Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ted pred 2 dnema teprve sem koupila malemu jidelni zidlicku 13 mesicnimu matyaskovi a mela sem zni velkou radost rekla bych ze i malemu se libi
ALE ON MI ZNI NORMALNE KLOUZE nemate taky nekdo takovou zkusenost?aco stim?pada my dolu on asi ten potah je takovej klouzavej a jeste dis ma puncochacky tak sem premejslela ze mu budu muset dat asi rucnik podnej ale to mi pride divny ![]()
a to ta židlička nemá nějaké kšírky?? My máme obyč plastovou z ikey a naše osmiměsíční v ní teda krásně sedí i bez připoutání (židlička má jen popruh kolem pasu).
eVerča píše:
a to ta židlička nemá nějaké kšírky?? My máme obyč plastovou z ikey a naše osmiměsíční v ní teda krásně sedí i bez připoutání (židlička má jen popruh kolem pasu).
Když ho připoutáš a skřípneš stolečkem tak nemůže vyklouznout ![]()
Nám stačil stoleček, kšíry jsem nikdy nepoužívala ![]()
xo to je za hloupost,jak ti může padat z jídelní židličky,malá mi seděla v jídelní židličce bez připoutání od 7 měsíců,pro nějaké maminky dodám že seděla od 7 měsíců sama bez opěry..
![]()
sterezie píše:
a jakou máš židličku?
na to jsem se taky chtěla zeptat,protože by mě to též zajímalo
![]()
máme klasickou dřevěnou bez kšír a max. jsme ji za záda dali polštář, aby si „nelehala“, jinak „přimáčknutí na stul“ to stačilo ![]()
tumpach píše:sterezie píše:na to jsem se taky chtěla zeptat,protože by mě to též zajímalo
a jakou máš židličku?![]()
a vadí mu to?tak okolo krku se asi neškrtí žejo
třeba malá se takhle sesouvá schválně, jelikož jí to baví a navíc pak háže nohy na stůl ![]()
Pepe je dobrá židlička,to dělá schválně bych řekla…a když ho nepřipotáš,tak z toho spadne nebo ne??
To spíš padá, že dělá blbosti, ne?
to by ta židel musela bejt zkosená, aby z ní jen tak sjížděl ![]()
Ja vim presne co myslis. Delala mi to dcera. Je potreba, aby melo dite mezi nohama take popruh, ne jenom ksiry. Dali jsem popruh mezi tac a sedak zidlicky, normalne jsme to navrtali. pak uz nema prcek sanci nekam ujizdet.