Powerspin, vaše zkušenosti

416
6.12.14 20:45

Powerspin,vaše zkušenosti

Ahoj, chci se zeptat, cvičíte někde s powerspinem? Jak jste spokojené a zpevní se s ním i bříško?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sissi79
6.12.14 21:35
@lennny píše:
Ahoj, chci se zeptat, cvičíte někde s powerspinem? Jak jste spokojené a zpevní se s ním i bříško?
Děkuji

Ahoj, mam Powerspin Evo a super i na bricho, ono se to nezda, ale makacka je to dobra a tech 6 minut je az az :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
416
6.12.14 21:57
@sissi79 píše:
Ahoj, mam Powerspin Evo a super i na bricho, ono se to nezda, ale makacka je to dobra a tech 6 minut je az az :mrgreen:

Děkuji za odpověď. Já o něm právě taky přemýšlím. Potřebuji zpevnit břicho po dětech. Právě jsem si říkala, jestli to není hlavně na ty ruce…a prosím tě, podle čeho cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.12.14 22:25
@lennny píše:
Děkuji za odpověď. Já o něm právě taky přemýšlím. Potřebuji zpevnit břicho po dětech. Právě jsem si říkala, jestli to není hlavně na ty ruce…a prosím tě, podle čeho cvičíš?

Ja ho mam skoro rok z Alza.cz, je u toho dvdcko se cviky, bud pro jednotlivce bo skupinu, cviky jsou stejne.. pohledam link, vydrz

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.12.14 22:27

http://m.alza.cz/…-d503346.htm?…
Mrkni, myslim ze budes spokojena ;)

• Citovat
  • Upravit
416
6.12.14 22:27
@sissi79 píše:
Ja ho mam skoro rok z Alza.cz, je u toho dvdcko se cviky, bud pro jednotlivce bo skupinu, cviky jsou stejne.. pohledam link, vydrz

A opravdu se posiluje i bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.12.14 22:28

A muzu rict ze bricho u toho cviceni tak necitis, ale na druhej den 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.12.14 22:32
@lennny píše:
A opravdu se posiluje i bříško?

Tam vlastne rotujes tou kulickou uvnitr a neni zrovna lehka, chlap to zkousel a dal necelou minutu :lol: mas zatahle bricho, otacis se do stran, takze sikme svaly, podrepavas u toho na stehna a zadek, davas powerspin s rozrocenou kulickou za hlavu.. bricho to posiluje, ale hlavne je to zamereno na ruky..

• Citovat
  • Upravit
416
6.12.14 22:33
@sissi79 píše:
A muzu rict ze bricho u toho cviceni tak necitis, ale na druhej den 8o :mrgreen:

A když se ta kulička točí, je to slyšet? Budu cvičit asi hlavně, když budou děti spát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.12.14 22:41
@lennny píše:
A když se ta kulička točí, je to slyšet? Budu cvičit asi hlavně, když budou děti spát :mavam:

Jenom trosinku, jak svisti v kruhu :mrgreen: vic je slyset nadavani kdyz se nedari, nez se na to prijde, je to tezke cviceni :mrgreen: ono se to lehke jen zda, je to mazec :mrgreen:
odkud jsi, ze by sis to vyzkousela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
416
6.12.14 22:45

Já jsem kousek od Semil, liberecký kraj.Chci si říct k vánocům něco na cvičení, už mám bosu a ráda bych něco dalšího. Tohle mě právě zaujalo.Tak mám asi vybráno :lol:.Moc děkuji za příspěvky. Ty cvičíš ještě na něčem dalším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.12.14 22:54
@lennny píše:
Já jsem kousek od Semil, liberecký kraj.Chci si říct k vánocům něco na cvičení, už mám bosu a ráda bych něco dalšího. Tohle mě právě zaujalo.Tak mám asi vybráno :lol:.Moc děkuji za příspěvky. Ty cvičíš ještě na něčem dalším?

Momentalne necvicim, nesmim, ale zamilovala jsem si alpinning a piloxing :srdce:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.12.14 22:56

http://youtu.be/xXbTTpuQgyw
Mrkni, dvko trva hodku, da se sosnout a nikdy ze me tak nelilo jak u toho..

• Citovat
  • Upravit
sissi79
6.12.14 22:57

Je to vlastne box a pilates v jednom.. moc povedene 8)

• Citovat
  • Upravit
416
6.12.14 22:58

Tak jsem si ho chtěla objednat na insportline a mají vyprodáno :,( Jdu kouknout jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková