Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
12.6.16 17:55

@M32 ahoj, já jsem začínala jen s koktejly a s tyčinkami + povolená zelenina. Tak v Úterý si myslím že by ti to mohlo přijít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
12.6.16 17:56

@barcuca tak to si mě moc nepotěšila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.6.16 19:18

@Ditakl blahopřeji, to je krásný výsledek :potlesk: :potlesk:
taky jsem nafouklá, pořád ucházím :think:
a pořád mi hrozně nahlas škrundá v břiše…ne hlady, spíš když se zpracovává co sním nebo vypiju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.6.16 19:20

@Jančakecalka ahoj, za jak dlouho jsi dala těch 8 kg? za těch doporučovaných 6 týdnů?
a jak dlouho už se stravuješ normálně? šlo něco nahoru?
děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.6.16 19:23

Jinak jsem jen na koktejlech a zelenině, ale té jsem nikdy moc nedala. takže spíš jen koktejly. včera a dnes tyčinka z nouze, neměla jsem s sebou koktejl.
mám nakoupeny omelety, polévky a kaše, ale vůbec se mi do nich nechce…vyhovují mi koktejly.
max kedlubna za den, nebo večer misku polévky květákové, ted dělám z brokolice zrovna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.6.16 10:07

Tak dneska na váze zase půl kila dole jupí, se mi to zase rozjelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.6.16 10:30

@Ditakl super viď, když to tak pěkně leze dolů? :potlesk: :potlesk:
já jen 0,1, ale i tak celkově jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.6.16 10:43

@laska11 JJ je to paráda, rozhodně mě to zase nakoplo :dance: ale je fakt že jsem přidala pohyb. No tak snad mi to vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.6.16 13:26

Já mím dnes nějakou chuťovou kryzi :zed: pořád mě honí chutě na sladké :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.6.16 15:14

@Ditakl já vůbec…ani ta tyčinka mi nechutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.6.16 16:24
@Ditakl píše:
Já mím dnes nějakou chuťovou kryzi :zed: pořád mě honí chutě na sladké :cert:

Já ji měla také, minulý týden před menses, vyřešila jsem to vařenou brokolicí :-) ale pak jsem byla zduta jak koza :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.6.16 19:24

No tak já dnes totál podlehla :zed: a pěkně jsem si zaprasila když už tak už :oops: Jinak kdybych to měla doplnit do tabulky stobu, tak dnes naprosto vyváženo semaforky zelený :lol: jen na ketózu je to úplně blbě :mrgreen: Múj dnešní jídelníček: Koktejl ketofit, koktejl ketodiet, květáková polévka, 2× vejce ale k tomu 50g chleba :zed:, maková špička :zed:, zmrzlina v kornoutu :zed: a nakonec milko řecký jogurt ochucený tabletou a zbytek květákovky :roll: Tak si myslím že zítra budu muset startovat znovu ketózu :lol: No ale zase po měsíci jeden úlet, tak snad to nebude pokračovat, nesmí :zed: Doufám že si moje chutě pochutnali a nechají mě dál hubnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.6.16 20:05

@Ditakl :lol: teda ty jsi měla hody,
já zase dnes mimo plán snědla u knížky proteinovou tyčinku :lol:
jinak jsem si všimla, že poslední týden mám strašně slabou ketozu jen ten prvni čtvereček na indikačním papírku a mám podezření, že mi to dělá káva, sice piju bez cukru se lžičkou sójového mléka, ale nevím…, ale zase nemám hlad a z toho usuzuji, že ketoza stále funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.6.16 20:33

@Ditakl četla jsem že když je ketoza poradne nastartována, tak to není takový pruser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.6.16 20:37

@margaritas Já papírky nemam. Dávám si kávu dvakrát i třikrát za den s mlékem. A váha jde dolů. Moc tomu nevěřim ze by káva rusila ketozu. Ale možná jak u koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková