Klasifikace ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36809
14.1.23 12:26
@OpportunityNox píše:
Tvůj pohled je značně omezený a těžce neobjektivní, jen pliveš hnůj.

Za své peníze vyžadovat náležitou kvalitu služeb a zboží je neobjektivní a plivání hnoje? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
14.1.23 12:28
@ludmilaadamkova píše:
A co je tak strašného to nedělat ty to taky neděláš tak proč to nakazovat někomu jinému. Prostě si vybral jiný obor. :nevim:

Samozřejmě je to jeho právo, vybrat si obor, který jej baví, ale není samozřejmě podivovat se faktu, že pediatr musí komunikovat s rodiči dětí, které chce léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
14.1.23 12:29
@ludmilaadamkova píše:
Je dojemného teď mě setrval že si můj příbuzný nevybral pediatra přitom je sám nemá rád :mrgreen:

A takovému závěru si došla jak? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.1.23 12:35
@jege píše:
Samozřejmě je to jeho právo, vybrat si obor, který jej baví, ale není samozřejmě podivovat se faktu, že pediatr musí komunikovat s rodiči dětí, které chce léčit.

A já se někde podivoval? Já jsem pouze napsala že si vybral jiný obor z důvodu toho že nechce komunikovat s rodiči. Údiv tom tedy žádný nebyl ani náznakem kde konkrétně ho vidíš?

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
14.1.23 12:36
@jege píše:
Za své peníze vyžadovat náležitou kvalitu služeb a zboží je neobjektivní a plivání hnoje? :roll: :zed:

Když už pominu tu blbost s TVÝMI penězi, tak znovu opakuji - co dostaneš za málo peněz? :think: :think: :think: Že by málo muziky? :roll:

Tyhle prachy holt kvalitní učitele do školství nenalákají. Zvlášť ne ve společnosti, kde jsou učitelé dehonestováni málem každým blbem okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
14.1.23 12:46
@ludmilaadamkova píše:
A já se někde podivoval? Já jsem pouze napsala že si vybral jiný obor z důvodu toho že nechce komunikovat s rodiči. Údiv tom tedy žádný nebyl ani náznakem kde konkrétně ho vidíš?

Třeba tady?

@ludmilaadamkova píše:
@SAJ No. Mám v rodině čestvého abolventa lékařské fakulty a původně chtěl dělat pediatrii. Když se ho zeptala proč se nakonec rozhodl pro jiný obor, řekl mi, že když zjistil o čem pediatrie ve skutenčosti je - jednání s rodiči dítěte, že toto opravdu ne.

Chtěl dělat pediatri, ale nechtěl jednat s rodiči dítěte? Otevřel si hospodu, ale chodili mu do ní lidi? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
14.1.23 12:48
@SAJ píše:
Když už pominu tu blbost s TVÝMI penězi, tak znovu opakuji - co dostaneš za málo peněz? :think: :think: :think: Že by málo muziky? :roll:Tyhle prachy holt kvalitní učitele do školství nenalákají. Zvlášť ne ve společnosti, kde jsou učitelé dehonestováni málem každým blbem okolo.

A není školstvo placeno z daní občanů? :think:

A současné platy učitelů jsou tak malé, že se za ně nevyplatí učit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9802
14.1.23 12:48
@malákráličice píše:
@Jahru predstav si, ze mas 50 kreslenych portretu hercu, pak nekoho z nich potkas na ulici. Myslis, ze ho poznas? 8)

Já herce nepoznám ani na tom obrázku :mrgreen: A proto taky po nikom nevyžaduji, aby herce poznávali :P
Ale třeba většinu našich ptáků poznám jak na tom obrázku, tak v reálu, ale ani tak si nemyslím, že by to musel umět každý absolvent ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.1.23 12:51
@SAJ píše:
Když už pominu tu blbost s TVÝMI penězi, tak znovu opakuji - co dostaneš za málo peněz? :think: :think: :think: Že by málo muziky? :roll:Tyhle prachy holt kvalitní učitele do školství nenalákají. Zvlášť ne ve společnosti, kde jsou učitelé dehonestováni málem každým blbem okolo.

A ted si jeste predstavim hororovy scenar, kdyby studium na vysoke skole bylo zpoplatneno. Uprimne by me zajimalo, kdo by si vybral ke studiu pedagogickou fakultu (pripadne FF), kdyz vezmu v potaz nastupni plat, splaceni studentske pujcky a naklady na zivot. To pak budeme slozite vymyslet ruzne ulevy a pobidky, aby tam sel kdokoliv, kdo ma alespon zakladni penzum predpokladu k pedagogicke cinnosti.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
14.1.23 12:51
@jege píše:
Chtěl dělat pediatri, ale nechtěl jednat s rodiči dítěte? Otevřel si hospodu, ale chodili mu do ní lidi? :P

Jo :mrgreen: jako 18 letý kluk co odmaturoval chtěl dělat pediatrii a je naprosto jasný, že člověk v 18 naprosto ví co a jak… A překvapivě během studia zjistil co a jak rozhodl se úplně pro jiný obor třeba právě proto že by nezvládal komunikovat s lidma jako ty. Ale jo nadávek 18etemu klukovi že neví o čem pediatrie je.

Myslím že podivovat se a zjistit realitu jsou dvě naprosto odlišné věci.

Příspěvek upraven 14.01.23 v 12:53

• Citovat
  • Upravit
8868
14.1.23 12:52

@ontarova.stara tak to by byl horor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.1.23 12:53
@jege píše:
A není školstvo placeno z daní občanů? :think:A současné platy učitelů jsou tak malé, že se za ně nevyplatí učit? :nevim:

Učitelé daně neplatí? :roll: :roll: :roll: A než začneš s diskusí, osvětli mi, pls, proč ty daně zmiňuješ zrovna ty, který se živí prodejem spotřebičů? :think: :think: :think: Jaké hodnoty že to vytváříš? :think:

A sorry jako, nástup necelých 33k a odchod o čtyřicet let později za necelých 43k předdůchodem je fakt plat snů a něco, co naláká schopné lidi do škol. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.23 12:57
@Jahru píše:
My se takhle na gymplu učili nerosty a horniny na poznávačku - šedý šutr, těžký, velký asi jako švestka, dva hluboké vrypy… ten prevít učitel měl ale ještě druhou sadu, kterou vytáhnul až na ro zkoušení. Takže jsme byli v zadeli :mrgreen: Jako z toho jsem měla upřímnou hrůzu, že si u maturity z biologie vytáhnu nějakou otázku z šutrologie.

My jsme měli poznavačku rostlin, stromů, keřů atd :mrgreen: Sice to bylo na střední a školu jsem si vybrala sama, ale taky pěkná šílenost.
Na jaře to šlo větev měla listy, květy, pupeny.. Ale v zimě holá větev :mrgreen: A teď co je jabloň, švestka, hruška a dalších x druhu A vše nutno znát v latině

• Citovat
  • Upravit
66817
14.1.23 12:59
@SAJ píše:
Učitelé daně neplatí? :roll: :roll: :roll: A než začneš s diskusí, osvětli mi, pls, proč ty daně zmiňuješ zrovna ty, který se živí prodejem spotřebičů? :think: :think: :think: Jaké hodnoty že to vytváříš? :think:A sorry jako, nástup necelých 33k a odchod o čtyřicet let později za necelých 43k předdůchodem je fakt plat snů a něco, co naláká schopné lidi do škol. :roll: :roll: :roll:

pridam dlouholete cekani na vyssi tarif. Na soucasny jsem cekala 8 let. Za pet posledni skok o tisicovku a do duchodu uz nic. Motivujici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.1.23 13:05
@jege píše:
Za své peníze vyžadovat náležitou kvalitu služeb a zboží je neobjektivní a plivání hnoje? :roll: :zed:

Mluvím o tvém obecném pohledu na učitele, který jsem tady na emiminu už četla x krát.

O učitelích si myslíš, že si válej šunky a dělaj hov.no a to hov.no ještě blbě.

Pracuji ve školství a nejen, že valná většina učitelů u nás maká, a maká dobře, mají tu práci a ty děti rádi, a narozdíl od tebe si o rodičích dětí plošně nemyslí, že jsou to troublemakeři, nebo nekompetentní lenoši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí