Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ved to u nas tiez na svk nieje ani na predajniach nikde vidiet, iba na youtube som videla video, tak dufam, ze ta ruzova bude taka ako na fotkach
mne sa zasadne najviac pacila ruzova, co na ruzovu som snad nikdy zasadena nebola
tehotenstvo robi divy. a cudujem sa ze aj priatel nenamietal na ruzovu…ale ja sa uz tak tesim ze kym ho nebudem mat doma ani spat nebudem ![]()
Zdravím, můžete mi někdo prozradit vnitřní rozměry korbiček Bexy Line (v X d X hl)? Ne vždy totiž výrobcem uváděné rozměry odpovídají skutečnosti.
A ještě by mě zajímalo, jestli a jak pruží. Zajímá mne to kvůli jízdě po terénu.
Díky, Pavla
@kasnikovec Rozměry už bohužel neřeknu, kočárek teď máme u mých rodičů, ale někde už se to tu řešilo, tak zkuste mrknout ![]()
A jiank kočárek pruží, ale dá se to nastavit, aby nepružil
Klidně se ptejte ![]()
Misirinka Holky taky se mi líbí ta růžová, ale bála jsem se, jestli už to není moc sladké. Ale tady na youtube: https://www.youtube.com/watch?… mi ta barva přijde pěkná, nepřijde mi to přeslazené, ale pořád nevím. Nevím jakou barvu, ale kočárek se mi moc líbí. Můžete prosím prosím dát fotky růžové, až Vám přijde? Nějaké hezké, pořádné fotky? Děkuji!!!
Ahoj Vinie. stale cakam na kocik, ked pride urcite pofotim.uz nech je tu
Ahoj holky, prosím neviděla jste některá živě Bexa line béžový? Popř. nemáte jej některá doma v této barvě? Nemůžu se rozhodnout mezi šedou a béžovou. Děkuji.
Nejsem z nej odvarena, ale chci neutralni, z duvodu toho, ze chceme hned za 2 roky dalsiho prcka, na cernem je vse videt, svetly budu furt šudlit a sedou ozivim treba zelenyma nebo modryma doplňkama a bude to ok
. Barevne jsou hezke, ale omrzi.
@Slawina no nevim, ja bych v take tmave sede miminko nevozila ![]()
@Slawina Máme to stejně, asi by jsme brzy chtěli druhé miminko a kočárek nechat
Ta šedá se dá oživit, třeba teď mám ke kočárku tyrkysové doplňky a vypadá to fakt hezky, kdyžtak pak hodím foto
To samé pak plánuji kdyby to byla holčička - doplním růžovou ![]()
@Dia1812 Přesně tak, budu moc ráda za fotečky
Modré peřinky do kočárku, modrý slunečník a je to. Bílou konstrukci zvážím, prý na ní jsou více vidět škrábance. Šedou myslím tu L1, ne tu úplně tmavě šedou.
Já jsem napřed pořád chtěla taky ten růžový, ale ten sporťák mi přijde růžový až moc, obzvlášť když je ještě ten nánožník celý růžový-připadala bych si, jako když vezu obrovskou cukrovou vatu
kdyby jsme čekaly kluka, tak bych brala hned ten tyrkysový, viděla jsem ho na živo na prodejně a je fakt kráásnej
červenou nemám ráda a jiná holčičí barva v nabídce není, škoda že není fialová verze ![]()
takže teď se rozmýšlím mezi tou šedou a černou-na té jsou super ty kamínky ale jak už se tady psalo, na černé je všechno vidět…tak nevím nevím ![]()