Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@vkucerova Já si myslím že pokud to nebude bůhví jaka baculka, tak se do korbičky s přehledem vleze
![]()
Kdyby jste některá měla jakýkoliv další dotaz ohledně kočárku, tak se klidně ptejte ![]()
Jinak všem taky přeji krásné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok
Zůstaňte co nejdéle 2v1 a moc se nepřejídejte, ať ty naše mrňátka jsme schopné po „hladových“ svátcích schopné porodit
![]()
@Sabuliin ahoj děkuji za krásné nafocení kočárku. jen mám obavy z velikosti korbičky 76cm se mě zdá málo…říkala jsem si, že prostě pod 80cm nepůjdu, páč mímo mám mít na konci dubna a ráda bych ho vozila co nejdéle v hluboké.
já mám ještě v merku maked lucky, tak pořád váhám
je to těžké.
@macina25 Korbicku ma 76cm z vnitrku (jakoze primo ze spodku kotbicky kde miminko lezi
) a z vrchu korbicky (z okraju) je 81cm ![]()
76cm je podle me dost
Nasla jsem na nej par recenzi (bohuzel uz netusim kde) a pise tam jedna pani, ze ted v korbicce vozi 7 mesicni miminko nababuchaze v kombinezce a beranim fusacku a v pohode se vleze ![]()
Kazdopadne vyber je na tobe urcite ![]()
@macina25 Jinak ten maked lucky ma jakou korbicku
prijde mi na chlup stejny
![]()
@Sabuliin uvádí vnitřní 82cm. a je na něj spoustu pozitivních recenzí, takže bych tak zhruba věděla do čeho lezu
ale tento se mě prostě taky líbí.
Makec Lucky má kamarádka, a je s ním moc spokojená, i mě se s ním dobře jezdí a moc pěkně vypadá
ale nemůžu mít přeci stejný
a korbička opravdu vypadá, že je větší než u bexy
@Sabuliin ahoj už s kočárkem jezdíš??? a jak?? spokojená?? a pokud ti něco vadí tak co??
@macina25 Ahoj, už jezdíme
kočárek je prostě BOŽÍÍÍ
LEHCE OVLADATELNÝ, i v tom sněhu se s ním parádně jezdí
venku může foukat jak chce a do kočáru neprojde ani vzdoušek
prďoušek v něm jezdí téměř každý den a není mu nikde jinde snad líp… samozřejmě krom maminčiny hrudi ![]()
Opravdu, můžu jen doporučit
![]()
@Sabuliin díky jsem už magor. Na 100% jsem byla rozhodlá pro maked lucky a ted jsem byla v prodejně a viděla tam na živo mondo (na jiné diskuzi je hodně přirovnávám k tomuto…jak vzhledem, tak konstrukcí)a byl prostě nádherný, báječný a řekla jsem si, že maked je dobrý, ale není tak krásný ![]()
Já jsem totiž tuto bexu ještě na živo neviděla a ani neuvidím…nikde ho prostě nemají na jižní moravě
což mě štve, ale pokud je jak to mondo, tak je to v klidu
Mondo je o 3000,– dražší a má sporták hodně malý proto si ho nevezmu…bála bych se aby se mě do sportáku vlezlo roční děcko. ![]()
Takže spokojenost?? to jsem ráda. a ted zas ta barva…je jich tolik, že se nemůžu rozhodnout. ![]()
@macina25 My kdyz jsme s pritelem skladali kocarek a davali na nej sportak, tak nam prislo, ze nam z nej to „rocni decko“ vypadne
strasne veliky ![]()
Ja jsem byla pevne rozhodnuta pro zeleno modre provedeni, ale priteli se nelibilo (videli jsme ji jen na netu), takze jsme koupili tu modro bilou a pak jsme venku v jinem meste videli ten v modro zelenem provedeni a byl opravdu krasny a i priteli se libil ![]()
Ahojte, @Sabuliin moc gratuluju k prckovi
tak já jsem teda taky objednala Bexu
ale nakonec v kombinaci hnědá s béžovou
tento týden má přijít tak se na ni těším a jsem zvědavá!! Už se těším jak ji poprvé provětráme ![]()
@Sabuliin tak už je rozhodnuto a objednáno!!!
Nakonec po domluvě s manželem jsme vzali ten vínový s bílou konstrukcí…co jsem měla vyhlídlí už tak nějak od začátku. V moje-miminko je dodací lhůta 2-6týdnů, tak se na něj mooooc těším. Už aby byl doma ![]()
@macina25 moje-miminko? Tam se půjdeme podívat taky - teda jestli jsou jen v Brně
Jak je jejich prodejna zařízená - mají tam toho na „ošahání“ hodně? Myslím i barevné varianty, jestli jsou tam k vidění… Díky za info ![]()
@JLP ano je to obchůdek v brně a jak píši jde o malé prostory s cca 30kočárky a milou obsluhou, ale tento typ kočárku bexa line na prodejně vůbec nemají, takže já jsem do něj šla tzv. na slepo
doufám, že nebudu zklamaná ![]()
Dívala jsem se na videa na youtube a tam vypadá překrásně + hledala recenze tady, ale i na slovenském webu modrého koníka kde ho chválí a konstrukčně přirovnávají ke kočárku mondo explorer, který mám zkouklí a hrozně se mě líbil, ale měl žalostně malý sporták nějakých 85cm na délku…což dle webu má tento v hluboké verzi. A sporták je nesrovnatelně větší a ještě o 2000,– levnější. Plus další výhoda je jen 12kg váha!!! To je opravdu velmi lehký kočárek. Jak mě příjde klidně vám ho sem nafotím ![]()
Kombinace červené s bílou se mi taky moc líbila! ale nakonec vyhrála neutrální hnědá
celou dobu jsem pátrala na youtube jestli tam nejsou aspon videa, když s recenzema je to špatne a prd.. až ted jak píšete tak jsem koukla
jak příjde, taky zkusím nafotit ![]()