Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
16.6.16 10:57
@Ditakl píše:
@Jančakecalka No když se jde s holemi, tak je to něco podobného jako orbitrek ( doufám že mám na mysli ten správný stroj ) Pracuje celé tělo a dochází ke spalování ve všech oblastch. Při chůzi 5 km/h spaluješ 0,291 kj/min/kg. Při chůzi s holemi o stejné rychlosti spaluješ 0,35 kj/min/kg.

Děkuju za vysvětlení ;)

• Citovat
  • Upravit
386
16.6.16 15:28

Holky, nechcete některá gulášové polévky, slaninové omelety a možná i čoko kaše? tu chci jednu ochutnat…:-)takže případně bez jedné porce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.6.16 16:55

@laska11 Ahoj. Já bych kaši vzala. Ale tak za půlku :oops:
vanilka - oříšek mám a teda nic moc..
Dnes mi chutnala malina.
Jinak já teprv začala postupně s koktejlem. Ale prokládám to třeba mozarelou s rajčaty… si říkám, že dělám aspoň něco než nic. Co říkáte je to průšvih? :) Vím, že první fáze to není. Ale pít jen koktejly celičký dlouhý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.6.16 18:32

@bobes Nemusíš pít celý den jen koktejly, zelenina je povolená ale rajčata do první fáze nepatří, protože mají dost sacharidů. Můžeš okurku, saláty, cuketu, lilek, pórek, květák, brokolici… vše je vypsané na stránkách ketodiet, nebo ketofit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.6.16 22:00

Holky kde je ten příspěvek s receptem na mafiny ze lněných semínek? Nemůžu ho najít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M32
9
18.6.16 07:54

Holky ten nápoj s vitaminy a minerálními látkami to se dává do pití a popiji cely den nebo je to treba k svacine??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.6.16 09:01

Tak recept na mufiny jsem našla, ale mě to teda nejede. To raději zůstanu u koktejlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
19.6.16 11:28
@M32 píše:
Holky ten nápoj s vitaminy a minerálními látkami to se dává do pití a popiji cely den nebo je to treba k svacine??

Ten nápoj „koktejl“ se pije misto jídel. Např. Snídaně koktejl, svačina koktejl, oběd ketodiet omeleta, svačina koktejl a večeře ketodiet polevka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
19.6.16 11:30
@M32 píše:

Myslíš koktejl, nebo sirup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.6.16 12:20

To je hrůza už skoro tejden stojím s váhou :zed: a teď mi šla i trochu nahoru :cert: asi to dostanu dřív :zed: měla jsem to mít až příští týden ale už trochu špiním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.6.16 12:41

@Ditakl Já mám taky zase pul kila nahoře. Je to děsne demotivujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.6.16 12:44

Navíc mi došel koktejl, přišel mi do Prace, ale Já jsem dnes doma s malou. Tak jsem musela zkusit kaši a omeletu. Kaše je hnusna, omeleta vynikající. Ještě mám polévku. A na dva nápoje ještě mám. Chtěla jsem byt jen na koktejlch tech 6 týdnů. Snad to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
20.6.16 13:29

@laska11 @Ditakl
Holky vydržte, myslím že se moc vážíme, já včera začala 8. týden, jedu něco mezi 1.a 2. krokem, mám maso od minulého týdne cca 3× týdně - vždy jednou denně a jen ten den, když jdu cvičit a jinak bych tu váhu taky nejraději hodila z okna :-), včera jsem měla 84,7 a dnes ráno po noční 86,3 šla jsem se vyspat a teď se probudila a mám 85 kg, ale kalhoty jsou mi čím dál víc volnější, a úbytek zatím cca 14 kg, což je pěkná cifra, za 7. týdnů. Myslím na vás a bojuji s vámi dál :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
20.6.16 14:15

@margaritas no to je ale skvělý výkon, mam radost, ze Vidim, ze to jde. Gratuluji a těším se na další skvěle zprávy. I na moji váze :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.6.16 21:47

@margaritas To je krása za 7týdnů :potlesk: Já mám za 5 týdnů dole 8,5 kg ale teď mi zase 0,5 kg vylezlo :zed: Taky potřebuju shodit hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková