Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
má někdo zkušenost s kočárkem Knorr Carat?
Díky R.
ahoj,má kamarádka má právě kočárek Carat.Moc se mi líbil.krásný design,stabilita,odpružení,......ale jak je strašně těžký.........rozhodnutí koupit si ho jsem se rychle vzdala.Je NEUVĚŘITELNĚ TĚŽKY !!!!!! Našla jsem za něj ale skvělou náhradu u firmy HOCO.Je to kombinovaný kočárek ZAPHIR . Je mnohem lehčí,snadno složitelný a skladný.Vejde se nám i do Fabie.Má výškově nastavitelnoui a přehazovací rukojet.velký nákupní košík a velmi dobré odpružení.Jako sportovní kočárek má několik poloh pro nastavení nožiček a zad a odnímatelnou přední hrazdu.Vyrábí se v několika modních designech a ted zrovna přišla firma HOCO na trh s novou kolekcí designu tohoto kočárku,která se jmenuje X-SPORTLINE a je moc pěkná.J8 jsem s tímto kočárkem moc spokojená a mohu ho vřele doporučit.
Ahojky
mám Knorr Nizza, je podobný Caratu. A nemůžu říct, že je těžký. Má odlehčenou konstrukci. Dokonce je lehčí jak jmenovaný Hoco Zaphir. Má stejné vlastnosti jako HOCO. Vyrábí se v Německu a je daleko lépe ovladatelný než těžké polské kočárky. I když ho naložíš nákupem, i tak je dobře ovladatelný i jednou rukou. Navíc je to držák, výborný jak na chodníky, tak na polní a lesní cesty - mám vyzkoušeno.
Jsem s ním maximálně spokojená a stejně jak mnoho jiných maminek na něj nedám dopustit.
Pro srovnání: složený Zaphir: 110,5×62×48, váha 17,5 kg
Carat nebo Nizza: 97,5×63×41,5, váha 16 kg
nevíte někdo zda se potahy u Caratu hodně šisují na sluníčku a jestli jsou snadno očistitelné
A jaké je odpružení u kočárku. Uvažuji o jeho koupení. díky Petra ![]()
Kočárek je opravdu krásný,ale ta vložná taška je strašně úzká,pouhých 28 cm.Má ho jedna známá a když jsem viděla tu tašku,tak jsem se zhrozila!Málo kde píšou rozměry té vložné tašky,tak tady máš odkaz http://www.eshopbaby.cz/…knorr-p1490/
díky za odkaz, ale pokud chceš kočárek s vložnou taškou tak větší asi neseženeš. Tašky se v takových velikostech normálně vyrábí
pokud se teda nepletu na větší jsem ještě nenarazila. U trojkombinací s tím musíš počítat, že bude menších rozměrů. Jinak kočárky jsou to opravdu moc pěkné ![]()