Kočárek Raf-pol Alu way

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.9.17 19:34

Už ho mám také, zatím ale nevyzkoušen :).. Vypadá skvěle, taky jsme oba vysocí takže absolutně sedí. Už se těším až budu moct malého povozit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.18 08:12

Tak už sním máme vyzkoušené zatím 3 měsíce, zjistila jsem že je spíše do města, na trávu ale na nějaký terén moc ne, ma malé odpružení, každopádně jsem velice ráda za prostornou dlouhou korbičku protože náš malý se nezapřel a podědil výšku po muži, takže je to opravdový dlouhán, lehká ovladatelnost, dá se lehce složit a převezt ale ve větším kufru auta (kvůli korbičce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 16:47

Máte už se někdo zkušenosti se sportakem od tohoto kocarku? Zatim pouzivame korbicku, ale nevim zda pak na leto nekoupit jiny sportak, ktery se slozi hned do auta. Jde mi o to, zda se sportak da slozit cely, nebo se musi vycvaknout a slozit extra a pak slozit extra podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.18 19:14

Zkušenosti s tím ještě nemám, mám ho zatím doma, ale skládá se to extra podvozek a extra vršek sporťáku, ještě se dá sklopit stříška jako u korby. ps: podvozek je stejný jak u sporťáku tak u korby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.18 17:38

Dobrý den, můžu se zeptat jaký je vnitřní rozměr korbičky, respektivě matrace? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.18 21:27

@qvee88

Má krásných 77 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.18 20:54

Kočárek se hodí pouze do města, do terénu vůbec ne…je LEHKÝ váhově i na ovládání, je vysoký.Jinak celkové hodně plastu, který hned začne vrzat…žádná extra kvalita. Ale tomu odpovídá i cena. Hluboká korba je velká do délky jinak je ale úzká :? Sporťák má hodně úzká záda 28 cm,takze jestli máte stastnější dítko… V roce mu bude v ramínkách při lehu a sedu skoro malé, tak jako nám.Gelova kola mají tvrdší jízdu…zlata nafukovaci. Příště bych nekoupila. Jinak vzhledově jsou moc krásné. Ale opravdu pouze do města!! Pokud chcete dělat výlety mimo město nebo do přírody…opravdu nee. :roll:

• Citovat
  • Upravit
50
25.11.18 06:40

Kde je mozne videt tento kocarek v prodejne? Nejlepeje jihomoravsky/olomoucky, max zlinsky kraj. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.18 08:31

Kočárek na kamenné prodejně

Brodek u Přerova, prodejna Elfan. Jsou tam vystavené a k vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.2.19 20:45

My ho mame a teda jezdime teren pomalu kazdej tyden, bydlime v Ceske Kanade a tak tu drandime lesni cesty, rozbite asfaltky, jeli jsme s nim asi 3km i pres pole, travu a dokonce z kopce asi km po kamenech. Nadzvedli jsme predni kola a jeli to po tech zadnich. Taky rozcmachtanou lesni cestu a ted v zime i snehem - to jsme ale zjistili ze je lepsi odcvaknout vepredu blatniky. Jezdime s nim fakt hodne a prave mame ta gelova kola. Co se nam stalo tak se povolil sroubek na jednom kolecku a upadl nam tak jsme dali novy a pro sichr vsechny znova dotahli. Jinak jsem hodne spokojena ze to neni takovy ten trpaslici kocar ke lterymu bych se musela ohybat ke kolenum. Mam 165cm, vidim pres nej v pohode a kdyz pokladam nebo vyndavam dite nemusim se ohybat coz je skvely. A i muzskym v rodine kteri jsou vysoci se s nim dobre jezdi. Korba je teda fakt dlouha, coz jsme radi, ale i kdyz mame velky kufr i auto musime poposunout jednu sedacku o trochu. Celkove jsem s kocarem spokojena jednoduse se ovlada, da se ridit v poho i jednou rukou. Jednoduse se odcvakava korba, nacvaknou se adaptery a da se tam vajicko do auta. I podvozek se jednoduse sklada zmackne se na dvou mistech obouma rukama a slozi naraz a da do auta. Jsem zvedava na sportak. Co mne nevyhovuje je prebalovaci taska, celkem blbe se mne nacvakava, velka je aji celkem dost ale vevnitr o nicem, jedna kapsa. Tak tu jsem si koupila jinou. Jako mne prijde ze je to pomer cena kvalita. Uvidime jak bude po jednom diteti rozhrkanej, treba ve finale zjistim ze je lepsi si koupit trojkombinacku za 20tis ze treba vic vydrzi. Nevim uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí