Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak to závidim, že už si pro něj jedete. My budem objednávat až někdy v lednu, takže já mám na pátrání ještě času víc, než bych chtěla ![]()
Ahojky holky mohla by ho některá co kočárek již má nafotit, jak vypadá ve skutečnosti a třeba se kněmu i postavit. Mooc se mě líbí, ale nemám ho tzv. ošahaný ![]()
@macina25 Ahoj
ja pro nej ve stredu jedu takze pokud na to nespechas, tak se ti u nej nafotim ja i pritel at mas predstavu
![]()
@Sabuliin super…nene nespěchám. chci objednávat kočík až konec ledna-začátek února…strašně se mě líbí, ale budu ráda, když pak fotky pošleš. Asi ten červeno, bílo černý (budeme mět holku),ale mají ty kombinace snad všechny pěkné ach to bude rozhodování ![]()
@macina25 Ja jsem chtela tu modro zelenou kombinaci s bilou konstrukci
(za me jedine bila konstrukce
), ale pritel nepovolil, prej je to moc vystredni
no ja musim mit vzdycky neco extra
no takze nakonec berem ten bilo modry ![]()
Kdybychom cekali holcicku tak berem ten svetlounky ruzovy ![]()
@macina25 Ahoj, tak kocar mame doma, ale bez konstrukce!! Ta baba nam misto bile konstrukce objednala cernou!! Takze mame doma jen korbicku, autosedacku, sportak a tasku!!: Snad v patek by mela byt… Takze dam v patek vedet.. ![]()
O jeeje
ses na něj tak těšila a oni to spletou. Tak snad brzy dojde ta správná ![]()
@vkucerova A jeste mi ho prerazi o dvere!! No skocila jsem te babce do usmevu!! ![]()
Přerazí o dveře?
jak jako? však jste si ho vyzvedávali na prodejně ne?
@vkucerova Jo na prodejne, ale ona nam ho dala pred vchodove dvere a suverenne sla ven a silou ty dvere rozrazila tak, ze nam s nimi bouchla o korbu!!
Jinak konstrukce furt nikde…
siliiim!! S takovou driv porodim ![]()
Jej tak to je docela mazec.. a to že nemáš ještě konstrukce? na odstřel… asi ten obchod nebude tak spolehlivý jak jsem všude slyšela ![]()
@vkucerova Hlavne jim kazdy den jezdi nejake veci!! Asi bo je pred vanocema!! : Dneska jsem tam musela zavolat (zase nezavolala sama od sebe!!) tak mi rekla ze to zjisti a zavola… Hodina pryc, zase jsem tam volala ja!! A v pondeli si mame prijed ze na 100% to budou mit! Jak ne, tak uz se fakt neudrzim! ![]()
Tak konečně dneska nám to přišlo… Ale zas to bylo na zabití s nima!!! Už v žvotě nikdy u nich nic nekoupim!!!
Nic méně,,, Tady je foto - konstrukce a autosedacka