Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@vkucerova Jjj ten tam stoji hned vedle te bilo modre kombinace
Ale ten sedyse mi nelibil… ma myslim i cernou konstrukci, ze? :/
Jj má.. právě, že mě se ta šedá líbí
ale tak sto lidí, sto chutí ![]()
@vkucerova presne
me absolutne ta cerna konstrukce nesedi k tem bilo cernym kolum
ty kola u te cerne konstrukce tak pekne nevyniknou, nezda se ti?:P
No na to jsem se ani nezaměřila, jen se mi ty kola líbila, že jsou uplně jiná než u všech ostatních
a letos jsem prostě zamilovaná do šedé kombinace tak asi vyhraje ta
ale ještě se chystáme na obhlídku do jiných obchodů s větším výběrem tak uvidíme u čeho nakonec zůstaneme ![]()
Tak my jsme jeli na dlší čumendu a tu Bexu, kterou jsme měli vyhlídlou, neměli na prodejně. Měli jen Bexu Roxy, a ta mi připadala v porovnání s ostatníma kočárkama jako pro panenky
Nakonec jsme skončili u Baby Merc Q8 deluxe. Ale do porodu daleko, takže čekám, až zase narazím na další, co se mi bude líbit, a to už mě ten můj chlap asi vykostí ![]()
My se chystáme do ostravy do babyplace tak uvidíme co tam budou mít… naštěstí mám do porodu taky ještě dost času, takže se můžu ještě několikrát rozhodnout jinak a chlapovi je to asi jedno.. ten mi totiž řekl, že mu stejně všechny kočáry příjdou papírové, vachrlaté a tak ![]()
@Lucjeje jestli muzu radit, tak nebrat nic od znacky baby merc ![]()
@vkucerova Aaaaž?
a ve kterém jsi tt? 15-16?
Já mám TP 27.1. ale urcitě doufám že to bude dříív ![]()
20tt
tak víš co, koukáme dřív a po novém roce bychom chtěli už objednávat
je třeba s předstihem, bo pak by jsem se z toho zblaznila ![]()
Tak super, jdu hledat dál
Ještě jsem pokukovala po Firkonech, ty long verze s velkým sporťákem, malá se nám má narodit začátkem března, takže ten velkej sporťák užijem. Těch kočárků je taková hromada… Je to děs něco vybrat ![]()
@vkucerova ja jsem si prvni kocar byla vybirat uz ve 20.tt a davat na nej zalohu
pak jsrm za mesic zjistila ze muj matersky instinkt srlhal a ze misto vysnene holcicky je chlapecek tak jsem akorat sla zmenit barvu a tyden zpatky jsem jsem ho sla ve stejnem obchode zmenit uplne na jiny model
za mesic ho mam doma
a do te doby uz do zadneho obchodu nejdu protoze kdybych to zmenila jeste jednou tak me pritel asi „plesti“ ![]()
@Lucjeje Tak o tom jsem neslysela ale vyrobce toho baby merc sice umoznuje reklamaci ale hooodne „odrbanou“!! Kamaradka ho reklamovala, oni ho „zpravili“ ( schvalne pisu v uvozovkach zpravili) a za mesic ho diky jejich super oprave vyklopila maleho z kocarku ![]()