoj vespolek,
Přidávám se k vám ve snaze shodit asi 15 kg.
Vážila jsem pred dvěma těhotenstvími 60 kg a po první dceři zůstala váha kolem 70 a nyní po druhé kolem 77 kg :poblion:
Snažila jsem se uz mezi dětmi shodit, ale neslo to, omezeni jídla nepomohlo, vse slo pomalu, ztuha, na houby.
Chci udělat radikálnější změnu a ideálně se vrátit na 60 kg, pro začátek bude začít kolem 65 kg (asi 12 dolů). Tak držte palce a tesim se na tipy.
Zatim jsem si objednala Ketodietu, ale koukám, ze balíček na 2 tydny je celkem dost strohý, koktejl, pak polévky a placka a omeleta. Koukám, jeste 7 porci nápoje, který mám v té obří krabici- to je skoro zbytečné, mohli tam dat neco jiného, to nechápu. Nastesti jsem objednala jen 2 tydny a chci si uz ted přikoupit neco do kombinace, třeba od toho Victusu. Poradíte neco dobrého co by se hodilo do teto první fáze?
Jinak jsem začala v pondeli.
Pak se chci zeptat, jak se vám rozpouští tablety s příchutí do koktejlu? Mne špatně, tak ji ted pred použitím rozmlatim paličkou na maso :lol: nemáte nějaký trik? :P
Díky, za všechny postřehy budu rada, mam totiž hlad jako vlk :roll: zatim dlabu jen salát bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.4.16 15:05

@dolcee ja tabletu jen rozpulim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
13.4.16 18:00

@dolcee
ahoj, tak já to dělám tak, že do šejkru dám 250ml vody a hodím tam příchuťovou tabletu protřepu nechám rozpustit a pak dám dvě odměrky nápoje ZNOVU PROTŘEPU nechám odstat tak aspoň dvě minutky znovu protřepu a piju :)…jinak držím ti palce při hubnutí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.4.16 09:04
@lhasa píše:
@Jančakecalka a z jake váhy jste zacinala

Váhu jsem měla 75 kg, nyní mám 67kg, ted jsem se vážila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29
14.4.16 09:47

Holkyyyy tak poslušně hlásím, že 34. den a 10kg dole :) Jako asi to číslo mohlo být hezčí, kdyby neproběhlo pár vín a tak, ale i tak jsem nadšená :) za pár dní budu objednávat další koktejly, nevíte o nějaké značce, která vychází finančně líp, jak Ketofit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.4.16 09:50

@prostějaa :potlesk: :potlesk: :potlesk: :think: jen tak dál holka :hug:

• Citovat
  • Upravit
47
14.4.16 10:02

@prostějaa Goute.eu, cena cca 1,50-1,60 eur. Chuťovo výborné, hlavne čokoládové príchute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.4.16 11:59

Ahoj Všichni,

Moc ráda si tu pročítám různé příspěvky. Máte nádherné úbytky váhy a jste všechny moc šikovné. Častokrát mě právě vy podpoříte v tom, že u dietu stále zůstávám, protože můj úbytek váhy s porovnáním těch vašich je úplně směšný :,(

25.den mám 4,3 kg dole z původních 79,8 kg, ale furt si říkám TO NEVADÍ :lol: i tak jsem ráda :) :) :) furt je to lepší než mít těch 80 kg 8o, jsem i ráda za to, že okolí si všimlo :dance:.
píši sem pro ty Holky které pročítájí diskuzi stejně jako já a jste na tom stejně jako já, nezoufejte, :hug: to dáme :lol:. Někdy je to demotivující, protože to chcem taky :D ty desítky kil :lol:,ale musíme si uvědomit, že každá jsme jíná a ikdyž jsme každa jiná tak jsme na tom stejně. HUBNEME SPOLEČNĚ :lol: a je jedno jestli 1 kg a nebo 3kg :) prostě hubneme a to je důležité :srdce:
Některé holky mají větší úbytek, ale to neznamená, že ho musíme mít taky :D Důležité je vydržet to :*. Nenechat se svést různými jídly a vydržet to, protože to děláme hlavně pro sebe :* Každopádně neberte to holky špatně všechny jste boží a já Vás obdivuju :kytka:

Příspěvek upraven 14.04.16 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
14.4.16 12:04

@prostějaa krásné!!! To bych brala také. I to víno :P
@Dejvinka vydrž, každému to jde jinak, i kdyz chápu, ze je to na hlavu, ale třeba ti to padne ze dne na den, tělo si umí i držet potvora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
14.4.16 12:05

Holky, kolik gramu sacharidů za den se muže v te první fázi? Kdysi z USA znám Atkinsovu dietu a tam bylo max 20g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.4.16 12:12

@Dejvinka vždyť je to super :) kdybych začínala na 80 kg, tak věřím, že to tak rychle nejde :) z tech 105 kg je jasný, že ten úbytek je větší :) a upřímně i těch 80 si už moc přeji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
14.4.16 12:14

Dnes 4. den, ketoza uz je. Vyhrabala jsem teda staré proužky uz prošlé z USA a vypadá to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková