Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
5.6.16 13:36

@Fannta Děkuji moc. Já to tam četla ze nemá sacharidy. Ale nebyla jsem si jista, když je to tak dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.6.16 13:54

Dnes začínám 6. týden a ráno jsem měla 87,7 kg, takže úbytek dosud 11kg, mám radost a jedu dál. Ještě tento týden a začnu druhou fázi, už se těším na pstruha, mám ho na mrazáku, kluk ho ulovil v rybářským kroužku, tak se tam na mě, pokaždé, když otevřu mrazák, směje :-D
Dopoledne jsem dělala bezovy sirup a litr jsem udělala i pro sebe, dala jsem tam jen kyselinu citrónovou, která je i v ketosirupu a osladila stevií, tak snad když budu hodně ředit, tak to bude v pohodě :-)

Příspěvek upraven 05.06.16 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.6.16 14:14
@bobes píše:
Ahoj. Tady nováček. Zatím uvažuji, že to zkusím. Zjišťuju.
Co vám vylože nechutná? ať to nekoupím…
Lze uplně vynechat koktejl? a místo něj baštit kaši? Se těch koktejlů bojím, že budou bléé.
Dá se někde koupit výrobky třeba bazarově kdo už třeba nespotřebuje??
Keto diet - Ketofit.. co stoho radši?

Mě nechutná vanilková kaše a gulášová polévka a bramborák taky nic moc a matcha tea vůbec nedávám, koktejly mě chutnají, hlavně příchutě karamel, oříšek, kokos a cookies a ředím je vodou, koupila jsem si nejdřív komplet sadu ketodiet na 4 týdny, byla k tomu krabička proteinových tyček zdarma. Já to kupovala přímo v ketopointu, takže jsem si mohla vybrat příchutě s pomocí poradkyně sama, na eshopu si myslím, že pošlou balík tak, jak to namíchají oni…
pak jsem si přikoupila 2×koktejly v akci 3+1 vyšly na 4125 Kč a dělám to teď tak, že mám 4× koktejl a jedno keto jídlo plus do půl kila zeleniny, takže mám zásobu koktejlů aspoň na 4 měsíce. Tyčinky si šetřím spíš jako pamlsek, nebo je mám v kabelce, kdybych se náhodou někde zdržela déle, než plánuji.
Ještě si ale půjdu přikoupit balíček nudlové polévky a slaninové omelety, ty jsou fakt super, pojedou se mnou do Chorvatska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.6.16 14:49

Každá to máme jinak:-) Mě nejvíc chutná gulášovka :D Kaše vůbec a to matcha tea stěží vypiju…
Koktejly jsou super, mám nej příchut kapučino a caramel (dávám 1/3 tablety), příchuť káva je moc sladká…to spíš přihodím do koktejlu pár zdnek instantí kávy ebo nedopitou uvařenou…omeletku neumím připravit, jsem levá, neumím prostě vařit nic :-(
Proteinová tyčinka s příchutí čokoláda je těžký luxus :palec:
Nudlovou polévku neznám, ta v balíku nebyla, ale asi by se do kanclu k obědu hodila…nejspíš dokoupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.6.16 15:17

@ivvet
tu nudlovou určitě zkus, je moc dobrá, tyčinky jsou výborné všechny typy, já zase ujíždím na kokosovo-banánové ta je skoro jako margotka :-)
A ještě bych chtěla zkusit udělat ketozmrzlinu, recept mají na stránkách brněnského fitkalila,
2 odměrky ketokoktejlu, 200 ml odtučněného mléka, 250 g odtučněného tvarohu, sníh ze 2 bílků a 5 tablet příchutě, třeba kokos. tablety a polévková lžíce kokosu -vznikne kokosová, nebo vanilková příchuť a nastrouhat 1/2 čokoládové ketotyčinky a vznikne straciatela, oříškové tablety a půl lžičky namletých liskáčů a je oříšková zmrzka atd.
A pak se tím naplní ledňákové formy a dá zamrazit, ale můžou se jen max. 2 ledňáky na den - ty dva naráz můžou být místo jednoho jídla a max 3× týdně.
Jsem zvědavá, jak se mi to podaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.6.16 15:46

@margaritas Tak to jsem taky zvědavá, tak dej pak vědět jak se zadařilo a jak to chutná :-)
Jinak gratuluji ke krásnému úbytku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.6.16 15:51

@margaritas to jsi skvělá, jak to dáváš a kolik máš dole, držím palce, ať to jde stále tak dobře.
jinak já jsem do pátku jela striktně v prvním kroku jen koktejly, mám oblíbené capuccino, čokoládu, kokos s čokoládou, dávám po 1|4 tabletě. Banán mi nechutná.
Přes den jednu kedlubnu a zkusila jsem doma plněné žampiony brokolicí a cuketou a květákové placičky a luxus. Placičky mi snědla moje 6 letá dcera, dnes je musím dělat znovu, chce je k večeři. :*
včera jsem si dala tu colu zero a na grilu cuketu, plus jsem dojedla ty žampiony 4 ks…
od druhého dne mi šla váha každý den o 0,5 kg dolů, ale ze včera jen 0,1kg…tak nevím jestli je to normální nebo mi vadí to větší množství zeleniny…vypila jsem 2 litry a ještě co 1,5 l co vypiju s koktejly…
snad se to zítra zase hne…vím, že se nemám vážit každý den, ale já jsem prostě magor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.6.16 15:52

Jo a ještě jsem chtěla, budu si vybírat produkty do druhého kroku a vůbec nevím co…myslím ty příchutě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.6.16 15:52

@margaritas týjo, ted to čtu pořádně - za 6 týdnů 11 kg - jseš dobrá :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.6.16 16:05

Ještě dotaz holky, dnes jsem si dala první koktejl až v 9,30 - dlouho jsem spala…myslíte, že je problém, když si jich dám dnes jen čtyři porce? Tu pátou bych měla až 21,30 a to už půjdu pomalu spát, tak nevím, zda to má smysl…

díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.6.16 16:28

@laska11
Já s tou pravidelností taky bojuji, mám do měsíce asi 9 nočních, takže jsem ze začátku taky tápala jak to udělám tak za den a noc dávám 7-8 jídel, ráno než odejdu z práce si dám asi kolem 6:00 poslední koktejl, dojedu domů, vypravím děti do školy., je 8:00 a jdu spát pak se probudím asi kolem 13:00 a pokračují, takže mi to taky nevyjde mít po noční 5 jidel…ale řídím se heslem: když spím nejím a první jídlo do hodiny po probuzení a poslední 2 hodiny před spaním a taky to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.6.16 16:32
@Ditakl píše:
@margaritas Tak to jsem taky zvědavá, tak dej pak vědět jak se zadařilo a jak to chutná :-)
Jinak gratuluji ke krásnému úbytku. :potlesk:

Děkuji moc.
Jsem ráda že je nás víc na KD. Je to velká psychická podpora.
Určitě pisnu, zkusím tu kokosovou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.6.16 16:39

@margaritas ani jsem nevěděla, že poslední 2 hodiny před jídlem, děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.6.16 16:48

@ivvet
Já musím, přispěla mi na to rodina ke 40, tak je přece nesmím zklamat :lol:
Ne teď vážně, sice mi fakt přispěli, jinak bych na to neměla, ale dělám to hlavně kvůli sobě, měla jsem na poslední preventivní prohlídce cukr v moči a cholesterol 7,5, což je mazec a obvodní mi řekla, že už mě varuje a musím zhubnout… Tak jsem původně přemýšlela o výživovém poradci, ale nakonec jsem to zavrhla, nejsem si jistá, jestli bych si vzpomněla zapisovat, co jsem vše za den snědla a myslím, že bych si mohla i vymýšlet, protože bych dopisovala vše zpětně, zkrátka nemám na to čas, tak jsem šla do ketodiety, která se mi zdá na začátek jednoduchá a beru ji jako odrazový můstek, protože největší práce nás čeká až dieta skončí a nesmí se začít prasit. Já měla problém že jsem celý den nejedla a nepila a večer se naládovala, takže kila šly nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
5.6.16 17:01

Jo a holky víte jaká je to paráda odlakovat si a nalakovat si nehty na nohách bez funění a pachtění přes velké panděro a sehnout se pro něco, aniž bych zadržovala dech, jak už tady někdo psal bůhvi co do toho přidávají, protože aspoň já jsem po tom strašně nabuzená a aktivní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze