Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prodam 4 neotevrena baleni koktejlu Element Ketodiet. Cena za kus 1350,–,pri vice kusech 1300/ks. Piste na miss. kelly@centrum.cz
Ahoj holky,
už hodně dlouho se odhodlávám ke Ketodietě, a proto bych vás chtěla poprosit, jestli byste mohly zmínit své zkušenosti (úbytky kil, a za jak dlouho). Já jsem totiž chronická dietářka a obávám se, že už mám tak rozhozený metabolismus, že to nebude fungovat… ![]()
@JRsun
Jinak u ketózy a kofeinu platí, že je to dost individuální - někoho kofein z ketózy vyhodí a někoho ne. Já jsem při Atkinsovi mohla jen kávu bez kofeinu.
@dolcee, díky za tipy z 29.4., odmlčela jsem se, abych vše dodržovala, výsledek po 4 dnech - plus 1 kg a proužek stále světle růžový
, fakt už nevím, jsem divná. Vypiju cca 3,5 vody za den, na sport příliš času se dvěma dětmi není, ale daří se mi 12 - 15 tis. kroků denně a byla jsem teď i dvakrát na inline, když k tomu přičtu běhání kolem dětí, domácnost, tak si nemyslím, že bych z pohybu něco nespálila. Jediné, co mě těší je ta skutečnost, že sice ne váha, ale centrimetry dolů lehce jsou, tak snad tuky rovnou transformuju na svaly. Cítím se celkově dobře, jen jsem čekala, že to půjde rychleji. Přijede mi dnes máma, tak si dám pár dnů volnějších - mírně hříšnějších a pak zkusím zase nastartovat a pokusím se vysadit to kafe, ale to bude utrpení
.
Držím všem pěsti, ať mají lepší výsledky než já! Každopádně můj stav je za 3.5 týdne 5 kg dole, resp. nyní zase 1 nahoře, takže jen 4 kg.
Já držím dnes týden, těch 5 jídel /asi 2× jen 4 jídla- nevyšlo časově/ jím 1× denně mezi jídly čerstvou zeleninu a do placek a polévek dušenou/vařenou/hodně houby a brokolici porek..Za celý týden jsem snědla 2 tyčinky-ale tak pro chuť jen kousek denně. Jo a každý den několik ořechů nebo mandlí. Taková odměna
.Kafe 2 denně s mlíkem. Chodím 2× týdně na aerobic..Dnes jsem se vážila -úbytek 3,9kg.Jsem spokojená a to mám ms…
@zimice píše:
Já držím dnes týden, těch 5 jídel /asi 2× jen 4 jídla- nevyšlo časově/ jím 1× denně mezi jídly čerstvou zeleninu a do placek a polévek dušenou/vařenou/hodně houby a brokolici porek..Za celý týden jsem snědla 2 tyčinky-ale tak pro chuť jen kousek denně. Jo a každý den několik ořechů nebo mandlí. Taková odměna.Kafe 2 denně s mlíkem. Chodím 2× týdně na aerobic..Dnes jsem se vážila -úbytek 3,9kg.Jsem spokojená a to mám ms…
Ahoj, tak to je super, já jedu teď druhý týden, taky mám ms…a vážit se chci až v neděli, no jsem na to strašně zvědavá. A z jaký váhy jdeš dolů, nebo ti to jde fakt moc hezky ![]()
Jdu z 87 na 77.mě to stačí. Mám těžkou kostru a když mám míň vypadám už strhaně. Je mi 50
Zdravím, začala jsem v pondělí a hned jsem si otevřela tyto stránky, abych si přečetla zkušenosti s touto dietou. Potřebuji dostat dolů 7 kg. Zásadně se během diety nevážím, beru to podle oblečení. Jak bych vlezla na váhu a nebylo by to pro mě optimální, tak bych se pořádně nacpala. To samé čůrat na papírky. Můj bratranec se váží 2× denně a s papírky to samé. Hubne málo a papírky má růžové - je to o psychice.
Dnes čtvrtý den mám na sobě kalhoty, které mi nebyly. Jsem spokojená. A hlad, který jsem ze začátku měla je pryč. Přesně dodržuji, navíc si dávám 250 g zeleniny denně. Určitě si objednám 2.krok.
Držím palce všem.
Zítra to bude 14 dní co držím ketofit, a dneska jsem se vážila a mám -4,5kg dole
Jsem štastaná, pokud to tak pujde dál, do dovolené budu spokojená. Chybí mi ještě týden s ketofitem a určitě si to objednám ještě jednou
. Od pondělí k tomu přidám cvičení. Za mě velká spokojenost. ![]()
To je krásný. Gratuluji.
Já jsem to nevydržela a mám dole 3kg. Jsem spokojená.
Já též zítra končím -14 den s ketodiet. Zbyly mě ale nějaké produkty tak do pátku ještě vydržím. Zhubla jsem 3,5 kg -vážila jsem se v pátek, tak třeba už i více
Papírky jsem si ani nekoupila, nějak se s tím nechci stresovat, jestli mám víc nebo miň růžový papírek. Teď řeším jestli si mám objednat nějaké produkty samostatně a vybrat si ty příchutě těch kaší polévek a omelet nebo ten balíček. Jaké máte zkušenosti?
@prostějaa píše:
Holkyyyy tak poslušně hlásím, že 34. den a 10kg doleJako asi to číslo mohlo být hezčí, kdyby neproběhlo pár vín a tak, ale i tak jsem nadšená
za pár dní budu objednávat další koktejly, nevíte o nějaké značce, která vychází finančně líp, jak Ketofit?
Ahoj, já používám tento protein i s manželem. Hubne se po něm úplně stejně, jako po Ketodiet. Tablety si tam můžeš zakoupit také. S koktejly to dělám tak, že ho udělám a dám na ty tři hodinky do lednice, vypiji, udělám další a opět do lednice. Chutná pak jako šejk z Mekáče
Vychlazené koktejly chutnají daleko lépe. Já mám dole 23 kg.
@serania píše:
Ahoj, já používám tento protein i s manželem. Hubne se po něm úplně stejně, jako po Ketodiet. Tablety si tam můžeš zakoupit také. S koktejly to dělám tak, že ho udělám a dám na ty tři hodinky do lednice, vypiji, udělám další a opět do lednice. Chutná pak jako šejk z MekáčeVychlazené koktejly chutnají daleko lépe. Já mám dole 23 kg.
Jsem nedala ten odkaz ![]()
https://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80
@serania píše:
Jsem nedala ten odkaz
https://www.nu3tion.cz/…rotein-wpc80
a ješště rada…je lepší kupovat NATURAL(bez příchutě) a tablety si dokoupit.