Kniha pro nastávajícího tatínka ? :)

47
3.9.16 20:16

Kniha pro nastávajícího tatínka ? :)

Ahoooooj ženy, prosím. Máte nějakou nenásilnou knihu pro nastávajícího tatínka, kterou jste ho obdarovala a měla úspěch? S vtipným nádechem a trochu chlapským pohledem. Ale svým způsobem, aby ho to trochu připravilo na to, co ho doopravdy čeká? Připadá mi to jako super varianta. Chtěla bych to zkusit. Díky moc za rady a krásný den každému :lol: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
3.9.16 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
3.9.16 20:25

@Nicol93 Deníček moderního fotra.To se začne vyloženě tě§it :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.9.16 20:35

Manžel dostal knihu pro tatínky, úsměvná je trilogie prevítem snadno a rychle atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
3.9.16 20:42

Denicek moderniho fotra je super a stejne tak Previtem snadno a rychle :palec:
Je to psano velmi (az strasidelne) pravdive :mrgreen:
Ale zaroven s nadhledem a s humorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.9.16 20:57

Tata jako velitel oddilu zvlastniho urceni. Vojensky ladene, prakticke veci pro tatinky. Mela velky uspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
3.9.16 21:13

Taky bych koupila Deníček moderního fotra nebo Prevíta, ale pořádně to stejně pochopí až po narození. Já četla Prevíta těhotná a úplně mě to uráželo a dnes si velice často vzpomenu a zasměju se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
3.9.16 21:18

Taky doporučuji Deníček moderního fotra, je to psáno chlapem a vtipnou formou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LN
15521
3.9.16 21:28

Jedině tahle, já se teda rozhodně hoooodně bavila http://www.databazeknih.cz/…j-tati-89063

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
6.9.16 17:17

Já bych vřele doporučil představení Čyři dohody od Duška. Tam najde o výchově naprosto všechno. Vím, není to kniha ale je tam zase veškerá moudrost výchovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.9.16 21:31

@PetrVesely Na Duškovi jsem byla 2× a s přítelem jsme momentálně doposlouchali audioknihu, každopádně díky za tip! :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.9.16 21:32

@Kotatko03 Zatím jsem ji objednala a než mu ji dám čtu sama a je vážně dobrá! Čte se to jedním dechem :) Díky za doporučení :) Teď budu koukat ještě po těch ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.9.16 07:04
@Nicol93 píše:
@PetrVesely Na Duškovi jsem byla 2× a s přítelem jsme momentálně doposlouchali audioknihu, každopádně díky za tip! :)))

Rádo se stalo, máš prcek byl na Duškovo 4 dohodach ještě v „bříšku“ a pan Dušek když viděl ženu těhotnou se zeptal „Jak se malé jmenuje?“ a napsal mu do knihy, kterou žena nesla s prosbou o podpis, osobní věnování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí