Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky už delší dobu bojuji s váhou a vyzkoušela jsem spoustu diet ale žádná pořádně nezabírala. Až jsem se po delší době potkala s jednou známou která kdysi bývala obézní, ale když jsem jí potkala nemohla jsem jí skoro poznat nejen že zhubla přes 30 kilo ale také se mnohem lépe cítí, když jsem se jí ptala jak se jí to podařilo prozradila mi, že tak moc zhubla díky ketofit nápojům a celkové dietě. Na internetu jsem si ketofit dietu našla a spoustu produktů včetně nápojů omelet polívek atd. nicméně jsem jaksi nepochopila princip dieti všimla jsem si různých balíčků na různé dlouhé doby pak i lehčí formu ale stejně pořád nechápu jak že se to má dodržovat a kdy jaká forma apod. Prosím která z vás má zkušenost s ketofit jak jste drželi tuto dietu popřípadě kolik jste zhubli? Mám dvě známé obě dvě byli obézní ale už nejsou jedna zhubla 30 kilo druhá 20 kilo. Já by jsem ráda zhubla aspoň 30 kilo také. Nyní vážím 107kg ale byli doby kdy jsem vážila i 118kg po porodu a bohužel i díky lékům které beru. Díky za vaše postřehy a gratuluju těm kterým se podařilo díky této dietě zhubnout.
Holky co vám chutná víc? Koktejl ketofit nebo ketodiet? Mám dylema co objednat. Mě asi víc ketofit, ještě kdyby tak byl v akci ![]()
Ketodiet opravdu funguje. Dnes mi to zase skočilo. Podle kalhot v pase a v nohách je to znát. Dnes jsem si vzala poprvé po roce vypasované triko. Jsem nadšená. Vážit se budu až v úterý, tak jsem zvědavá.
Holky dejte si pozor na pach z úst. Ten keton, jak se vylučuje strašně smrdí a je cítit jak zespodu, tak z pusy. Takže nepotřebujete ani papírky, tohle určitě poznáte…
Já jsem si dnes kontrolovala ráno papírkem, právě proto že zatím není nic cítit ani z moče ani z úst a mám hladinu na druhé škále ze tří.
Jsem zvědavá jak budeš, dej určitě vědět. A jak dlouho ji držíš?
Tak jsem se včera rozhodla a koupila ketodiet v akci 3+1 a ktomu tyčky čoko a jahoda. Doufám že ty jahodový budou dobrý ale čoko jsou super. Měli by prodávat i balení mix. Takhle je to hrozně drahý. Vím že patří za jeden koktejl 2 tyčky ale na to jak jsou drahá bych to raději dělala jinak. Abych si ji mohla dát jen jako mlsání. Děláte to někdo jinak? Mě napadlo jednu tyčku a jednu odm. koktejlu a bude to jedna dávka. Co vy na to?
Ahoj, jahodový tyčky jsme dostali jako dárek při první zásilce, tak si teď po 14 dnech dáváme 1 ks k svačině a střídáme to jeden den tyčka a druhý den koktejl. Jsou maximálně dobrý, ale jak říkáš hodně drahý. Koktejl z 1 odměrky je jenom voda.
@městečanda píše:
Ahoj, jahodový tyčky jsme dostali jako dárek při první zásilce, tak si teď po 14 dnech dáváme 1 ks k svačině a střídáme to jeden den tyčka a druhý den koktejl. Jsou maximálně dobrý, ale jak říkáš hodně drahý. Koktejl z 1 odměrky je jenom voda.
já měla v balíčku ty tyčinky čokoládové a jsou fakt luxus! Výborné, mnohem lepší než třeba Mars
Ale na koupi drahý, skoro 40,– Kč/kus ![]()
Ty chlapi. Co si myslíš, já to držím se sestrou a tyčinky máme schované, jinak by nebyly. Když jsme v sobotu na chalupě, tak naše mužský zajímá nejvíce naše omeleta k večeři. Docela mám vždycky vztek.
Teď nevím koho jsi se ptala, jestli mě, tak jsem si objednala ketodiet basic na 14 dní. Takže koktejly 3× denně, polévka v poledne a večer omeleta + zelenina. na dalších 14 dní jsem objednala další várku v tom druhém kroku a měla jsem ty tyčky zdarma. Takže 2× koktejl který střídám s 1 tyčkou, k obědu kaši, prostřídávám s polévkou a k večeři moje oblíbená omeleta s čerstvou zeleninou, ale jen ta která je povolená. Ale spočítej si kcal podle ketodiet je denní dávka 2500 kj.
@městečanda jak si děláš přesně tu omeletu? já z ní mám vždycky jen nevábnou kaši, vůbec neumím vařit…
Dám si 100 ml vody do toho ten prášek a asi čtvrt hodiny nechám odstát a asi 4× to metlou promíchám, potom rozpálím pánvičku s olivovým olejem a ostatní je jako když děláš palačinky. Je tam důležitá ta voda a to nabobtnání té směsi.