Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Fannta Ahoj, ja jsem to udělala jinak (na doporučení a funguje to), koupila jsem si syrovátkový protein (natural příchuť) na strance Nu3tion.cz a k tomu příchutě, které jsou levné. Takže stačí říct, poradím co a jak. ![]()
@ZuzanaKad já taky měla pořád hlad, už je to lepší, ale chutě, ty mě trápí pořád.
@I7 no tak nám o něm něco napiš, kde koupíme, kolik stojí, jak to pít a tak…
@radpel Já už taky vyměnila koktejl za jiný, piju 1× maximálně 2× za den, jinak jím. Teď jsem měla protein Pro od nás z fitka, je výborný, ale také ne zrovna levný, navíc složením se trošku lišil, měla jsem po něm brzy hlad, teď jsem objednala protein Phd Diet, složením se mi zdá velmi dobrý i pro nás a je taky levnější, takže jsem zvědavá, jak bude chutnat…dojde snad zítra.
@dolcee Tak jsem měla croasan (normálně teď nevím, jak se to píše)
ke svačině a byl fakt, ale opravdu fakt jako normální, nasládlý, měkoučký, prostě výborný, až budu objednávat, vezmu si daší…
@glorča to jsou teda dobroty, jdu to objednat. Mne teda ty kokteily chutnají, je to rychlé hlavně. Mne zase nejedou polévky a omelety.
Já teda piju málo, to bude u mne problém.
@dolcee Nos s sebou ven vždycky pití a každou chvíli cucej, u téhle diety je to potřeba i kvůli ledvinám. Mě koktejly také chutnají, jen jsem se snažila najít levnější náhradu, neboť ty ostatní dobroty jsou také drahé
Miluju i ty jejich palačinky, když nejdu do práce a mám čas si ji udělat, je to boží snídaně
a chuťově jsou prostě výborné. Vyhovuje mi, že jsem našla výrobky stejné, jako když dietu nedržíš, a když mě začnou honit velké chutě, prostě si dopřeju buchtu, nebo krekry, nebo tyčinky a nemusím mít výčitky svědomí a 3 dny dohánět ketózu ![]()
@glorča to jo, to je super, js si tyhle laskominy nechám na později, zatim se držím v pohode.
Ale štve mě- 10 dní dneska a jen 3 kg. Ketoza je, proužek mam fialový
no myslela jsem, ze to spadne rychleji, ale hlavně at to pokračuje, uz jen 12 ![]()
Vcera od Victusu nákup za 3 tis. Píšou tam 7 jídel zdarma, nevíš jaké?
@ZuzanaKad ja take mela první týden hlad, jedla jsem furt zeleninu, ale ted druhy týden uz je klid nastesti. Takže to přejde ![]()
Psala jsem ti soukromou poštu, mrkni prosím.
To nevím, doufám, že se ti trefí do chutě, pak napiš, co ti poslali. Já měla všechny objednávky do 3000Kč…
@glorča téda, tak jsem vystřídala koktejl od KetoDiet za koktejl od Ketofit a je teda mnohem hnusnejsi. Ten KetoDiet mi šmakoval, tohle je hutna jakási kase, fuj!
A ty prichute zatim take nic moc, štve mě, ze se musí ta tableta půlit
, to nějak nedomysleli.. Plus ten prášek hrozne prasi, tak než jsem nabrala ty dve odmerky, tak všude prach kolem. ![]()
Jak to mícháš? Na obalu je část vody a část do mléka.. Ja míchám vse do 300 ml vody, ale děla to kaši, asi musim vic ředit ![]()
Tak ketofit se má ředit do mléka, ale já to dělala půl na půl, nebo alespoň třetinu mléka. Tablety jsem si dávala celé, půlku nikdo nedoporučoval, já si půlila jen příchutě, třeba kapučíno napůl s mandlí a tak…Já si kupovala koktejl na slevomatu nebo z Bazoše, a byl chutný, tak nevím, prostě srovnatelný s ketodiet ale tím, že jsem si dávala mléko tak mě chutnal daleko víc ![]()
@glorča OK, díky za tip, tabletu si dam take celou, jinak ta chuť neni nic moc teda.
Mléko dávat nebudu asi, ale spis ta konzistence taková kaše. Ale jako vypiju to, ale za stejne peníze teda jako KetoDiet tak to je zase nesrovnatelné. I to mléko je tam proste už zátěž- nema ho člověk vždy po ruce a jeste to vlastně prodražuje (ne, že by mi na tom záleželo, jen polemika). To si dam radši mléko do kafe. Btw s tím kafem, ja mela za to, ze kafe černé je dobré
piju tak 2-3 denne.
@dolcee Jestli ti to dělá kaši, víc si to nařeď. U ketofit píší, že se koktejl ředí do nízkotučného mléka, ale pokud snižuješ váhu jen z nižší nadváhy, tak do vody. Má trošku jiné hodnoty, než ketodiet, takže asi počítají s energií i z mléka, nevím. Chutě má každý jiné, mě opravdu ten koktejl chutnal víc než u Ketodiet, nebo je to možná tím, že jsem u ketofit začala a byla zvyklá na jeho chuť, když jsem objednala první Ketodiet, málem jsem se otřepala
Ale ředila jsem to mlékem půl na půl, jak jsem psala a hubla jsem. Pokud ti nechutná, zkus ho prodat… ![]()
Mě třeba to, že byl hustější chutnalo, přišlo mi to jako mléčný hustý koktejl.
Jinak Ketofit mě chutnal jen koktejl a omelety, ostaní jsem nemohla ani cítit, takže firmě fakt reklamu nedělám, když si vzpomenu na polévky a kaše, je mi na
![]()
Ahojky, holky jste hodně zkušené poradíte? mám doma proteinový nápoj od ketodiet, můžu ráno kaši s ovesných vloček? a jak udelat jídelnícek na celej den? dík za rady ![]()