Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chci se zeptat, cvičíte někde s powerspinem? Jak jste spokojené a zpevní se s ním i bříško?
Děkuji
@lennny píše:
Ahoj, chci se zeptat, cvičíte někde s powerspinem? Jak jste spokojené a zpevní se s ním i bříško?
Děkuji
Ahoj, mam Powerspin Evo a super i na bricho, ono se to nezda, ale makacka je to dobra a tech 6 minut je az az ![]()
@sissi79 píše:
Ahoj, mam Powerspin Evo a super i na bricho, ono se to nezda, ale makacka je to dobra a tech 6 minut je az az
Děkuji za odpověď. Já o něm právě taky přemýšlím. Potřebuji zpevnit břicho po dětech. Právě jsem si říkala, jestli to není hlavně na ty ruce…a prosím tě, podle čeho cvičíš?
@lennny píše:
Děkuji za odpověď. Já o něm právě taky přemýšlím. Potřebuji zpevnit břicho po dětech. Právě jsem si říkala, jestli to není hlavně na ty ruce…a prosím tě, podle čeho cvičíš?
Ja ho mam skoro rok z Alza.cz, je u toho dvdcko se cviky, bud pro jednotlivce bo skupinu, cviky jsou stejne.. pohledam link, vydrz
@sissi79 píše:
Ja ho mam skoro rok z Alza.cz, je u toho dvdcko se cviky, bud pro jednotlivce bo skupinu, cviky jsou stejne.. pohledam link, vydrz
A opravdu se posiluje i bříško?
A muzu rict ze bricho u toho cviceni tak necitis, ale na druhej den
![]()
@lennny píše:
A opravdu se posiluje i bříško?
Tam vlastne rotujes tou kulickou uvnitr a neni zrovna lehka, chlap to zkousel a dal necelou minutu
mas zatahle bricho, otacis se do stran, takze sikme svaly, podrepavas u toho na stehna a zadek, davas powerspin s rozrocenou kulickou za hlavu.. bricho to posiluje, ale hlavne je to zamereno na ruky..
@sissi79 píše:
A muzu rict ze bricho u toho cviceni tak necitis, ale na druhej den![]()
A když se ta kulička točí, je to slyšet? Budu cvičit asi hlavně, když budou děti spát ![]()
@lennny píše:
A když se ta kulička točí, je to slyšet? Budu cvičit asi hlavně, když budou děti spát
Jenom trosinku, jak svisti v kruhu
vic je slyset nadavani kdyz se nedari, nez se na to prijde, je to tezke cviceni
ono se to lehke jen zda, je to mazec ![]()
odkud jsi, ze by sis to vyzkousela ![]()
Já jsem kousek od Semil, liberecký kraj.Chci si říct k vánocům něco na cvičení, už mám bosu a ráda bych něco dalšího. Tohle mě právě zaujalo.Tak mám asi vybráno
.Moc děkuji za příspěvky. Ty cvičíš ještě na něčem dalším?
@lennny píše:
Já jsem kousek od Semil, liberecký kraj.Chci si říct k vánocům něco na cvičení, už mám bosu a ráda bych něco dalšího. Tohle mě právě zaujalo.Tak mám asi vybráno.Moc děkuji za příspěvky. Ty cvičíš ještě na něčem dalším?
Momentalne necvicim, nesmim, ale zamilovala jsem si alpinning a piloxing ![]()
http://youtu.be/xXbTTpuQgyw
Mrkni, dvko trva hodku, da se sosnout a nikdy ze me tak nelilo jak u toho..
Tak jsem si ho chtěla objednat na insportline a mají vyprodáno
Jdu kouknout jinam.