Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoooooj ženy, prosím. Máte nějakou nenásilnou knihu pro nastávajícího tatínka, kterou jste ho obdarovala a měla úspěch? S vtipným nádechem a trochu chlapským pohledem. Ale svým způsobem, aby ho to trochu připravilo na to, co ho doopravdy čeká? Připadá mi to jako super varianta. Chtěla bych to zkusit. Díky moc za rady a krásný den každému
![]()
Manžel dostal knihu pro tatínky, úsměvná je trilogie prevítem snadno a rychle atd
Denicek moderniho fotra je super a stejne tak Previtem snadno a rychle ![]()
Je to psano velmi (az strasidelne) pravdive ![]()
Ale zaroven s nadhledem a s humorem…
Tata jako velitel oddilu zvlastniho urceni. Vojensky ladene, prakticke veci pro tatinky. Mela velky uspech ![]()
Taky bych koupila Deníček moderního fotra nebo Prevíta, ale pořádně to stejně pochopí až po narození. Já četla Prevíta těhotná a úplně mě to uráželo a dnes si velice často vzpomenu a zasměju se.
Taky doporučuji Deníček moderního fotra, je to psáno chlapem a vtipnou formou ![]()
Jedině tahle, já se teda rozhodně hoooodně bavila http://www.databazeknih.cz/…j-tati-89063
Já bych vřele doporučil představení Čyři dohody od Duška. Tam najde o výchově naprosto všechno. Vím, není to kniha ale je tam zase veškerá moudrost výchovy.
@PetrVesely Na Duškovi jsem byla 2× a s přítelem jsme momentálně doposlouchali audioknihu, každopádně díky za tip! ![]()
@Kotatko03 Zatím jsem ji objednala a než mu ji dám čtu sama a je vážně dobrá! Čte se to jedním dechem
Díky za doporučení
Teď budu koukat ještě po těch ostatních ![]()
@Nicol93 píše:
@PetrVesely Na Duškovi jsem byla 2× a s přítelem jsme momentálně doposlouchali audioknihu, každopádně díky za tip!
Rádo se stalo, máš prcek byl na Duškovo 4 dohodach ještě v „bříšku“ a pan Dušek když viděl ženu těhotnou se zeptal „Jak se malé jmenuje?“ a napsal mu do knihy, kterou žena nesla s prosbou o podpis, osobní věnování ![]()