Klasifikace ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36809
14.1.23 16:29
@matkabagristy píše:
tak to byl ko.kot, no

Takových ale je… :zed:

Já kdybych tady popsal poslední svou zkušenost, tak bys napsala megako.kot, který nemá ve školství co dělat. I vedení bylo z daného chování v šoku. Ale stejně by se mi nevěřilo, jelikož já na učitelé jenom nasazují… ;) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
14.1.23 16:39
@jege píše:
Takových ale je… :zed:Já kdybych tady popsal poslední svou zkušenost, tak bys napsala megako.kot, který nemá ve školství co dělat. I vedení bylo z daného chování v šoku. Ale stejně by se mi nevěřilo, jelikož já na učitelé jenom nasazují… ;) :zed:

ten můj je už dávno v důchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
14.1.23 16:41
@vokishka píše:
ten můj je už dávno v důchodu

nahodny host takovych asi taky par pamatuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.1.23 16:41
@jege píše:
Takových ale je… :zed:Já kdybych tady popsal poslední svou zkušenost, tak bys napsala megako.kot, který nemá ve školství co dělat. I vedení bylo z daného chování v šoku. Ale stejně by se mi nevěřilo, jelikož já na učitelé jenom nasazují… ;) :zed:

Já ti to řeknu hodne polopaticky, jo?

Pokud jsi narazil na megakokkota (zřejmě učitel ZŠ, elementarista), garantuji ti, že tam zůstane. A proč tam zůstane? Protože idioti jako ty neustále kvičí, co by jako učitelé chtěli, že si víc peněz nezaslouží a že učitelé jsou idioti a nemakačenka atd. Jo a učitelky jsou samozřejmě zapšklé čůzy.

Díky tomu nejsou vhodní uchazeči k dispozici a tak holt ti megakokkoti zůstanou na základkách (a ti naši dva u nás), protože je prostě nemá kdo nahradit.

Milej zlatej, děkuj jen sám sobě a tobě podobným. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
14.1.23 17:01
@SAJ píše:
Milej zlatej, děkuj jen sám sobě a tobě podobným. :nevim:

Jenže já nejsem proti vysokým platům ve školství, ale proti plošnému přidávání všem. Na současné škole máme učitele, kteří si zaslouží 2× tolik, jak mají nyní, ale i učitele, který si nezaslouží ani polovinu toho, co má nyní. :cert:

Učitel, ale i doktor, by mělo být VIP povolání, které mohou vykonávat jenom tí nejlepší a být za to náležitě ohodnocení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.1.23 17:21
@jege píše:
Tak to byla trochu hyperbola, ale je zajímavé, že opačnou hyperbolu, kdy jsem psal o jednom tragickém, který to kazí těm ostatním, jsi ignorovala. ;)

Jinak se asi shodneme, že pravdu bude mít Gauss, takže dělat svatoušky a úderníky ze všech učitelů je alibismus samotných učitelů.

Ze svého mládí to mohu potvrdit, pár učitelů bylo vysloveně hnusných a mstivých, jednotky kvalitní a férové, a zbytek byl šedý průměr, občas lepší, jindy zase horší.

Za svého mládí? No tak to je asi dost dávno na to, abys to cpal ještě teď :roll:

„Tragického“ jsem neignorovala, však jsem o tom taky něco psala…

To je fuk, stejně si budeme každej myslet to svoje, ale že jsi proti učitelům předpojatý, to je prostě fakt. Super přístup :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
14.1.23 17:22
@OpportunityNox píše:
To je fuk, stejně si budeme každej myslet to svoje, ale že jsi proti učitelům předpojatý, to je prostě fakt. Super přístup :potlesk:

A ještě si zkus tipnout proč a budeme doma. ;)  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
14.1.23 17:28

Mezi statnimi zamestnanci maji ucitele nejvyssi podil nadtarifni mzdy. Prumerne 20%, bezne je do 10%. Takze platy ucitelu se proste lisi. Posledni „pridani“ 4% slo pouze do nadtarifu, takze to nekteri ucitele nepociti, jini budou mit vyssi odmeny.
Zajimave, ze se nekvici, kdyz se plosne zveda tarif (naposledy o 10%) jen dobrym hasicum, jen dobrym policajtum, jen dobrym uklizeckam, jen dobrym socialnim pracovnicim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
14.1.23 17:49

Edit: dočítám se zpožděním, beru zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.1.23 18:51
@matkabagristy píše:
Mezi statnimi zamestnanci maji ucitele nejvyssi podil nadtarifni mzdy. Prumerne 20%, bezne je do 10%. Takze platy ucitelu se proste lisi. Posledni „pridani“ 4% slo pouze do nadtarifu, takze to nekteri ucitele nepociti, jini budou mit vyssi odmeny.
Zajimave, ze se nekvici, kdyz se plosne zveda tarif (naposledy o 10%) jen dobrym hasicum, jen dobrym policajtum, jen dobrym uklizeckam, jen dobrym socialnim pracovnicim…

Tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.1.23 18:55
@jege píše:
A ještě si zkus tipnout proč a budeme doma. ;) :P

Já už doma jsem. Kvůli tvým zkušenostem před 40 lety plus kvůli jednomu megakktu z nynějška. Ano, to je opravdu vzorek dle kterého budu soudit všechny :zed: ale jako jo, baví tě mít to nastavené takto, jasný, je to pro tebe tak jednodušší. Mě by to nebavilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
15.1.23 09:21
@jege píše:
Jenže já nejsem proti vysokým platům ve školství, ale proti plošnému přidávání všem. Na současné škole máme učitele, kteří si zaslouží 2× tolik, jak mají nyní, ale i učitele, který si nezaslouží ani polovinu toho, co má nyní. :cert:Učitel, ale i doktor, by mělo být VIP povolání, které mohou vykonávat jenom tí nejlepší a být za to náležitě ohodnocení!

Pokud nechápeš, že ty špatné nedostaneš ze školství dřív, než na něco nalákáš nové dobré, je tvá schopnost logického uvažování menší, než jsem se vůbec kdy odvažovala předpokládat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
15.1.23 11:22
@SAJ píše:
Pokud nechápeš, že ty špatné nedostaneš ze školství dřív, než na něco nalákáš nové dobré, je tvá schopnost logického uvažování menší, než jsem se vůbec kdy odvažovala předpokládat. :mavam:

A pokud Ty nechápeš, že plošném zvýšení platů ty špatné ze školství nedostaneš vůbec, tak Ti logické uvažování chybí úplně. Už teď tam mnozí jdou jenom proto, že by se jinde neuplatnili, když pominu naivy, kteří ještě nevědí do čeho jdou a srdcaře, kteří to berou jako poslání. Když se zvednou platy stejně jako dosud, tj. všem po troškách, tak tam naleze ještě víc neschopů, které jinde nechtějí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
15.1.23 11:29
@jege píše:
A pokud Ty nechápeš, že plošném zvýšení platů ty špatné ze školství nedostaneš vůbec, tak Ti logické uvažování chybí úplně. Už teď tam mnozí jdou jenom proto, že by se jinde neuplatnili, když pominu naivy, kteří ještě nevědí do čeho jdou a srdcaře, kteří to berou jako poslání. Když se zvednou platy stejně jako dosud, tj. všem po troškách, tak tam naleze ještě víc neschopů, které jinde nechtějí. :jazyk:

Twl. 🙄 Sám jsi psal, že z toho megakokkota bylo i vedení školy v šoku. A víš co? :think: Dobře vám tak. :nevim: Snad už konečně pochopíš, ze teď ho skola nenahradí, bo diky zavistivé veřejnosti není kým. Pokud by bylo školství atraktivní pro vhodné uchazečie, způsob by se našel, minimálně po nátlaku rodičů.

Jege, nezlob se, ale projevuješ se ve vztahu k učitelům jako zavistivý omezenec bez špetky logického myšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
15.1.23 11:41
Snad už konečně pochopíš, ze teď ho skola nenahradí, bo diky zavistivé veřejnosti není kým.
Škola jej teď nenahradí, jelikož uprostřed školního roku není kým a všichni učitelé již mají úvazek. Anebo Ty bys odešla uprostřed školního roku tam, kde Ti nabídnou víc? Ale třeba jo, zas tak dobře Tvůj morální profil neznám.

A mimochodem, je to soukromá škola a stěžuje se kvantum rodičů, takže kdyby byl problém jenom ve financích, tak určitě škola raději zaplatí kvalitního učitele, než přijít o několik desítek plateb za žáky, kteří kvůli učiteli mohou odejít jinam. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí