Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@M32 ahoj, já jsem začínala jen s koktejly a s tyčinkami + povolená zelenina. Tak v Úterý si myslím že by ti to mohlo přijít. ![]()
@Ditakl blahopřeji, to je krásný výsledek
![]()
taky jsem nafouklá, pořád ucházím ![]()
a pořád mi hrozně nahlas škrundá v břiše…ne hlady, spíš když se zpracovává co sním nebo vypiju ![]()
@Jančakecalka ahoj, za jak dlouho jsi dala těch 8 kg? za těch doporučovaných 6 týdnů?
a jak dlouho už se stravuješ normálně? šlo něco nahoru?
děkuji ![]()
Jinak jsem jen na koktejlech a zelenině, ale té jsem nikdy moc nedala. takže spíš jen koktejly. včera a dnes tyčinka z nouze, neměla jsem s sebou koktejl.
mám nakoupeny omelety, polévky a kaše, ale vůbec se mi do nich nechce…vyhovují mi koktejly.
max kedlubna za den, nebo večer misku polévky květákové, ted dělám z brokolice zrovna..
Tak dneska na váze zase půl kila dole jupí, se mi to zase rozjelo ![]()
@Ditakl super viď, když to tak pěkně leze dolů?
![]()
já jen 0,1, ale i tak celkově jsem spokojená ![]()
@laska11 JJ je to paráda, rozhodně mě to zase nakoplo
ale je fakt že jsem přidala pohyb. No tak snad mi to vydrží dlouho.
Já mím dnes nějakou chuťovou kryzi
pořád mě honí chutě na sladké ![]()
@Ditakl píše:
Já mím dnes nějakou chuťovou kryzipořád mě honí chutě na sladké
Já ji měla také, minulý týden před menses, vyřešila jsem to vařenou brokolicí
ale pak jsem byla zduta jak koza ![]()
No tak já dnes totál podlehla
a pěkně jsem si zaprasila když už tak už
Jinak kdybych to měla doplnit do tabulky stobu, tak dnes naprosto vyváženo semaforky zelený
jen na ketózu je to úplně blbě
Múj dnešní jídelníček: Koktejl ketofit, koktejl ketodiet, květáková polévka, 2× vejce ale k tomu 50g chleba
, maková špička
, zmrzlina v kornoutu
a nakonec milko řecký jogurt ochucený tabletou a zbytek květákovky
Tak si myslím že zítra budu muset startovat znovu ketózu
No ale zase po měsíci jeden úlet, tak snad to nebude pokračovat, nesmí
Doufám že si moje chutě pochutnali a nechají mě dál hubnout ![]()
@Ditakl
teda ty jsi měla hody,
já zase dnes mimo plán snědla u knížky proteinovou tyčinku ![]()
jinak jsem si všimla, že poslední týden mám strašně slabou ketozu jen ten prvni čtvereček na indikačním papírku a mám podezření, že mi to dělá káva, sice piju bez cukru se lžičkou sójového mléka, ale nevím…, ale zase nemám hlad a z toho usuzuji, že ketoza stále funguje.
@Ditakl četla jsem že když je ketoza poradne nastartována, tak to není takový pruser.
@margaritas Já papírky nemam. Dávám si kávu dvakrát i třikrát za den s mlékem. A váha jde dolů. Moc tomu nevěřim ze by káva rusila ketozu. Ale možná jak u koho.