Kočárek pro panenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LEM
669
11.3.12 20:22

Jo díky. Tak od Kotulu se mi kočárky nelíbí. Máme podobný od Tako ale až bude větší. Co jsi koupila ty se mi také moc líbí díky těm jednoduchým kolům, ale rozměrově je vyšší a bojím se aby to nebylo moc. Sice jí budou dva až za pět měsíců, ale měří pouze 76cm tak aby přes něj viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
11.3.12 20:35

Tak jsem to ješte projížděla. Jsou stejně vysoký, jen rozdíl je v polohování rukojeti. Až ho holčička dostane můžeš poslat fotku jak jí pasuje a kolik měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 20:56

V pompu jsem na ně teď viděla akci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.3.12 22:36

@LEM Tak už jsme vyzkoušeli tento kočárek http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , 3 letá 98cm, rukojeť máme ve střední poloze a myslím, že pro menší holčičku by to už nebylo ono, jde dát i níž, ale s kočárkem se pak hůř jezdí. neumím si taky představit třeba 7letou, rukojeť může mít výš, ale ta korbička je hodně nízko a malá, bude to vypadat divně.
Jinak pro menší holčičku se mě líbil i tenhle kočárek, ale na nás by byl už asi malý http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
27.3.12 10:07

No takže by byl lepší ten Bellina s těmi zdvojenými kolečky. Ten poslední je sice taky hezky, ale radši bych otačející kolečka i když zatáčet umí i s normálními. No jsem z toho už zmatená. nevím jestli nakonec nevezmu kombinaci aby si ji mohla posazovat jak chce. I když ty se mi právě moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.3.12 11:35

Pro menší dítě spíš tu belinu, zkus porovnat ty míry, je to tam detailně rozepsané, dal by se i tento, ale rukojeť bude mít hodně nízko. Nebo pořídit zatím golfky a kočárek až za rok :) Golfky u nás mají úspěch do teď, i u kluka. Hodím sem pak fotku, ještě to nemám stažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.3.12 08:08

Prave ze samotny kocarek o moc vis neni jen rukojet ma vyssi rozsah. A pripada mi ze sportovni sedacka je niz nez hluboka korbicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
2.4.12 13:57

Sporťák jsem zatím nezkoumala, jen jsem vyzkoušela jestli jde nacvaknout a máme ho zatím sbalený, až se okouká hluboký kočár, vyměníme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
2.4.12 15:14

Fotka kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
2.4.12 16:14

No vypadá vážně skvěle. Na nás asi moc vysoký tak půjdeme pak do té Belliny. Barvičku chci taky tuhle. Někde jsem četla že různé barvy mají různé látky a některé jsou slabší či pevnější. Myslíš že tahle je ta pevná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
2.4.12 19:27

Látka vypadá dobře, celkem pevně, akorát když se připne nánožník, látka vzadu na korbě se napne, ale to je asi normálka. Levnější typ s horší látkou bude možná tento, podobný kočárek, ale není uvedená zn, Bayer. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
2.4.12 21:18

Na ten jsem taky koukala ale pripada mi takovy odflaknuty. Taky radsi tu znacku Bayer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
6.11.12 19:28

http://www.youtube.com/watch?… To by mohlo trochu mopoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.11.13 21:12

Kočárek k vánocům-rada

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak byste řešili kočárek pro panenky k vánocům pro 15ti měsíční holčičku? Původně jsem jí chtěla koupit hluboký od smoby. Jenže teď když nad tím přemýšlím, tak bych za rok kupovala větší. Napadlo mě, že jí koupím už ten větší rovnou. Nějaký s polohovatelnou rukojetí. Vím, že teď je na kočárek asi ještě brzy, ale chtěla jsem jí nějaký koupit a zase nechci každý rok kupovat jiný. Jaký na to máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.11.13 21:38

@matsek mé dcerce je 20 měsíců a k vánocům taky už dostane rovnou větší kočárek. Hluboký, s pevnou korbičkou(vložné tašky se mi nelíbí, kočárek nedrží tvar)a polohovatelnou rukojetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí