Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
14.6.16 09:29
@Jančakecalka píše:
Já mám obě kola stejná a manžel má také přední větší, ale střídáme si je, každá má něco do sebe, ale je to boží ;)
Já jsem právě za tu makajdu ráda, baví mě to moc…Mi je máme necelý rok a už hned první jízda byla okolo 20 km na cyklostezce v Německu, dřina, ale krásná, nějak nás to i dobíjí energií, vubec nebýváme utahaní z jízdy.
Jinak jezdíme v Hrádku, po Bedřichově, v Jizerkách, no, skvělé. :palec:
No právě a se hezky se formuje zadek :mrgreen:

My jezdíme do Vesce, nebo do Chotyně, ale to s dětmi :-) zadek je dost znát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 09:31
@Ditakl píše:
Já hlad nemám tak to psylium nepotřebuji, jen mě včera dohonila mlsná :lol:, psylium jsem měla již dříve, ale mě se z nej navaluje, ta konzistence je :poblion:

Já to nemám na hlad, ale na vyprazdňování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.6.16 09:31

Tak za chvíli vyrážím do lesa s holemi, včera jsem nabyla protože jsem měla namoženej zadek a už se těším, úplně mi to chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.6.16 09:33

@laska11 Aha tak s tím problém nemám byla jsem před chvílí :dance:,většinou každý den nebo max ob den. A kafe mě prožene spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.6.16 09:33

Právě jsem včera neměla ani kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.16 09:36

@Ditakl aha, tak to jsem si tě s někým spletla, kdo tady psal, že má s tím problém…
já jsem kuřák a vždy mě prožene první ranní cigáro :palec:

prý rostou houby, tak dej vědět, kolik jsi toho našla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.6.16 09:38

@laska11 No tak tady nerostou :nevim: Já jem dřív taky kouřila a to mi taky pomáhalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.6.16 10:20
@laska11 píše:
My jezdíme do Vesce, nebo do Chotyně, ale to s dětmi :-) zadek je dost znát :-)

My taky jezdíme s dcerou ona teda spíš kolo, než kolobku, takže jí nechceme nutit, je to na ní, co jí víc vyhovuje, já jen vím, že já osobně kolo už nee :? Zadek, stehna a řekla bych, že i břuch :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
14.6.16 10:22
@Ditakl píše:
Tak za chvíli vyrážím do lesa s holemi, včera jsem nabyla protože jsem měla namoženej zadek a už se těším, úplně mi to chybí.

Mužu se zeptat na ty hole? K čemu to jako je? Vidim, že lidi to někdy mívaj, ale nevim přesně proč :think: ani jsem po tom nijak nepátrala, ale když jsem si přečetla tvůj příspěvek… :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
970
14.6.16 10:31

@Jančakecalka Aby nehapali:-) Hlavně zapojí se tím taky horní část těla - paže, ramena a záda…stručně ;) Spotřebuje se tím víc energie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.6.16 10:33
@ivvet píše:
@Jančakecalka Aby nehapali:-) Hlavně zapojí se tím taky horní část těla - paže, ramena a záda…stručně ;) Spotřebuje se tím víc energie :-)

Aha, tak to jo, díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.16 11:58

Holky, moc vám všem gratuluji za úspěchy. Já nevím, co dělám špatně. Dneska je to týden, co jsem čistě jen na koktejlech, salátových okurkách, kedlubnách a dvouapůl litrech čisté vody. Nekouřím, alkohol nepiju, každý den minimálně hodinová svižná procházka… A výsledek? Mám dole necelé kilo :,(. Na takovou dietu mi to přijde fakt málo. Obávám se, že stejného výsledku bych se dopracovala i bez ketodiet, když si budu hlídat jídelníček a neprasit. Ach jo… Mám na sebe vztek, protože bych ráda něco shodila a nevím, co dělám špatně, že mi to nefunguje :,(. Máte někdo stejnou zkušenost? Lenka

• Citovat
  • Upravit
970
14.6.16 12:08
@Anonymní píše:
Holky, moc vám všem gratuluji za úspěchy. Já nevím, co dělám špatně. Dneska je to týden, co jsem čistě jen na koktejlech, salátových okurkách, kedlubnách a dvouapůl litrech čisté vody. Nekouřím, alkohol nepiju, každý den minimálně hodinová svižná procházka… A výsledek? Mám dole necelé kilo :,(. Na takovou dietu mi to přijde fakt málo. Obávám se, že stejného výsledku bych se dopracovala i bez ketodiet, když si budu hlídat jídelníček a neprasit. Ach jo… Mám na sebe vztek, protože bych ráda něco shodila a nevím, co dělám špatně, že mi to nefunguje :,(. Máte někdo stejnou zkušenost? Lenka

Protože NIC nejíš, pokud budeš mít příjem pod bazální metabolismus nezhubneš. Tělo si bude zuby-nehty bránit zásoby, stresuješ ho. Děj si něco k jídlu, zeleninový salát, libové maso kousek libového, bez kůže (kuře, pstruh) - nemá žádné sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.16 12:18

@ivvet Jenže já jsem teprve v té první fázi. Holky tady psaly, že jedou třeba jen na koktejlech. Dávám si koktejl 5× denně, k tomu denně sním hromadu okurek a kedluben, ledový salát. Když jsem se ptala poradkyně v keto, tak mi říkala, že to dělám dobře. Tak já nevím :?. Lenka

• Citovat
  • Upravit
970
14.6.16 12:28
@Anonymní píše:
@ivvet Jenže já jsem teprve v té první fázi. Holky tady psaly, že jedou třeba jen na koktejlech. Dávám si koktejl 5× denně, k tomu denně sním hromadu okurek a kedluben, ledový salát. Když jsem se ptala poradkyně v keto, tak mi říkala, že to dělám dobře. Tak já nevím :?. Lenka

já jsem za prvních 14 dní jenom koktejlů skoro nic nezhubla…až když jsem přidala maso a kyselé zelí, tak se to rozjelo…Prý to bylo tím, že jsem celoživotní dietářka a tělo už s tím velkým omezením jídla umí bojovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková