Kočárek Bexa White Line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
16.1.16 22:12

Bexa Line nebo Ideál?

Dobrý den, procetla jsem celou diskuzi, ale trochu jsem se v tom ztratila. Objevovaly se zde názory na dva typy kočárku Bexa - Line a Ideál? Zajímaly by me zkušenosti s verzí Ideál? Mooc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.16 20:13

Dobrý den, také vybírám kočárek pro naše miminko. Uvažuju o baby design Lupo a právě nad tímto kočárkem Bexa line white :zed:. Díky vašim postřehům a příspěvkům jsem omezila můj výběr pouze na tyto 2 kočárky z celého kvanta co jsou na trhu. Dneska jsem se byla podívat na oba dva i v Ostravských prodejnách :) Musím říct, že rozdíl byl veliký. Bexa má větší korbičku a přišel mi větší i sporťák. Taky váhově je lehčí než baby design lupo. Jen jsem neudělala jednu důležitou věc, nezměřila jsem si délku opěrky zad u sportovní verze. Prosím maminky, které mají Bexu doma, změřila by jste mi některá prosím moc jak je dlouhá? Předem moc děkuji. A taky by mně zajímalo, jak se vám ovládá řízení. Prodejna byla moc malá a nedalo se tam pořádně projet s kočárkem, tak se mi pořád zdálo, že táhne na všechny strany :nevim:. Manžel mi tvrdí, že je to tím, že se kola neměla jak srovnat na tak malém prostoru :nevim: Máte některá s jízdou problémy? Dá se ovládat i jednou rukou? Dá se v pořádku otočit na jednom místě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
18.4.16 21:10

@Lokajka zítra pomerim a napisu ;-) ale nebála bych se toho, mě přijde dlouhá moc :-)
Jinak já jsem s ovládáním neskutečně spokojená, jde to lehce i jednou rukou a to i u sporťáku. Vyzkousela jsem hodne kocarku a maloktery se mi ovladal tak dobre. Jinak otáčím se s ním u nás v predsini, která má asi metr na metr dvacet a v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
19.4.16 10:47

@Lokajka kola šla ztuha i proto, že byl prázdný…jakmile ho zatížíte miminkem, tak se sním řídí jedna báseň. Jezdím rok a maximální spokojenost.
Zrovna mi v něm malá spí na dvoře, tak nemůžu přeměřit opěrku, ale má tam ještě spoutu místa.
Jinak i v roce se vleze do hluboké korby i s fusakem jak je prostorna (už vozím ve sportáku, ale jen tak pro info). Šla bych do něj znovu a nechám si ho i pro druhé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.4.16 19:58

@macina25 @Dia1812 moc vám děkuji za příspěvky :) Manželovi se nejvíc líbí Bexa, tak je asi vybráno :dance: vybírání kočárku je fakt fuška :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
14.10.16 14:27

Ahoj holky. Mam otázku… Koupila jsem bexa kočárek ale bohužel tašku pani někdo vzal tak mam kočárek bez tašky. Da se nekde dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.2.18 17:39

Dobrý den, prosím majitelky, který již používají SPORŤÁK - do kolika měsíců se do toho dítě vleze? A lze prosím oddělat bezpečnostní madlo (nebo alespoň odklopit)? :nevim: Moc se mi líbí tento kočárek, ale nechci po roce kupovat nový kvůli nevyhovujícímu sporťáku. Moc díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
22.2.18 18:29

@Yawanna Sporťák je opravdu velký, stačí až do konce vozícího období. Já v něm občas vozila i 4leteho staršího syna a úplně v pohodě :lol: Madlo je odklápěcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí