Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
10.6.16 14:50

Ahoj baby, jak to jde? Já to dnes konečně dostala, tak snad už ta voda co se mě teď drží a kazí mi váhu zmizí :dance:

jinak jsem konstatovala, že jsem ráda, že jsem přes týden sama doma, protože tato dieta není moc voňavá :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
10.6.16 15:20
@laska11 píše:
Ahoj baby, jak to jde? Já to dnes konečně dostala, tak snad už ta voda co se mě teď drží a kazí mi váhu zmizí :dance:jinak jsem konstatovala, že jsem ráda, že jsem přes týden sama doma, protože tato dieta není moc voňavá :P :P

Ty se máš, já to čekám a váha stojí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.6.16 17:28

@margaritas no neboj, mě šlo nahoru půl kila, takže kdyby stála váha tak jsem spokojená…bála jsem se, že to v dietě přijde dýl, ale o den dřív, pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.6.16 20:31

Hoj holky jsem tu nová. S mamkou držíme ketodietu. A i po skončení bych chtěla jedenkrát denně pí protein ale nechci ten drahý z ketodiety. Nevíte nějaký levnější, který se složením podobá tomu z ketodiety? KOukala jsem že nějaké jsou i v DM. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.6.16 07:03

@barcuca pár stránek dozadu to holky řešily, je tam název někde…

jinak já po třech dnech stagnace a váhy lezoucí nahoru dnes o 0,5 dole…fakt to s příchodem MS odešlo…ta voda… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.6.16 11:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.6.16 08:56

Nazdárek ženy :-)
jsem nadšená, pěkně to leze dolů..dnes o 0,8 kg od včera…takže 58,8 kg…ještě tak dvě kilča a mám vysněný cíl…
klidě bych tu první fázi jela pořád, velmi mi to vyhovuje :potlesk:
jak se může nejdéle a proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.6.16 09:31

Jo, včera jsem z nouze musela tyčinku čoko…teda jako nic moc, je to moc tuhý a divná chuť. Nouzovka dobrá, ale nic pro mě, navíc strašně sladká.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.6.16 11:47

Tak já dnes přesně po 4 týdnech 7,5 kg dole, -12 cm břicho, -5 cm prsa (ale podprsenka košíček sedí, takže asi obvod), -4 cm boky a -5 cm stehno :dance:, ale potřebuju ještě hooodně takže jedu dál.

@laska11 šikulka :potlesk: maximálně se doporučuje držet první fázi 8 týdnů, je to pro tělo náročnější, tak aby mělo pak pauzu. Já teď jedu něco mezi první a druhou fází protože si i vařím to jedno jídlo jak kdy.

@barcuca Vítám tě, to je on co tu holky doporučovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.6.16 11:50

A shodila jsem tukovou hmotu o 2,4% a nabrala svalovou o 1%. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
12.6.16 13:12

Holky taky jste u toho tak nafoukle?? Já teda desne, kudy chodim tudy upouštim to je děs :-D doufám že to brzy přejde ted jedu pátý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.6.16 15:55

Já už jedu 12týden a jsem tedy pořád nafouklá…děsně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
12.6.16 16:40

Ahoj, i já se přidávám se svou pozitivní zkušeností s Keto Diet :palec:
Já měla dietní plán Basic, stačilo mi dát dolů cca osm kg.To se povedlo, takže jsem velmi ráda.
Jídlo bylo v pohodě, hlavně, že se rychle připravilo, bylo to snadný. Co mi hodně vyhovovalo bylo to, že jsem nemusela počítat kalorie, jako u jiných diet a ztrácet tim svuj čas.
Překvapilo mě, že se první viditelné výsledky dostavily brzy.
A taky to, že jsem neměla hlad a nebyla jsem nijak nervní…a hlavně, že jsem mohla jíst zeleninu, kterou tolik miluju.
Poradci byli skvělý, kdykoliv jsem potřebovala, tak poradili, pomohli, všem moc děkuji.
Ted se snažím jíst pravidelně a hlavně zdravě, není to věda, jen to chce opravdu pevnou vůli.
Takže za sebe velmi doporučuju ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
M32
9
12.6.16 17:40

Zdravím holky, přidávám se k vam!! :potlesk: dneska jsem objednala balení. Za jak dlouho vam došlo?? Začínaly jste ty prvni dny jen na koktejlech?? Chci dat dolu 20 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
12.6.16 17:53

Já jela první dny a vlastně i ted 3× denne koktejl 1× denne matcha tea 1× denne bud polivku, omeletu nebo tu placku. Ted jsem zkoušela tu kaši. No chutove nic moc, ale ja jsem mlsna huba a nechutna mi skoro nic. Jinak jsem to objednala ve čtvrtek odpoledne a v sobotu dopoledne to ppl přivezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková