Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@laska11 Hubne se i v druhé fázi a někdo trochu i ve třetí, ale už to není tak jako v té první. No většinou to co zhubneš rychle během prvních dní je voda a ta se většinou zase po skončení vrátí, takže by to měl stáhnout pod 2-3kg aby mu pak zůstala ta jeho vysněná.
@Ditakl hmmm, takže to co jsem shodila zase naberu, protože necelá 3 kila byla dole za 5 dní…
![]()
dám si ještě týden v první fázi…
![]()
@laska11 jo to se mi taky stalo…a za 2 dny zas rovnou o 2 kg míň…kdypak jsi byla na velké? Chodíš pravidelně?
@ivvet Já s Tim nemam problém, chodím i víckrát za den. Je Teda fakt že to asi zítra dostanu. Ale i tak když to spočítam ke dnešku tak za 10 dni mam dole jen 2,5kg. A to dodržuji dietu fakt poctive. Ach jo. Snad to pak spadne vic, jak říkáš.
@ivvet z jake váhy jsi začala, pokud se mohu zeptat? A za jak dlouho kolik máš dole?
Uvidíš že to to spadne během menstruace. Mě taky váha klesla, i když se před tím úbytek zastavil. Já zas problém se zácpou mám, běžně jdu tak 1× za týden…začala jsem si proto vařit kyselé zelí a je to lepší…
Začala jsem na 105 a ted mám 96 po 8 týdnech…asi si objednám ještě jeden balík, začalo mě to bavit:-) Žádné problémy s nákupy a bloumání po obchodech
a nejvíc mě těší že nemám VŮBEC chut na sladké, sušenky apod…takže celkově i před docela vysokou cenu balíku - ušetřím na jídle
@ivvet to je super pokles váhy, moc gratuluji ![]()
mě to taky baví a taky ušetřím na jídle a sladkostech, rovněž se mi moc líbí, že nemám chuť na sladký, ale vůbec…
jinak já problém s velkou měla, ale koupila jsem s Psylium a dávám si obden dvě lžičky do jednoho koktejlu a je to pohoda. Fakt jdu i několikrát za den, zkus to ![]()
chápu, že když jdu z váhy 63 kg, tak to půjde pomalu, navíc jsem dietářka, takže tam taky bude zakopaný pes… ![]()
víš, co, kdyby se to zastavilo, tak ok, ale aby to ještě lezlo nahoru, no motivace veškerá žádná ![]()
@laska11 no já jsem celoživotní dietářka, takto kolem 100 kg vážím někdy od 7.třídy ZŠ
a pokusů nepočítaně…tělo si zvyklo na časté půsty a nijak moc nereaguje.
To Psylium vyzkouším, vařit pořád zelí ně nebaví:-) I když je to moje jediné denní jídlo mimo koktejlů - uvařené s 1/2 libové klobásky ze soukr. řeznictví, bez lepku, sacharidů a konzervantů…a v tu dobu když jsem tohle jídlo přidala se pokles váhy pohnul, zrychlil ![]()
Ono se ti to zas rozjede neboj…taky hooooodně vody to chce…
@ivvet tak myslíš, že by mohl být problém, že do koktejlů nic nejím? jen tročku zeleniny…chci si přidat ještě třetí týden první plán…tak nevím no..
a s tou vodou mám taky problém, vyloženě se musím nutit…ale 2 litry za den dávám…
držím nám palce, ať to jde hladce
![]()
@laska11 nevím…ale z vlastní zkušenosti - když příjem hodně přiškrtím - opravdu nehubnu. Tělo si myslí že bude válka a je třeba šetrit a nic nepustit…tak mi to bylo vysvětleno ![]()
Jenže vybalancovat co a kolik je taky problém, rychle se to mění, tělo si zvyká…
@ivvet hmmm, tak já zkusím ještě striktně další týden a pak najedu na dvojku..uvidíme..já jsem teď spokojená, ale j mi jasný, že jak začnu normálně jíst, budou nahoře 2 kg a jsem tam kde jsem byla…
@laska11 tak normálně jíst je relativní:-)
Je zásadní rozdíl když si dáš trochu zeleniny a libového masa, vajíčko (Atkinsonova dieta) 1× denně
nebo k tomu přidáš krajíček chleba
To už je pak všechno špatně a hubnutí se zastaví ![]()
@ivvet já bych pak chtěla najet na Břicháče Toma…a tam se jí všechno…samozřejmě v rozumné míře…protože celý život třeba bez brambor nebo žitnýho chleba si neumím moc představit…ty jo? ![]()