Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Děkuju - fotky určitě bodnou
Já bych ráda hnědý - jsem hodně na hnědou
Ale právě mi přijde důležité vědět od někoho, kdo kočárek má, nakolik odpovídá barva podle fotek na netu… Takže ještě jednou díky všem, kdo přidají fotky a případně info o shodě barev fotky-skutečnost
![]()
@JLP ty hnědé kočárky jsou krásné, ale mám pocit, že ted jezdí po městě samé hnědé, béžové, nebo šedé…a já nechci být zase jedna z davu…proto i ten červený. Manžel tuto barvu miluje a mě se moc zalíbila na tom videu na youtube.
Mrkní na to a uvidíš, že kolem té paní jak tam ukazuje ten kočík v modro-zelené je dalších asi 5 jiných barev. Pokus se na to zaměřit a ten červený je božský a pak tam mají i ten hnědý a černý.
Jojo ten červený je moc krásný, akorát bych si chtěla kočárek nechat i pro druhé dítě a kdyby to byl kluk.. nevim nevim, v červeném kočárku
původně jsem chtěla šedý, viděla jsem ho i na živo, ale jsem ráda, že jsem zvolila hnědobéžový a jen doufám, že ve skutečnosti bude stejně krásný jako na obrázku ![]()
@vkucerova beztak bude krásný…mají ty barvy takové neotřelé.
Klidně bych v něm vozila i kluka…barvy nemají pohlaví. To jak kdyby jste neoblekla chlapcovi třeba červenou teplákovku…já vtom problém prostě nevidím.
Jedině kde jsem schopná to uznat je růžová barva..ta je teda echt holčičí ![]()
Ahojky, taky jsem se zamilovala do bexy, jenže jsem jej naživo neviděla. Vlastně jen z dálky modrý. Ale dle netu se mi líbí šedý nebo béžový s bílou konstrukcí. Nemáte prosím některá? Byla by jste ochotna ukázat pár skutečných foteček? Děkuji moc!
Holky zítra mě dojde kočárek
já snad nebudu ani spát ![]()
Jůůůů kdyžtak vám ho vyfotím ![]()
@macina25 a který teda? ten červený? mě už taky konečně dorazil, ale máme ho schovaný u našich, přítel je pověrčivý
je super, už se těším až ho projedu
až ho budeme skládat, tak bych sem taky přidala nějaké foto ![]()
@vkucerova mě stojí na chodbě a stát do porodu bude-nevěříme v to.
Tak co já můžu říct?? Je krásný, vysoký, prostorný a zatím jen drandím po bytě
Nějaké recenze budu asi psát po pár měsících. Pouze pohledem to nemůžu posoudit. Ale myslím, že holčičce se v něm bude líbit a hlavně jí bude slušet ![]()
Příspěvek upraven 16.03.15 v 13:12
Je krásný! Já červený na netu nikde neobjevila! čekám holčičku a ta růžová už mi přišla moc sladká, ale ten červený je nádherný! Děkuji za něj, za fotečky
Asi ho budeme mít taky ![]()
@Sabuliin měsíc utekl jako voda a pořád s kočárkem spokojená?? vše funguje jak má, nevrže a podobně??
@Sabuliin ahoj, taky ted zacinam uvazovat o tom bexa kocarku, muzu se zeptat, jak jsi s nim teda spokojena?
povidej prehanej;) a kde presne jsi ho kupovala? pres internet nebo v kamennem? neprocitala jsem celou diskusi, ale zahledla jsem zminenou koprivnici, tak me to zaujalo - kde tam?:D pochazim odtamtud, ted sice bydlim v olomouci, ale tady jsem zatim zadny obchod neobjevila, kde by tenhle kocarek meli, tak jsem si rikala, ze by mozna stalo za to, zajet zas do kopru… chcu si kocarek poradne odzkouset, nez se pro nej rozhodnu…
@han93 Ahoj, v Kopřivnici je to obchod hned naproti kauflandu, tuším kocarek.cz ![]()
Díky:) tož já jsem hrozná, žila jsem tam dvacet let a vůbec nevím, že tam něco takového je
a nevíš jestli mají vystavených dost kočárků i přímo na prodejně? nebo to dovezou až když si to člověk objedná?