Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lucy23 Můžu pak jen tak ze zvědavosti poprosit reálné foto? Já ho tady u nás viděla na městě a zdál se mi teda o dost tmavší než je na fotkách, tak jen jestli se mi to zdálo nbo ne ![]()
Tak mi ve středu přide růžová Bexa ideál
Už se těším, doufám, že bude hezká, protože ji kupuji na slepo
neviděli jste ji někdo někde?
Ahoj kočárek je úžasnej, řekla bych že odpovídá obrázku na netu. Přidám sem fotky, ale nemám kvalitní foťák, tak můžou zkreslovat barvu
@Lucy23 vypadá krásně!!! Taky se mi moc líbí a pojedu ho vyzkoušet. Jsi s ním spokojená? Nebo je něco, kvůli čemu by sis ho už znovu nekoupila?? ![]()
@klotylka2 Venku jsem ho ještě nezkoušela, máme ho u rodičů. Termín mám až v prosinci
@Lucy23 jeee, aha. Já taky, začátkem. Tak zatím tak nějak koukám ![]()
Mám doma bexu ideál růžovou, je nádherná a každý kdo přijde obdivuje
Jsem nadšená, jen mě zklamal košík, který drží na zipu, to toho asi moc neuveze..
@Vinie Ukaž fotečky
No ono i v návodu je jen do 3kg, takže to fakt není na nějaké velké nákupy nebo tak
![]()
Holky prosím prosím o názor,
než jsem našla tuhle diskuzi měla jsem jasnou volbu:
http://www.kocarky.pl/…puccino.html v černožluté barvě, kvůli lehkosti kočárku, protože ho budu tahat 2 patro, rychlosti složení a rozložení, velkému košíku a taky proto že je koženkový, nevím ale zda je celý koženkový nebo jen stříška a madlo
PAk jsem objevila tuhle diskuzi a zaujal mě i z nové kolekce od Bexy tento:
http://www.moje-miminko.cz/…k-23124.html
A teď mám dilema, už jsem byla rozhodnutá že pro ten první jedu do Polska, nevím ale kde bych se podívala na tu Bexu, všimla jsem si že tu někdo psal o Ostravě, nevíte kde prosím? A máte někdo zkušenosti s tím Prestigem? Je koženkový celý nebo jen taky stříška? Díky ![]()
@roxa.roxeta ahoj, já pokukuju po bexe už od začátku a pozítří se na ni jedu podívat do Brna - po 2.screeningu, tak pak hodim info ![]()
Ahojte holky, jsem zakladatelka skupinky a zacinam litovat kocarku… Jak jste spokojene kdyz jste nasadily sportak? My jsme nasadili sportak a KATASTROFA!! Kdyz jsne ho otocili tak, abych videla na maleho, tak se nedal ovladat vzhledem k tomu ze na malych koleckach byla velka nosnost a kdyz jsem ho otocila, tak se dam zborily jezdenim kolecka… Ty male… Uvnitr nich se to uplne rozdrtilo a jeste nez se to stalo tak predni kolecka vubec nejezdily po zemi a jen se „suchlily“ a dotykaly zeme tudiz se tam jen tak prapodivne otacely sem a tam… Opomijim ze uz jsme asi 3× pichli dusu i kdyz jsme jezdili s korbickou a to jezdime jen po meste prevazne a taky to ze kdyz prejedete po vetsim hrbolu tak vyskoci taska… Opomijim to ze zacina vrzat rukojet…
![]()
@roxa.roxeta v Ostravě je ten obchod na Českobratrské ulici přímo u zastávky Husův sad.
@Sabuliin Jejda, tak to mě mrzí, že máš takovou zkušenost. Já mám taky tenhle kočárek, zatím jezdím s hlubokou korbou a jsem moc spokojená ![]()
@roxa.roxeta ahoj mondo je moooc krásné, ale bacha!!! hluboká má 85cm a sporták 87-89cm…tzn, že přejdeš do jen o 2až4 cm většího kočárku. Je to hruza…to můžeš zrovna vozit děcko na sedáka v hluboké.