Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Milé maminky,
plánuji si darovat sama sobě plazma lifting. vybírám mezi dvěma klinikama Yes vidage a Mediest.Na první dělá reklamy Simona Krainová na druhé byla tuším Alice Bendová.
Ceny mají podobné. Spíš se mi jedná zda máte některá zkušenost s jednou nebo druhou klinikou. Hledám recenze ale moc jsem nenašla.
Děkuji moc a krásný den ![]()
Ahoj helenko, řešila jsem na podzim podobné dilema a nakonec jsem se rozhodla pro Mediestetik, a to hlavně proto, že je tam k dostání ta novější a účinnější švýcarská plazma. V Yesu mají klasický plazmalifting, v Mediestu dělají RegenPlazmu, což je nová metoda, co je třikrát účinnější, protože se tam zachovává víc těch účinných látek, a co mi zejména vyhovovalo, bylo, že se kromě tekuté připravuje i gelová plazma na hlubší vrásky, kterou mi paní doktorka vyrovnala nosoretky tak, jak se to dělá výplněmi, takže jsem byla s výsledkem celkově moc spokojená. Byla jsem u paní doktorky Reisingerové
Dobrý den, ráda bych obnovila diskuzi. Má někdo aktuální zkušenosti z plazma liftingu z některé z těchto klinik? Děkuji moc
@Resi21 Dobrý večer, přidám svou (mé mamky) zkušenost s jinou klinikou, ať máte z čeho vybírat ![]()
Moje mamka byla nedávno na plazma terapii (což by asi mělo být v podstatě to samé) v Medicomu a je nadšená. Já sama tam byla už před nějakou dobou na vyplnění a taky naprostá spokojenost ![]()
Dobrý den. Nemám ve zvyku někde psát recenze, ale tady jsem jsi přečetla pár vašich a musím reagovat. Byla jsem na plazmě v oblasti krku na klinice YES a musím konstatovat, že tedy aspoň u mě vyhozené peníze. Nemůžu říct, že by se personál choval špatně, ale bylo cítit, že nejsem majetný klinet a nebo nějaká celebrita. Žádná změna nenastala a to ani po odeznění modřin. Po telefenonickém rozhovoru s paní doktorkou Urbánkouvou ( má dobrý přístup, ale za ty peníze kdo by ho neměl)?mi bylo řečeno ať se nebojím že nastup efektu bude za 10 dnů. Boužel uběhl měsíc a nic.
Leny5. Můžete mi říct kolik je Vaší mamince? Možná bych zkusila štěstí někde jinde. a když má Vaše maminka zkušenost a dobrou, tak snad tam?
Zdravím, 5.1. jdu na Skinbooster therapy vlastní krevní plazmou. Máte zkušenost? Měl jste někdo modřiny? Jdu druhý den do práce ![]()
Pracuji v oboru plastické chirurgie a estetické medicíny.
Yes Visage je to nejhorší co si kdo může vybrat.
Komerce obrovská… kvalita nulová.
Nedoporučuji! Šetřete si zdraví a peníze!