Kočárek Bexa White Line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
6.11.14 22:32

@vkucerova Jjj ten tam stoji hned vedle te bilo modre kombinace :P Ale ten sedyse mi nelibil… ma myslim i cernou konstrukci, ze? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.11.14 15:51

Jj má.. právě, že mě se ta šedá líbí :-) ale tak sto lidí, sto chutí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
7.11.14 18:11

@vkucerova presne :) me absolutne ta cerna konstrukce nesedi k tem bilo cernym kolum :) ty kola u te cerne konstrukce tak pekne nevyniknou, nezda se ti?:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.11.14 20:20

No na to jsem se ani nezaměřila, jen se mi ty kola líbila, že jsou uplně jiná než u všech ostatních :-) a letos jsem prostě zamilovaná do šedé kombinace tak asi vyhraje ta :-D ale ještě se chystáme na obhlídku do jiných obchodů s větším výběrem tak uvidíme u čeho nakonec zůstaneme :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.11.14 21:18

Tak my jsme jeli na dlší čumendu a tu Bexu, kterou jsme měli vyhlídlou, neměli na prodejně. Měli jen Bexu Roxy, a ta mi připadala v porovnání s ostatníma kočárkama jako pro panenky :-) Nakonec jsme skončili u Baby Merc Q8 deluxe. Ale do porodu daleko, takže čekám, až zase narazím na další, co se mi bude líbit, a to už mě ten můj chlap asi vykostí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.14 10:41

My se chystáme do ostravy do babyplace tak uvidíme co tam budou mít… naštěstí mám do porodu taky ještě dost času, takže se můžu ještě několikrát rozhodnout jinak a chlapovi je to asi jedno.. ten mi totiž řekl, že mu stejně všechny kočáry příjdou papírové, vachrlaté a tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 11:01

@Lucjeje jestli muzu radit, tak nebrat nic od znacky baby merc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 11:02

@vkucerova kdy mas TP? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.14 13:16

3.4 :-) takže času habaděj :-))) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 13:34

@vkucerova Aaaaž? :) a ve kterém jsi tt? 15-16?
Já mám TP 27.1. ale urcitě doufám že to bude dříív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.14 15:20

20tt :-) tak víš co, koukáme dřív a po novém roce bychom chtěli už objednávat :-) je třeba s předstihem, bo pak by jsem se z toho zblaznila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.11.14 15:50

Tak super, jdu hledat dál :D Ještě jsem pokukovala po Firkonech, ty long verze s velkým sporťákem, malá se nám má narodit začátkem března, takže ten velkej sporťák užijem. Těch kočárků je taková hromada… Je to děs něco vybrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 17:21

@vkucerova ja jsem si prvni kocar byla vybirat uz ve 20.tt a davat na nej zalohu :D pak jsrm za mesic zjistila ze muj matersky instinkt srlhal a ze misto vysnene holcicky je chlapecek tak jsem akorat sla zmenit barvu a tyden zpatky jsem jsem ho sla ve stejnem obchode zmenit uplne na jiny model :D za mesic ho mam doma :) :dance: a do te doby uz do zadneho obchodu nejdu protoze kdybych to zmenila jeste jednou tak me pritel asi „plesti“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 17:23

@Lucjeje Tak o tom jsem neslysela ale vyrobce toho baby merc sice umoznuje reklamaci ale hooodne „odrbanou“!! Kamaradka ho reklamovala, oni ho „zpravili“ ( schvalne pisu v uvozovkach zpravili) a za mesic ho diky jejich super oprave vyklopila maleho z kocarku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
8.11.14 17:24

Jo a taky je tam hodne plastovych casti ktere se kurvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí