Kočárek Bexa White Line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
25.11.14 16:37

Tak holky, my jsme nakonec vybrali Firkon Flipper. Původně jsem se chtěla jet mrknout naživo na tu Bexu, ale když mi paní v krámě ukázala Flipper, tak jsem už pevně rozhodnutá. Korba velká, sporťák taky, je krásně odpruženej, lehce se skládá, a na to, jak je velikej, tak je fakt lehoučkej. Akorát jediný mínus je, že nemají moc barevných kombinací. A autosedačka tak pasuje na adaptéry Cybex i Maxi-Cosi, a nebo pak mají nějakou vlastní firkoňáckou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
25.11.14 21:25

@vkucerova Vsak ta bexa line je dvojkombinace a autosedacka se musi dokoupit ;)

Ty máš pocit že u te bexy neni bezpečná autosedačku/vajíčko? Z jakého důvodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
25.11.14 21:26

@Lucjeje Jakou jste vybrali barvu toho Firkonu? Nemaj teda vůůbec pěkný barvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.11.14 09:33

Zatím vede tenhle
http://kocarky.heureka.cz/…014/galerie/

ale docela se mi líbí i ta petrolejová
http://www.detske-kocarky.cz/…rek-fc1.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
26.11.14 12:35

Ten prvni je takovy typicky klucici a vyrvany :) tak nejak ten kocar uz na kilometry daleko krici „vezu chlapecka“ :) - muj nazor :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
26.11.14 12:36

Za to ta tmave zelena neni vubec spatna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.11.14 12:39

My sice čekáme holčičku, ale nejsem zastánce toho, že když holka, tak prostě růžový kočár, a když kluk, tak modrý :-)Líbil by se mi i šedý, ale mají tam na boudě buď ty puntíky, nebo nějaký připitomělý obrázky… Takže radši ustoupíme takhle v barvě, a budem mít kočár, který nám vyhovuje, i když je modrý a my povezeme holku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.11.14 16:35

Neříkám, že nejsou bezpečné :-) ale neobjevují se v testech bezpečnosti autosedaček. Vy si budete brát tu od bexy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.11.14 16:46

Já nevím, ale podle mě procházejí všechny autosedačky nějakými crashtesty, nebo ne? Stejně jako ty kočárky musí splňovat nějaké parametry bezpečnosti. I když my jsme koukali, že třeba ty Cybex se dají sehnat za 1900. Ale nevím, jestli je to jen třeba loňský model, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.11.14 17:18

Já si právě myslím, že jen splňují nějaké základní normy ale další testy s nimi nedělají. Cybex a Maxicosi nám příjdou cenově přijatelné a v testech s dobrými výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.11.14 17:31

Nám paní v obchodě s kočárky říkala, že Maxi-Cosi budou plošně nějak zdražovat, takže nás vyjde líp Cybex. A v tom krámě mají Cybex Aton Basic za 1.999,–, takže půjdem asi do téhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.11.14 17:48

I na sbazaru je mají, a některé tam vypadají slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
26.11.14 19:50

Jako holky já nevím, ale myslím si, že bezpečnost autosedačky snad vidíte i vy pohledem a pohmatem :) Dítě je v tom chvilinku, rychle z toho vyroste, převážně v tom jezdí v autě, takhle v zimě se to moc nedá použít na kočár, když budou mrazy a jestli to projde crash testem tak to podle mě je dost bezpečné na to, aby se v tom dítě v pořádku převezlo a parkrát připnulo na kočár :nevim: platit za nějaké ty jejich testy navíc, a bůh ví, co ty jejich testy zahrnují ;)

My rozhodně přibíráme autosedačku od bexy ;) nevidím důvod brát něco jiného, když to k tomu prakticky patří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.11.14 19:59

Myslím, že jako laik toho moc nevyzkoumám z pohledu. Ale jak říkám, do porodu času dost tak ještě můžem desetkrát změnit názor :-) ale snad ne, bo už z toho mám hlavu jako balon :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
26.11.14 20:06

@vkucerova Nápodobně :D jako pátrací balon ;)

Jsem ráda že si 10.12. už jedem pro něj do prodejny a nebudu už moct nic změnit a už se ani po ničem dívat nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí