Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Sabuliin já bych pro holku asi brala spíš tu červenou variantu - líbí se mi ta kombinace vínové, máslové a černé http://www.moje-miminko.cz/…5-76578.html - no, bude to boj - jak je hodně možností výběru, tak jsem vždy ztracená
kdyby byly 2 barvy, tak si člověk vybere hned, ale jak je jich 10, tak se nemůžu rozhodnout - ale myslím, že stejně vyhraje moje láska k hnědé ![]()
me siiilene rozciluje ze na to nejsou recenze ani videa na youtube… Prece jen je to model 2014 (mesic nevim) ale predpokladam, ze to neuvedli na trh mesic zpatky ![]()
No, dneska ho pritel prubne, a pokud to projde jeho „STK“ kontrolou tak je to jasnee ![]()
Pak napisu kdyby treba nebylo neco ok. ![]()
Jinak neboj, na konci tehu budes mit tolik znacek kocaru na vyber ze nebudes vedet
nez ty porodis tak to zas za ten cca pul rok bude zas nejaka novinka 2015 a nejaka Bexa bude pro tebe tabu ![]()
@Sabuliin to bude horor
Asi vyberu tak 5 kočárků a konkrétní výběr nechám na manželovi ![]()
Jo, ale az nejaky vyberete, tak odstrihni internet a vyhni se obchodum s kocarkama!! ![]()
My jsme původně měli vybraný Tako Laret, ale když jsem narazila na Bexu, tak začínám váhat… Nikde poblíž v obchodech jsem ho neviděla, takže se bojím, že se s ním třeba bude špatně jezdit nebo tak něco… Líbí se nám ty vzorovaný ![]()
http://kocarky.heureka.cz/…ram-s7-2014/
@Lucjeje jj, ty vzorované jsou taky pěkné, ale já si chci uháčkovat nějakou deku a to by se pak tlouklo…
@JLP Tak jsme v Koprivnici
pritelovou „STK“ prosel kocarek na vybornou
odpruzeny, perfektne ovladatelny, rukojet lehce sklopitelna, boudicka tak samo, neni potreba s nicim „lomcovat“ tak akorat vysoky i pro pritele ktery ma cca 180cm, predni kolecka se daji zaaretovat, za me super vec, je lehounky a ma dobre pristupnou tazku na rukojeti. S prehledem v jedne ruce muzete drzet prcka a druhou se hrabt v tasce
cena perfektni!! I s autosedackou ktera se musi dokoupit, kocar stoji 10.300,–
Soucasti kocaru je i sitka a plastenka. Korbicka je velice velice prostorna, to kazdy kocar nema tak sirokou a dlouhou korbu, uvedene cm je jedna vec ale na vlastni oci a hmat opravdu prostorna az az. No proste parada
nakonec jsem pritele na modro-zelenou variantu neukecala a
… a vzali jsme modro bilou kombinaci
takze mate odeme prvni recenzi a vsecko bez chyby, zatim
zbytek ukaze cas ![]()
Pomer „cena-vykon“, jak se rika, paradni ![]()
@Lucjeje za me vzorovane neee
vlastne od te znacky Bexa se mi libi jen ta jejich nova rada „WHITE LINE“ ![]()
JLP: já háčkovat neumím, nemám na to trpělivost, takže u nás je to fuk ![]()
Ale jinak děkuju za recenzi, zajedeme se na něj mrknout, a když nás nezklame ani naživo, tak ho bereme Ta cena je fakt suprová ![]()
@Sabuliin super!!! Díky za recenzi a přeju hodně šťastných kilometrů!! A jestli bude nadále dobře sloužit, tak můžeš diskuzi oživit - budu moc ráda - zítra jdu k dr., tak zjistím, v kolikátém tt vlastně jsem ![]()
Ahojte, s přítelem jsme vyrazili na první čumendu na kočárky taky do Kopřivnice a Bexa nám padl do oka ihned! Ale v šedé variantě
akorát mě moc mrzí, že nemůžu nikde najít žádné recenze, zkušenosti tak nemám s čím srovnávat.