Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, procetla jsem celou diskuzi, ale trochu jsem se v tom ztratila. Objevovaly se zde názory na dva typy kočárku Bexa - Line a Ideál? Zajímaly by me zkušenosti s verzí Ideál? Mooc dekuji
Dobrý den, také vybírám kočárek pro naše miminko. Uvažuju o baby design Lupo a právě nad tímto kočárkem Bexa line white
. Díky vašim postřehům a příspěvkům jsem omezila můj výběr pouze na tyto 2 kočárky z celého kvanta co jsou na trhu. Dneska jsem se byla podívat na oba dva i v Ostravských prodejnách
Musím říct, že rozdíl byl veliký. Bexa má větší korbičku a přišel mi větší i sporťák. Taky váhově je lehčí než baby design lupo. Jen jsem neudělala jednu důležitou věc, nezměřila jsem si délku opěrky zad u sportovní verze. Prosím maminky, které mají Bexu doma, změřila by jste mi některá prosím moc jak je dlouhá? Předem moc děkuji. A taky by mně zajímalo, jak se vám ovládá řízení. Prodejna byla moc malá a nedalo se tam pořádně projet s kočárkem, tak se mi pořád zdálo, že táhne na všechny strany
. Manžel mi tvrdí, že je to tím, že se kola neměla jak srovnat na tak malém prostoru
Máte některá s jízdou problémy? Dá se ovládat i jednou rukou? Dá se v pořádku otočit na jednom místě???
@Lokajka zítra pomerim a napisu
ale nebála bych se toho, mě přijde dlouhá moc ![]()
Jinak já jsem s ovládáním neskutečně spokojená, jde to lehce i jednou rukou a to i u sporťáku. Vyzkousela jsem hodne kocarku a maloktery se mi ovladal tak dobre. Jinak otáčím se s ním u nás v predsini, která má asi metr na metr dvacet a v pohodě ![]()
@Lokajka kola šla ztuha i proto, že byl prázdný…jakmile ho zatížíte miminkem, tak se sním řídí jedna báseň. Jezdím rok a maximální spokojenost.
Zrovna mi v něm malá spí na dvoře, tak nemůžu přeměřit opěrku, ale má tam ještě spoutu místa.
Jinak i v roce se vleze do hluboké korby i s fusakem jak je prostorna (už vozím ve sportáku, ale jen tak pro info). Šla bych do něj znovu a nechám si ho i pro druhé ![]()
@macina25 @Dia1812 moc vám děkuji za příspěvky
Manželovi se nejvíc líbí Bexa, tak je asi vybráno
vybírání kočárku je fakt fuška ![]()
Ahoj holky. Mam otázku… Koupila jsem bexa kočárek ale bohužel tašku pani někdo vzal tak mam kočárek bez tašky. Da se nekde dokoupit?
Dobrý den, prosím majitelky, který již používají SPORŤÁK - do kolika měsíců se do toho dítě vleze? A lze prosím oddělat bezpečnostní madlo (nebo alespoň odklopit)?
Moc se mi líbí tento kočárek, ale nechci po roce kupovat nový kvůli nevyhovujícímu sporťáku. Moc díky! ![]()
@Yawanna Sporťák je opravdu velký, stačí až do konce vozícího období. Já v něm občas vozila i 4leteho staršího syna a úplně v pohodě
Madlo je odklápěcí.