Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Teď jsem tak uvažovala, jestli není ten nákupní košík u bexy moc nízko? aby když bych tam dala třeba flašku, se mi nepropadl na zem a netahala ho po zemi
@vkucerova Zkoušeli jsme v obchodě strkat pet láhev
určitě nebude šoupat o zem a veci se tam da habadej, diky hodnevelkeho mista i pod korbou, teda nad kosem
a da se zapnout takze vam nikdo nemusi cucet na to, „jaky binec nebo nakup“ tam mate ![]()
Jj to se mi právě líbilo, že tam je hodně místa a je to i kryté
každopádně čekám recenzi jak kočár dorazí a později z užívání ![]()
Ahojte - také se přidávám do klubu budoucích maminek zamilovaných do kočárku Bexa Line
. Holky poraďte - mám 186cm, manžel je ještě o chlup vyšší a jsem z Brna, bohužel v kamenné prodejně tento kočárek není nikde poblíž k prohlénutí - jestli ho máte už doma - jak je prosím kočárek vysoký, nebudu mít korbičku u kolen?
Díky moc za info ![]()
Denča
@Denisa09 Ahojky, nemají ho ani v moje-miminko v Králově Poli? http://www.moje-miminko.cz/kontakt.html
@Denisa09 Ahoj, kočárek je určitě dost vysoký
já mám 165 cm, přítel kolem 185cm a má kočárek dobře úměrný ke své výšce
Má vysokou konstrukci
Oproti třeba Euro-cart passo je mnohem vyšší, jestli jsi třeba viděla tento typ kočárku ![]()
Ahoj, tam jsme právě s manželem byli a bohužel ho nemají, paní ho velikostně přibližovala k Firkonu Flipper, což by bylo zlaté, protože ten je krásně vysoký ![]()
To Sabuliin - děkuji, docela jsi mě uklidnila, asi to riskneme a kočárek objednáme
. Už ho máš „doma“? Jaký je? Také přemýšlíme a variantě v modré s bílou s bílým dnem
- přijde mi nejkrásnější, kombinaci modré se zelenou se nám nepodařilo prosadit u maminek ![]()
@Denisa09 U maminek? Jak to myslíš? ![]()
Doma ho nemám, jedu si pro něj 10. prosince, ale chodím se na něj jednou týdně koukat
Máme ho s přítelem proštudovaný od šroubku ke šroubku, rozložený i složený a jsme s nim moc spokojený
Má fajnové odpružení a za mě za teda palec nahoru za to, že se dá zaaretovat
Lehce se ovládá a má dobrý přístup do tašky na rukojeti ![]()
Ak těm barvičkám - kdyby mi přítel stoleroval kombinaci zeleé a modré, tak beru ten, jelikož není tak „fádní“ ale neprošlo to, takže berem tu elegantní bílo-modrou s bílou konstrukcí ![]()
Ahojte, tak po další čumendě se příteli líbil kočárek tako moonlight http://www.tako-kocarek.cz/…rny-d207.htm, akorát že nejsem moc příznivec kočárků tako. Neslyšela jsem na ně zrovna hezké řeči a nákupní košík je docela dost malý. Pořád u mě prostě vede Bexa
, akorát co si myslíte o opěrce hlavy v korbičce? mi příjde že ten držáček je jak z papíru a jakmile se tam miminko později opře tak to rupne
, ale na druhou stanu si říkám, jestli to vůbec použiju. Jakmile prcek začne sedět, stejně půjde do sporťáku, tak já nevím ![]()
@vkucerova Tvoje druha uvaha je zpravna
miminko bude ve velke korbicce vozit jen do doby co bude „lezak“ a do te doby je operka na jeho par „kilo“ dostatecne pevne
Pak, jak rikas, bude maly jezdit uz jen ve sportaku
![]()
A k tomu odkazu co jsi tady dala
Videla jsi ho nazivo? Nevim kolik merite s pritelem ale podle me je dost vysoky a rukojet zbytecne dlouho a napriklad ja bych se pres rukojet nenatahla do korbicky k diteti
A taska na rukojeti? Siilene neprakticka
je na dva zipy a jednou rukou ten zip neodepnes, cele se to hybe tudiz jednou rukou musis drzet tasku a druhou rozepinat, a to tam ze prvni jednu pulku tazky a pak druhou pulku tasky. Takze pokud potrebujes neco z tasky vytahnout s miminem na rukach tak se to povede jen s tezi
na design je to moc pekne ale opravdu silene neprakticke…
Ja jsem uplne prvne chtela kocar Takko Alive, uuuuuzasna kabelka na rukojeti, kterou bych klidne nosila jako kabelku pres rameno, krasna fakt, ale k cenu mi to je kdyz se do ni leze hur, nez do obchodu s botama ve vyprodeji ![]()
Oprava, ne Takko Alive ale baby heaven, tuten http://www.tako-kocarek.cz/…ily-d231.htm
Jojo na živo jsme jej viděli, ale nějak jsem ho moc nestudovala, ani tu tašku. Odradil mě ten malý košík. Jak říkám, za mě tako moc ee. Ale jsem ráda za každý názor. Jako prvorodička vím prdlajs na co bych se měla přesně zaměřit při výběru
Ale asi jsme se shodli s přítelem, že koupíme dvojkombinaci a dokoupíme „bezpečnější“ autosedačku. Myslíme si, že ty z trojkombinací na tom zas tak super nebudou.