Kočárek Bexa White Line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
31.5.15 10:53

Snad budu taky spokojená. V pondělí nám přijde tyrkysový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
31.5.15 10:59

@Lucy23 Můžu pak jen tak ze zvědavosti poprosit reálné foto? Já ho tady u nás viděla na městě a zdál se mi teda o dost tmavší než je na fotkách, tak jen jestli se mi to zdálo nbo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
13.6.15 14:04

Tak mi ve středu přide růžová Bexa ideál :-) Už se těším, doufám, že bude hezká, protože ji kupuji na slepo :-) neviděli jste ji někdo někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
13.6.15 14:04

Lucy 23 už máš fotečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.6.15 20:37

Ahoj kočárek je úžasnej, řekla bych že odpovídá obrázku na netu. Přidám sem fotky, ale nemám kvalitní foťák, tak můžou zkreslovat barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.15 21:19

@Lucy23 vypadá krásně!!! Taky se mi moc líbí a pojedu ho vyzkoušet. Jsi s ním spokojená? Nebo je něco, kvůli čemu by sis ho už znovu nekoupila?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.6.15 10:53

@klotylka2 Venku jsem ho ještě nezkoušela, máme ho u rodičů. Termín mám až v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
24.6.15 19:50

@Lucy23 jeee, aha. Já taky, začátkem. Tak zatím tak nějak koukám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.6.15 12:28

Mám doma bexu ideál růžovou, je nádherná a každý kdo přijde obdivuje :-) Jsem nadšená, jen mě zklamal košík, který drží na zipu, to toho asi moc neuveze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
26.6.15 13:25

@Vinie Ukaž fotečky :-) No ono i v návodu je jen do 3kg, takže to fakt není na nějaké velké nákupy nebo tak :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.15 13:48

Holky prosím prosím o názor,
než jsem našla tuhle diskuzi měla jsem jasnou volbu:
http://www.kocarky.pl/…puccino.html v černožluté barvě, kvůli lehkosti kočárku, protože ho budu tahat 2 patro, rychlosti složení a rozložení, velkému košíku a taky proto že je koženkový, nevím ale zda je celý koženkový nebo jen stříška a madlo
PAk jsem objevila tuhle diskuzi a zaujal mě i z nové kolekce od Bexy tento:
http://www.moje-miminko.cz/…k-23124.html
A teď mám dilema, už jsem byla rozhodnutá že pro ten první jedu do Polska, nevím ale kde bych se podívala na tu Bexu, všimla jsem si že tu někdo psal o Ostravě, nevíte kde prosím? A máte někdo zkušenosti s tím Prestigem? Je koženkový celý nebo jen taky stříška? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
21.7.15 20:31

@roxa.roxeta ahoj, já pokukuju po bexe už od začátku a pozítří se na ni jedu podívat do Brna - po 2.screeningu, tak pak hodim info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
21.7.15 21:13

Ahojte holky, jsem zakladatelka skupinky a zacinam litovat kocarku… Jak jste spokojene kdyz jste nasadily sportak? My jsme nasadili sportak a KATASTROFA!! Kdyz jsne ho otocili tak, abych videla na maleho, tak se nedal ovladat vzhledem k tomu ze na malych koleckach byla velka nosnost a kdyz jsem ho otocila, tak se dam zborily jezdenim kolecka… Ty male… Uvnitr nich se to uplne rozdrtilo a jeste nez se to stalo tak predni kolecka vubec nejezdily po zemi a jen se „suchlily“ a dotykaly zeme tudiz se tam jen tak prapodivne otacely sem a tam… Opomijim ze uz jsme asi 3× pichli dusu i kdyz jsme jezdili s korbickou a to jezdime jen po meste prevazne a taky to ze kdyz prejedete po vetsim hrbolu tak vyskoci taska… Opomijim to ze zacina vrzat rukojet… :! :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
21.7.15 21:20

@roxa.roxeta v Ostravě je ten obchod na Českobratrské ulici přímo u zastávky Husův sad.
@Sabuliin Jejda, tak to mě mrzí, že máš takovou zkušenost. Já mám taky tenhle kočárek, zatím jezdím s hlubokou korbou a jsem moc spokojená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
21.7.15 22:07

@roxa.roxeta ahoj mondo je moooc krásné, ale bacha!!! hluboká má 85cm a sporták 87-89cm…tzn, že přejdeš do jen o 2až4 cm většího kočárku. Je to hruza…to můžeš zrovna vozit děcko na sedáka v hluboké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí