Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
22.6.16 08:41

Ahoj holky, tak jsem taky zacala s keto dietou, je to pekne finančně náročne tedy, ale za 12 dni mám 7,5 kg dole, tak to stoji za to vydrzet :) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.16 08:53

@lojzina81 ahoj, držím palce :-)
a ano, leze to do peněz dost a dost..ale zase neutratím za jiné jídlo :-)

já jsem se zasekla a pořád mi jde 0,5 nahoru a pak 0,5 kg a tak pořád dokola :-)
ale dám ještě tři týdny v 1. fázi…tak uvidíme, kam se to pohne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.6.16 09:00
@laska11 píše:
@lojzina81 ahoj, držím palce :-)
a ano, leze to do peněz dost a dost..ale zase neutratím za jiné jídlo :-)já jsem se zasekla a pořád mi jde 0,5 nahoru a pak 0,5 kg a tak pořád dokola :-)
ale dám ještě tři týdny v 1. fázi…tak uvidíme, kam se to pohne :dance:

ahoj a pijes hodne? Ja jsem zjistila ze kdyz piju tak to jde vic dolu. Neodpustila jsem si kafe s bezlaktozovym mlekem ale vzdy jsem si davala dve ale ted uz to vidim jen na tom jednu salku. Uz jednou jsem to drzela ale vydrzela jsem jenom první krok, to vis videla jsem vysledek, tak jsem se na to vvyprdla a do pul roku se mi vse vratilo. Takze muj plan je zvladnout vsechny tri kroky :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.16 09:08

@lojzina81 jak kdy..někdy vypiju sotva 1,5 litru plus teda koktejly…kafe si dávám i tři s mlékem polotučným…možná to zkusím omezit :-)s pitím mám problém, už mi ta obyčejná voda leze i ušima…

a kolik si zhubla když jsi to držela poprvé? a tvoje vysněná váha? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.6.16 09:30
@laska11 píše:
@lojzina81 jak kdy..někdy vypiju sotva 1,5 litru plus teda koktejly…kafe si dávám i tři s mlékem polotučným…možná to zkusím omezit :-)s pitím mám problém, už mi ta obyčejná voda leze i ušima…a kolik si zhubla když jsi to držela poprvé? a tvoje vysněná váha? :lol:

pred tim jsem to držela 3 tydny a dala jsem dolu 8 kg. Ja jsem si koupila od keta sirup, maji v nabidce, zkousela jsi ho? Maji grepovy a mojito. obcas si koupim proline od podebradky, je to bez cukru slazeno aspartamem, dam si asi deci za den, vim ze bych nemela ale obcas si dam. Je potreba fakt u toho hodne pít, zkus se nejak donutit, sama s tím mám problemy nekdy, ze se mi vubec nechce ale rikam si musim…Koupila jsem si v lekarne testovaci prouzky zda jsem v ketonazi a potvrdili ze to funguje. Ja mám velky cíl pred sebou, rada bych dala 30 kg. Takze musim jeste hodne máknout abych to dala. A jaky máš plan dietní ty?
:D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.6.16 09:38

Kočky, jakým tělovém mlékem se mažete, aby byla pokožka pěkně při tom rychlém hubnutí pružná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.16 09:40

@lojzina81 já si dám občas colu zero…asi koupím čerstvou mátu a dám do vody…

já bych rád dala dolů ještě aspoň 4 kg..ale já jsem jednak celoživotní dietářka a jednak jsem měla jen minimální nadváhu, takže manžel už mi říká, ať už neblbnu, že už jsem hubená, ale já vím, že po najetí na normální, ač zdravou stravu přiberu min 2 kg (voda) a proto chci jít níž, abych pak nebyla naštvaná, že to celé bylo zbytečné…
nicméně ta 4 kg můžu dávat dolů ještě měsíc…jde to hrozně pomalu…za 3 týdny 5,5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.16 09:41
@ivvet píše:
Kočky, jakým tělovém mlékem se mažete, aby byla pokožka pěkně při tom rychlém hubnutí pružná?
žádným :-) nicméně mě nejvíc na vše vyhovuje nivea…hlavní je se hodně na noc namazat…aby se to krásně vpilo..je asi jedno čím :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.6.16 09:49
@laska11 píše:
@lojzina81 já si dám občas colu zero…asi koupím čerstvou mátu a dám do vody…já bych rád dala dolů ještě aspoň 4 kg..ale já jsem jednak celoživotní dietářka a jednak jsem měla jen minimální nadváhu, takže manžel už mi říká, ať už neblbnu, že už jsem hubená, ale já vím, že po najetí na normální, ač zdravou stravu přiberu min 2 kg (voda) a proto chci jít níž, abych pak nebyla naštvaná, že to celé bylo zbytečné…
nicméně ta 4 kg můžu dávat dolů ještě měsíc…jde to hrozně pomalu…za 3 týdny 5,5 kg

i to je pekny vysledek, ono to je fakt individualni, pokud nemas na kg tak ti to jde určite v cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.6.16 09:51

@laska11 ještě ničím, mam velkou zasobu, tak to bude trvat nez to kuze zaznamena, ale určite si pořidím neco od nivey do budoucnosti. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
22.6.16 10:15

@lojzina81 hele to se ti jen zdá! Mám ted 10 kg dole (ze 105 na 95) a je to na kůži fakt znát, i když je vespod ještě dost tuku…ale mě je přes 40, tak je to znatelnější a víc vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.6.16 11:41

Holky co se testujete prouzkama, funguje vám to?? Mě to ukazuje že jsem porad v ketoze i když jsem včera zhresila na pracovními oběde i dezertem tak mě to vůbec z ketozy ne vyhodilo jsem porad někde na prostřední barvě, jak je to možné?
Jinak k pití když mě honi mlsna tak davam Colu zero.
A mažu se niveou takovou to zpevnovaci s koenzymem Q10 a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.6.16 12:29

Teda ženy, ta kokosovo- banánová tyčinka je ale luxusní…dala jsem si teď dvě k obědu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.6.16 15:33

@laska11 ja jsem mela dnes s fikama a taky dobroučka :) muzu doporučit :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.6.16 15:33

@martasek2 ja si myslim ze po jednom dni te to nevyhodi z ketozy, ze to trva dele, ja jeden den zhresila take a nevyhodilo me to z ni :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková