Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Jančakecalka píše:
Já mám obě kola stejná a manžel má také přední větší, ale střídáme si je, každá má něco do sebe, ale je to boží
Já jsem právě za tu makajdu ráda, baví mě to moc…Mi je máme necelý rok a už hned první jízda byla okolo 20 km na cyklostezce v Německu, dřina, ale krásná, nějak nás to i dobíjí energií, vubec nebýváme utahaní z jízdy.
Jinak jezdíme v Hrádku, po Bedřichově, v Jizerkách, no, skvělé.
No právě a se hezky se formuje zadek
My jezdíme do Vesce, nebo do Chotyně, ale to s dětmi
zadek je dost znát ![]()
@Ditakl píše:
Já hlad nemám tak to psylium nepotřebuji, jen mě včera dohonila mlsná, psylium jsem měla již dříve, ale mě se z nej navaluje, ta konzistence je
![]()
Já to nemám na hlad, ale na vyprazdňování…
Tak za chvíli vyrážím do lesa s holemi, včera jsem nabyla protože jsem měla namoženej zadek a už se těším, úplně mi to chybí.
@laska11 Aha tak s tím problém nemám byla jsem před chvílí
,většinou každý den nebo max ob den. A kafe mě prožene spolehlivě.
@Ditakl aha, tak to jsem si tě s někým spletla, kdo tady psal, že má s tím problém…
já jsem kuřák a vždy mě prožene první ranní cigáro ![]()
prý rostou houby, tak dej vědět, kolik jsi toho našla ![]()
@laska11 No tak tady nerostou
Já jem dřív taky kouřila a to mi taky pomáhalo ![]()
@laska11 píše:
My jezdíme do Vesce, nebo do Chotyně, ale to s dětmizadek je dost znát
My taky jezdíme s dcerou ona teda spíš kolo, než kolobku, takže jí nechceme nutit, je to na ní, co jí víc vyhovuje, já jen vím, že já osobně kolo už nee
Zadek, stehna a řekla bych, že i břuch
![]()
@Ditakl píše:
Tak za chvíli vyrážím do lesa s holemi, včera jsem nabyla protože jsem měla namoženej zadek a už se těším, úplně mi to chybí.
Mužu se zeptat na ty hole? K čemu to jako je? Vidim, že lidi to někdy mívaj, ale nevim přesně proč
ani jsem po tom nijak nepátrala, ale když jsem si přečetla tvůj příspěvek…
![]()
@Jančakecalka Aby nehapali:-) Hlavně zapojí se tím taky horní část těla - paže, ramena a záda…stručně
Spotřebuje se tím víc energie ![]()
@ivvet píše:
@Jančakecalka Aby nehapali:-) Hlavně zapojí se tím taky horní část těla - paže, ramena a záda…stručněSpotřebuje se tím víc energie
Aha, tak to jo, díky ![]()
Holky, moc vám všem gratuluji za úspěchy. Já nevím, co dělám špatně. Dneska je to týden, co jsem čistě jen na koktejlech, salátových okurkách, kedlubnách a dvouapůl litrech čisté vody. Nekouřím, alkohol nepiju, každý den minimálně hodinová svižná procházka… A výsledek? Mám dole necelé kilo
. Na takovou dietu mi to přijde fakt málo. Obávám se, že stejného výsledku bych se dopracovala i bez ketodiet, když si budu hlídat jídelníček a neprasit. Ach jo… Mám na sebe vztek, protože bych ráda něco shodila a nevím, co dělám špatně, že mi to nefunguje
. Máte někdo stejnou zkušenost? Lenka
@Anonymní píše:
Holky, moc vám všem gratuluji za úspěchy. Já nevím, co dělám špatně. Dneska je to týden, co jsem čistě jen na koktejlech, salátových okurkách, kedlubnách a dvouapůl litrech čisté vody. Nekouřím, alkohol nepiju, každý den minimálně hodinová svižná procházka… A výsledek? Mám dole necelé kilo. Na takovou dietu mi to přijde fakt málo. Obávám se, že stejného výsledku bych se dopracovala i bez ketodiet, když si budu hlídat jídelníček a neprasit. Ach jo… Mám na sebe vztek, protože bych ráda něco shodila a nevím, co dělám špatně, že mi to nefunguje
. Máte někdo stejnou zkušenost? Lenka
Protože NIC nejíš, pokud budeš mít příjem pod bazální metabolismus nezhubneš. Tělo si bude zuby-nehty bránit zásoby, stresuješ ho. Děj si něco k jídlu, zeleninový salát, libové maso kousek libového, bez kůže (kuře, pstruh) - nemá žádné sacharidy.
@ivvet Jenže já jsem teprve v té první fázi. Holky tady psaly, že jedou třeba jen na koktejlech. Dávám si koktejl 5× denně, k tomu denně sním hromadu okurek a kedluben, ledový salát. Když jsem se ptala poradkyně v keto, tak mi říkala, že to dělám dobře. Tak já nevím
. Lenka
@Anonymní píše:
@ivvet Jenže já jsem teprve v té první fázi. Holky tady psaly, že jedou třeba jen na koktejlech. Dávám si koktejl 5× denně, k tomu denně sním hromadu okurek a kedluben, ledový salát. Když jsem se ptala poradkyně v keto, tak mi říkala, že to dělám dobře. Tak já nevím. Lenka
já jsem za prvních 14 dní jenom koktejlů skoro nic nezhubla…až když jsem přidala maso a kyselé zelí, tak se to rozjelo…Prý to bylo tím, že jsem celoživotní dietářka a tělo už s tím velkým omezením jídla umí bojovat…