Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
19.4.16 07:02

@Ivka56 @ZuzanaKad Držím palce v boji s kily :mavam:,doufám, že Ketofit zvládnete, pro mne byl chuťově nejméně zvládnutelný. Omelety a koktejl šly, ale polévky a kaše jsem nedávala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.4.16 08:37

@glorča tak jsem si objednala Ketoaktiv jejich balíček asi na 4 týdny. ale píšou jen 4 jídla denně, tak to nevím jestli dám. A ty koktejly mně asi budou chybět, tak přemýšlím, že ještě objednám koktejly od Ketofit. Jsou od Ketofit dobré? Jakou příchuť mám objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.4.16 13:36

Taak, první polívka za mnou a dobrý, asi jsem divná, ale zatím mi to chutná :) uvidíme, jak dlouho to bude trvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.4.16 15:55

Tak já akorát popíjím tiramisu od ketoaktiv, není to nic moc, ale musím to zvládnout. Jinak jsem to vychytal s těma koktejlama, všechny pěny a dezerty od ketoaktiv naředím více vodou a budu to mít místo koktejlů. Glóry, myslíš, že se může ředit třeba nízkotučným mlékem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.4.16 16:06

@radpel Jo tiramisu jsem ti psala, že není dobré :lol:!Nejvíc mi chutnal ten jogurtový s červeným ovocem, byl skvělý. Jinak klidně bych to ředila třeba napůl s nízkotučným mlékem (mají totiž oproti ketodiet ve výrobcích ještě méně sacharidů, takže proč ne..)a klidně těch jídel dej 5,nebo 1 vlastní, zeleninové s troškou masa. Koktejl od ketofit klidně, mě třeba chutnal víc než od Ketodiet, příchutě mě chutnaly i mnohem víc, ujížděla jsem na smetanovém podmáslí napůl s ovocnými příchutěmi, nebo třeba půl na půl kapučíno a karamel, nebo mandle nebo ořech, nebyly tak sladké a přearomatizované jako ketodiet.Jen příchuť sweet lemonade a mango mě nejely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.4.16 16:32

Koktejl ketofit

Holky, nechcete nekdo koktejl Ketofit? Omylem jsem objednala 2 a to je moc, stacit mi bude s tim co mam k tomu jen jeden. Nerozdelany, dnes vyzvednuty. Kdyztak pisnete, normalne stoji 1500, za 1200 je Vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.16 20:21

Tak holky balíček došel dneska. Měla jsem objednáno od ketofitu. Kůra na 3 týdny, tak jsem zvědava. Začínám od neděle. Nebo v sobotu ještě velká akce narozeninová. :lol: Tak držte palce, potřebuji dát dolů 20kg, kvůli kolenům, jinak operace. :,( Tak snad to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.4.16 07:46

Měla bych zájem písni máš i příchutě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.4.16 09:06

KetoFit

Ahoj holky,
díky za tuto diskuzi, dnes jsem na ni narazila.
Já sama se také snažím o nějaký ten váhový úbytek, začala jsem v srpnu, pozvolna, neboť stále kojím (ale už asi brzy utnu - junior má 18 měsíců). Takže podzim byl ve znamení - bez pečiva a bez příloh a o víkendu s možností hřešení a do Vánoc se mi takto podařilo pozvolna stáhnout 10 kilo, po vánocích další 2, ale pak se to zastavilo a nešlo to už dál. Tak jsem si řekla, že zkusím keto.
Pořídila jsem si startovací zkušební 1denní balíček od Keto fit plus nějakou amoletu navíc a kaši, nicméně ani koktejly, ani polévky mi nevyhovují, můj žaludek velmi stávkuje, při konzumaci se mi dostavil dávivý efekt. Takže jsem přešla na vlastní verzi.
Do ketózy se mi podařilo dostat už po dvou dnech. Veškeré jídlo si zaznamenávám na Kalorickétabulky. cz - je fajn, že aplikace je i na telefonu, takže kdykoliv a kdekoliv. Snažím se dodržet 40 g sacharidů denně, což se daří a to i s kávou (kterou si prostě neodpustím, vše ostatní ano, ale na kafe mi nikdo nesahejte :-))).
Co je fajn, že se mi dařilo o o víkendu, v sobotu jsme absolvovali firemní dětskou akci s rautem - tam jsem si smlsla na lososu se zeleninou a pozobávala sýry a šunku, v neděli jsem dělala k obědu tortilu, i tu jsem si dala a zbytek dne naplánovala s ohledem na nižší sacharidy a v ketóze jsem také zůstala.
Musím ale přiznat, že co je pro mě nejhorší je držet se při vaření juniorovi, abych neolizovala a nechutnala lžíci příliš často :-).
Každopádně po 8 dnech mám 3 kila dole, sice teď dva dny bez posunu (což možná je důsledek toho víkendu a přicházející perioda), nicméně snad vydržím.
Největším motivátorem je to volné oblečení, nicméně působí komplikace v tom, že ještě nechci kupovat nové, protože bych ráda ještě šla s váhou aspoň o dalších 10 dolů, tak uvidíme.
Držte se, budu sem ráda chodit a číst příspěvky a navzájem se podporovat.

Na závěr chci jen nabídnout ten můj nepoužitý Keto fit sortiment jsou tam 2 porce koktejlu, 2 porce amolety, 1 porce polévky, 1 čokoláda a jedna 250g krabičku čoko krupičné kaše? Přihodím příchutě banán, malina a jahoda + shaker. Pořizovací cena kolem 900 Kč. Prodám za cca 700 + poštovné - vše neporušené, jen u příchutě Jahoda chybí jedna tableta. Shaker použit jen jednou. Měl by někdo zájem?

Pa a hezký den,
JaRo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
I7
2
20.4.16 13:52

Zkušenost s Ketodiet

Ahoj, také bych se ráda podílela se svými pozitivními zkušenostmi. Pro Ketodiet jsem se rozhodovala rok, z důvodu, že ji držela má kamarádka, která zhubla zhruba za 5 měsíců 28 kg. Tak po necelém roce jsem se také konečně odhodlala. Ale dietu jsem si upravila podle rad a podle sebe z důvodu, že originál výrobky jsou poměrně nákladné… Po pár dnech už jsem viděla výsledky 1. zaznamenaný výsledek byl po 1 týdnu 4,5 kg, což mě motivovalo dál. Nyní mám za sebou 1. krok (který jsem si já nastavila na měsíc) a po měsíci mám dole celkem 11 kg. :) :) :) Hodně dobrý výsledek ne? Takže rozhodně pokračuji, do svého života jsem zařadila i sport a je mi skvěle! (aby ne) :D Jinak pro tento typ diety jsem se rozhodla z důvodu, že jsem viděla kamarádky úspěch + hlavní věc chci zhubnout opravdu rychle. A mýty typu- nevyvážená strava apod.? Vůbec to není pravda. Tělo při této dietě nestrádá a dostává všechny potřebné živiny. :) IM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
20.4.16 23:36

@glorča prosim te, co ti chutnalo u Victusu? Potrebuji věci do kabelky pres den, kdyz jsem v terénu- tyčinky, jednorázové nápoje. Pak jsou tam i piškoty, to nevim jestli jsou dobre, různé sušenky, pak nápoje různých chuti.. Dej vedet co šmakovalo pls
Jinak se v poho výletu do 20g, každé z těch jídel ma 1,5-2 a tyčinka víc, ale pohoda. Jeste nějaký tip co vzít do kabelky i od jiné firmy?
Díky moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2030
20.4.16 23:40

@JRsun to jsi hustá, ze kojíš při teto dietě, to se vůbec nedoporučuje a neni to pro díté dobré. Ja jsem kojení ukončila minuly týden a začala.. @Ivka56 @I7 držím palce.
Ja zatim 10 dní a jen 2 kg furt, nějak se to zaseklo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.4.16 06:30

@dolcee ja prave cca 14 dnu kojim uz jen jednou, a je to spis jen ritual, juniorovi je 18 mesicu, takze jsem se do toho proste pustila. jinak souhlasim, tahle dieta rozhodne neni pro maminky, ktere koji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.4.16 06:58

@dolcee S nápoji zkušenost nemám, ale určitě budou výborné, nebála bych se. Jinak výborný je napč. křupavý rajčatový toust, je balený po 4 nebo 5 ks, teď nevím, ale je křehký, musela bys to nosit v krabičce. Taky mě chutnají ty nové buchtičky, měla jsem pomerančové a mandlové, obojí výborné (jako mají trošku výraznější aroma, ale u těhle diet je to luxusní zboží) :lol:,mám doma kroasanty, ale ještě jsem ho neměla, odpolko napíšu, jaký je. Výborné(dle dřívějších recenzí)jsou vafle, já je ještě nezkoušela. Teď jsem ještě měla tyčinky grissini(mňam),slané krekry sýrové(výorné),dřív tu někdo hodně chválil pudinky. Podobné zboží mívají i u Dietalegre, tam jsem měla slané tyčinky sýrové i pizza(víc mě chutnaly ty pizza, u sýru jsem měla pachuť kouře v puse),pudinky též holky chválí. U sušenek bych se ani u Victusu ani jinde nebála, budou dobré, jen je potřeba číst obsahy sacharidů…Ještě hodně těhle balených pochutin nabízí Fastdiet, od nich jsem měla citrónové piškoty, daly se, ale jsou lepší produkty, pak kokosové krekry, ty byly výborné, tousty byly lepší u Victus ty rajčatové…Já s sebou vždy nosila jen normální Ketodiet tyčinky a slané tyčky Dietalegre než se Victus rozjel v téhle úžasné nabídce dobrot…
Taky musím pochválit jejich čokoládu, fakt mňamka, ale ne do prvního kroku. Miluju i palačinky, na ně malinko čokoládové pomazánky, člověk i zapomene, že drží dietu :lol:!
U tvého úbytku mě napadlo, jestli stíháš hodně pít, když někde pobíháš, taky prý více káv denně dietu brzdí, ale já bez kafe nefunguju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.16 11:49

Ahoj holky, dnes jedu teprve treti den. Zatim mi vsechni chutna, krom tech koktejlu, ty piju na silu. Ale kupodivu polivky a omeleta mnamka. Jen mam desnej hlad 8o mela jsem v 10 svacinu a uz 15 minut mi nahlas kruci v brise :zed: piju 4 litry vody, cvicit chodim dal jak predtim (4× tydne) a zatim dobry, jen ten hlad :( mela jste nektera taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková