Kočárek Bexa White Line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JLP
4646
4.11.14 10:15

@Sabuliin já bych pro holku asi brala spíš tu červenou variantu - líbí se mi ta kombinace vínové, máslové a černé http://www.moje-miminko.cz/…5-76578.html - no, bude to boj - jak je hodně možností výběru, tak jsem vždy ztracená :) kdyby byly 2 barvy, tak si člověk vybere hned, ale jak je jich 10, tak se nemůžu rozhodnout - ale myslím, že stejně vyhraje moje láska k hnědé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.11.14 10:32

:D me siiilene rozciluje ze na to nejsou recenze ani videa na youtube… Prece jen je to model 2014 (mesic nevim) ale predpokladam, ze to neuvedli na trh mesic zpatky :D

No, dneska ho pritel prubne, a pokud to projde jeho „STK“ kontrolou tak je to jasnee :D
Pak napisu kdyby treba nebylo neco ok. ;)

Jinak neboj, na konci tehu budes mit tolik znacek kocaru na vyber ze nebudes vedet :D nez ty porodis tak to zas za ten cca pul rok bude zas nejaka novinka 2015 a nejaka Bexa bude pro tebe tabu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.11.14 10:44

@Sabuliin to bude horor :D Asi vyberu tak 5 kočárků a konkrétní výběr nechám na manželovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.11.14 10:46

Jo, ale az nejaky vyberete, tak odstrihni internet a vyhni se obchodum s kocarkama!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.11.14 10:52

@Sabuliin snad už potom budu mít jiné starosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 13:01

My jsme původně měli vybraný Tako Laret, ale když jsem narazila na Bexu, tak začínám váhat… Nikde poblíž v obchodech jsem ho neviděla, takže se bojím, že se s ním třeba bude špatně jezdit nebo tak něco… Líbí se nám ty vzorovaný :-)
 http://kocarky.heureka.cz/…ram-s7-2014/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.11.14 13:27

@Lucjeje jj, ty vzorované jsou taky pěkné, ale já si chci uháčkovat nějakou deku a to by se pak tlouklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.11.14 14:03

@JLP Tak jsme v Koprivnici :) pritelovou „STK“ prosel kocarek na vybornou :palec: odpruzeny, perfektne ovladatelny, rukojet lehce sklopitelna, boudicka tak samo, neni potreba s nicim „lomcovat“ tak akorat vysoky i pro pritele ktery ma cca 180cm, predni kolecka se daji zaaretovat, za me super vec, je lehounky a ma dobre pristupnou tazku na rukojeti. S prehledem v jedne ruce muzete drzet prcka a druhou se hrabt v tasce ;) cena perfektni!! I s autosedackou ktera se musi dokoupit, kocar stoji 10.300,–
Soucasti kocaru je i sitka a plastenka. Korbicka je velice velice prostorna, to kazdy kocar nema tak sirokou a dlouhou korbu, uvedene cm je jedna vec ale na vlastni oci a hmat opravdu prostorna az az. No proste parada :) nakonec jsem pritele na modro-zelenou variantu neukecala a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.11.14 14:05

… a vzali jsme modro bilou kombinaci :) takze mate odeme prvni recenzi a vsecko bez chyby, zatim :roll: zbytek ukaze cas :)

Pomer „cena-vykon“, jak se rika, paradni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.11.14 14:09

@Lucjeje za me vzorovane neee :D :nevim: vlastne od te znacky Bexa se mi libi jen ta jejich nova rada „WHITE LINE“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 14:32

JLP: já háčkovat neumím, nemám na to trpělivost, takže u nás je to fuk :D

Ale jinak děkuju za recenzi, zajedeme se na něj mrknout, a když nás nezklame ani naživo, tak ho bereme Ta cena je fakt suprová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.11.14 18:46

@Sabuliin super!!! Díky za recenzi a přeju hodně šťastných kilometrů!! A jestli bude nadále dobře sloužit, tak můžeš diskuzi oživit - budu moc ráda - zítra jdu k dr., tak zjistím, v kolikátém tt vlastně jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.11.14 21:14

@JLP Hlavne at je vsecko O. k. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
4.11.14 21:16

@Sabuliin děkuji a nápodobně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.11.14 20:17

Ahojte, s přítelem jsme vyrazili na první čumendu na kočárky taky do Kopřivnice a Bexa nám padl do oka ihned! Ale v šedé variantě :-) akorát mě moc mrzí, že nemůžu nikde najít žádné recenze, zkušenosti tak nemám s čím srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí