Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Xsarunka Victus palačinky jsou luxusní, měla jsem natur s marmeládou, jsou dobré, pak jsem zkoušela kokosové(pokud kokos můžeš tak jsou vynikající),ještě s tou jejich čoko pomazánkou, to je lahoda.taky jsem zkusila croassant, výborný, i ty jejich buchtičky ke kávě, mají míň sacharidů než tyčinky a je to zase něco jiného…Nákyp nevím, chystám se koupit. @dolcee dej pak recenzi na nákyp, prosím
a taky na jiné výrobky, co jsi zkusila, ať vím, co stojí za ty peníze ![]()
@JRsun Tak ty kaše mají opravdu hodně sacharidů, vše od Ketodiet má podstatně méně…Už si od Ketofitu hodnoty nevybavuji, měla jsem ho loni a to jen chvilku, než mi došlo, že to se opravdu jíst nedá(kaše a polévky)a objednala si něco jiného… ![]()
@Tara83 Já jsem loni hubla ze 70 kg, teď mám něco kolem 58kg, ale jím dlouhodobě s omezením cukrů, neboť mě to pomohlo proti migrénám, takže sladkosti a různé dobroty nakupuji keto ![]()
Teď jedu druhé kolo přes Vánoce mě 4 kg naskočily, ty už nemám, ale jak říkám, jedu v téhle verzi lehce keto a nízkosacharidově dlouhodobě, proto ten rozhled po firmách ![]()
Ahoj tak jsem dnes začala také Ketodiet. Objednala jsem si na 14 dní, s tím, že pak to budu pokračovat již z normálních potravin. Mám za sebou 2 koktejly a gulášovku. Docela se to dá, ta polévka mě teda překvapila že je dost kořeněná. Vymyslela jsem, že si do té sýrové uvařím kousek květáku a přidám..abych to měla na skousnutí
Chtěla bych shodit 8 kg, ale bojím se jestli mi to půjde, jsem dietářka-i když teď tak rok jsem nic nedržela.
Holky, devatej den za mnou a dole kilo
Nehresim, keto prouzek stale ruzovy, piju cca 3,5 litru vody denne, mam 5 jidel - kase, koktejl, omeleta, koktejl a vecer polevka. Cvicim dlouhodobe kardio hodku 4× tydne + 4× tydne k tomu vacu. Trochu mi splasklo bricho, jinak nic. Co ja delam spatne, ze me ty moje speky nechteji opustit ![]()
Holky s více zkušenostmi, nemáte náhodou vypozorované/vyzkoušené, zda-li pití kafe opravdu nějak ovlivňuje hubnutí? Je to můj jediný hřích, který při Keto mám, za 10 dnů jsem měla 5 kg dole, pak najednou bez jakéhokoliv hřešení byly 2 kg nahoře /keto proužek stále jen v nejsvětlejším odstínu/ a ty 2 kila dávám dolů cca 6 dnů, dnes to bylo konečně spadlo na těch původních 5 dole, takže po necelých 3 týdnech 5 dole. Přemýšlím tedy co ještě udělat jinak či změnit, ale mám nízký tlak a kafe mi pomáhá, pila jsem ho i v těhotensví, to jsem měla na výběr kafe nebo coca colu, takže volba byla jasná
.
Ještě ke keto proužkům, má vliv na hubnutí i odstín na proužku? Jako že s tmavším to jde rychleji? Díky!
Jestli to bude někoho zajímat Tak jsem si udělala sýrovou s tím květákem a pažitkou a docela jsem si pochutnala.Asi to budu takto řešit pořád jelikož ta voda mě nejede…
Zatím dobrý ale nejraději bych si dala aspoň kousek tyčinky, ale prý se nesmí ![]()
@JRsun co já vím z USA, kde se dieta na principu ketozy jmenuje Atkins diet, tak tam kafe černé nevadí, naopak kofein zrychluje metabolismus a pijí ho i sportovci atd. Takže za mne ano, kafe nevadí. Spis si myslím, ze to neni doporučované, aby se lidi nenalévali kávou, všeobecně. Takže pokud nepridavas mléko, tak úplně v pohodě
Jinak ja mam za 18 dni take jen 4 kila dole, neni to moc, jsem naštvaná, ale doufám, ze to spadne skokově, tak se držím.
A barva proužku ma určitě vliv. Mám doma tu škálu a růžový a mírně fialový není nic moc (stále ketoza neni úplně nastartování, stále je ve stravě moc sacharidů), měl by byt tmavý.
Ja jej měla dnes světlý, vcera jsem si dala deci vína, takže je to jasný, musím úplně bez ničeho, ja oni proste fialový nebude no.
@dolcee s tim keto prouzkem, sleduju a zapisuju vse a jsem na 20g, to uz bych musela vysadit i zeleninu, abych sla jeste niz
, je to proste divny, ze mam prouzek stale v te nejsvetlejsi ![]()
@JRsun já jsem na tom úplně stejně. proužky jsem sehnala docela pozdě, a i když jsem vše dodržovala ketóze jsem nebyla vůbec. Psala jsem dotaz ketoporadkyni a ona mi odepsala, že tato dieta pro mě není vhodná. Ale snažím se pokračovat, dnes 43 den, úbytek pouze 7 kg, proužek celou druhou fázi lehce fialový, vůbec nevím kde je chyba. V sobotu jsem měla o dva kg méně, než v pondělí a od té doby se to nehlo ani o gram. Přidala jsem pohyb a pořád doufám, že se to pohne. Taky nevím, jak se mám dostat do hlubší ketózy.
@kulih proč není vhodná? Sama jsem si proužky ani nescháněla, jste mě nahlodaly:-) Jedu jen dietu intenziv, 5× denně a nic vícjen voda, ale za 3 týdny 4 kg dole…čekala jsem víc ![]()
@ivvet že prý když není ketóza, tak tělo hladový, Taky jsem měla intense a zakolísala jsem jen jednou o velikonocích, jinak jsem to dodržovala. Kávu teda piju, ale ta prý nevadí. Nesmí to být náhražky kávy (caro…)
@JRsun a fakt dodržuješ 3 litry vody, první jídlo do hodiny po probuzení, pak každé 2-3h jídlo..
A hlavně!!! dělat ten test z ranní moči. Já jednou dělala přes den, také jsem byla naštvaná a ráno zase tmavé.
@ivvet já také čekala víc. Ja 3 týdny v pondělí a 5 dole. Ty poslední 2 kg spadly teď nastesti. Také už jsem byla naštvaná.
@kulih mne přijde, že to mizí po skocích.
Ono také záleží z jaké váhy se jde dolů, asi z 60 na 50 to bude holt horší, než pro stokilové, ale ja jdu ze 77, ted mam 72 a teda i mám hlad, si říkám mozna bych to shodila i bez koktejlů, tak málo jídla.
Ted pojedeme na dovču, tak tam budu dlabat i maso, tak uvidím ![]()
Zase je dobré, že výrobci tvrdí, že se hubnou tuky a né svaly, takže 5 kg tuku je krása…Mě vždycky pomůže, když se v obchodě podívám na vaničky se sádlem dle váhy a poskládám si je vedle sebe a řeknu si, tohle je ze mně pryč ![]()
Ale je fakt, že na té spešl váze jsem se přeměřovat nebyla, tak raději věřím výrobcům ![]()