Kočárek Bexa White Line

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
24.4.15 20:28

@BedinkaRužovka děkuji a ty budeš objednávat? A který?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BedinkaRužovka
26.4.15 18:44

@Vinie Já právě pořád nevím :nevim: kromě toho béžovo-hnědého se mi z té řady Ideál líbí všechny :) ještě můžu vyloučit ten tyrkysový, který se mi sice líbí nejvíc, ale čekáme holčičku…strašně by mě zajímalo, jak na živo vypadá ten fialkový, protože na fotkách mě připadá spíš do modra, ale v popisku bylo violet, nebo někde lila…
Potřebovala bych ještě vidět jak vypadají ty sporťáky…růžový se mi taky líbí, ale bojím se aby sporťák nebyl zase růžový celý jako u Bexy line…a šedý je taky super :lol: už jsem byla na 90% rozhodnutá, že objednám Bexa line šedý, ale pořád mě vadilo, že je až moc tmavý a pak se objevila řada Ideál, kde je šedá v kombinaci i s bílou :dance: a jelikož možná budeme chtít za tři, čtyři roky druhýho prcka, tak by ta neutrální šedá byla ideální :) ještě mám tak max. 14 dní na rozmyšlenou a pak už bych ho měla objednat, tak snad se do té doby objeví fotky sporťáků :)

• Citovat
  • Upravit
69
26.4.15 23:26

@BedinkaRužovka taky se mi nejvíc líbí tyrkysový :-D no mi se z těch světlých líbí i ten royal. Vypadá nádherně, ale mám strach z té světlé barvy. Jinak ta klasická šedá je krásná, ale na mě už zase moc tmavá :-( nelíbí se mi ani ty černé kočárky, kterých je všude plno. Takže taky nevím jakou barvu. Ale tp mám v červenci, takže mám ještě chvíli čas. Nezapomeň pak písnout jak jsi se rozhodla a vložit fotečky až bude doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BedinkaRužovka
27.4.15 18:34

@Vinie jo jo royal je krásnej, ale přesně jak říkáš, taky bych se obávala te světlé barvy a černá je všude a taky je na ní všechno vidět, tak jako na světlé…já mám termín taky v červenci, hned začátkem měs. a na prodejně mě říkali, že většinou je kočárek doručen za tři týdny, ale už se jim taky stalo, že dorazil až po dvou měsících 8o
Jo jo dám pak vědět jak to dopadlo :)

• Citovat
  • Upravit
289
28.4.15 19:17

Ahoj,

taky uvažuji o koupi tohoto kočárku, prosím všechny ty, co už ho mají doma. Jak jste spokojeny se sportovní verzí? Odpovídají míry skutečnosti? Moc díky za info :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.5.15 13:45

Ahoj holky bexa line je náš kandidát, ale nevím zda jde u sporťáku udělat úplný sed. Neporadí některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
4.5.15 16:11

@Lucy23 mam ho doma a uplny sed tam jde, stejne jako leh. Jen doma odzkouseno, z porodnice budu propustena az zitra. Pak vam napisu vic az vyjedem do terenu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.5.15 20:48

@macina25 Tak to je super, mam na vyber prave tento typ bexi a pak camarelo art. Jen teda to kamarelo mi prijde drahy, kdyz je za 10 700 bez autosedacky. Bexa 8700 kolem 10 000 s autosedackou. tak pak nalis jakej kocarek je. Rodim v zime, tak aby neco ve snehu ujel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.5.15 11:54

Nemá někdo tu červenou barvu? Potřebovala bych ji vidět v reálu. Do obchodu se na něj asi jen tak nepodívám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.5.15 14:12

Jsou tady fotky :-) pohledejte pár stránek zpátky :-) Mě by zajímalo, jestli už někdo viděl nebo koupil bexu ideál? Asi budu příští měsíc kupovat ten růžový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
16.5.15 10:16

Ahoj holky s kočárkem drandím každý den a musím říct, že jede skoro sám…takže spokojenost. Odpružení je dostatečné a zvládá i polnačky…je pravda, že je lepší kolečka zaretovat a malá trošku poskakuje, ale jí se to líbí a spí jak zabitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
16.5.15 18:21

@macina25 super zprávy, termín máme až začátkem prosince, ale po kočárkách pokukuju a bexa jednoznačně vede. Budu moc ráda za jekékoli další info.
Od všech majitelek ;) ;) :-) :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.5.15 10:52

Ahojte, přidávám real foto hnědo-béžové varianty. S kočárkem jezdíme už dva měsíce a musím říct, že super! ;) jediné co bych vytkla, je zapínání tašky. Ten suchý zip je dost nešťastný a při zapínání se kolikrát netrefíte přesně a vytahuje tímpádem nitky všude okolo :-/ ale šikovná maminka si poradí. My tam třeba našili knoflíček a gumičku a slouží parádně, i když je taška nabouchaná tak se neotevírá jako u toho „sucháče“. A ještě je trošku horší, že na nerovném terénu to s korbičkou dost drncá tak mi tam malá celkem poskakuje :-D ale naštěstí jí to nevadí a vesele si chrupká :-) Takže za mě jej maminkám vřele DOPORUČUJI :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
30.5.15 10:58

@vkucerova Tak to je super :potlesk: Moc děkuju za recenzi, já už se těším až ho vybalíme, termín mám za 10dní tak snad už to bude brzy. I v téhle barvě se mi teda hooodně líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
31.5.15 08:42

@vkucerova krásný! Ano to máš pravdu…pokud toho mám i v tašce víc sucháč to neudrží a rozepíná se. Už jsem přemýšlela jak to vyřešit a dík za tip.
Jinak v terénu drncají všechny kočárky (některé mín-jiné víc…tento je tak někde ve středu bych řekla),ale naštěstí se to malé líbí a je víc spokojená jak na nějaké rovné cestě. Za mě pořád spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí