Kočárek tříkolka nebo čtyřkolka

23
4.8.05 16:02

Kočárek tříkolka nebo čtyřkolka

Chtěla bych se zeptat na názor ohledně stability kočárků - tříkolek. Líbí se mi víc tříkolky než klasické čtyřkolky, mám jednu vyhlídlou od firmy Hauck - Neptun 3. Ale slyšela jsem názory, že tříkolky nejsou dobře stabilní. Jakou máte zkušenost? Díky moc Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
4.8.05 16:08

Ahojka, mám tříkolku Knorr Nanny 3, zatím mám teda malého prcka, který ještě neřádí, takže kočárek je stabilní:-))
Ale v obou polohách se mi jeví dobře vyvážený, bohužel jsem to neodhadla s váhou, je moc těžký, manévrovat s ním jednou rukou je dost fuška:-/
Pokud bych měla vybírat znovu, šla bych do lehčí váhy a předního otočného kolečka, jinak jsem se třema kolama spokojená, líp se s ním manévruje, když vjíždím do dveří.

Šťastnou volbu:-)
Linda a Matýsek 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.05 16:19

Jsou trikolky hodne stabilni a mene stabilni. Pry se radi do tri kategorii, podle roztece kolecek. Ja mam ten s nejvetsi rozteci a nemuzu si ho vynachvalit. Velmi mile jsem byla prekvapena pri lonskem snehu.
Mam predni otocne kolecko, ale jak jsem se stacila presvedcit tady na diskuzi, tak ty otocne byvaji poruchovejsi, takze bych se asi poptala, jak je to s rychlosti pripadnych oprav. Terik a Charlie 8m

• Citovat
  • Upravit
1461
4.8.05 16:21

Ahojky,

taky se mi hodně líbí trojkolky. Zdají se mi takové menší než klasické trojkombinace a čtyřkolky.
Jenže kamarádka má trojkolku a když jsem nedávno viděla, jak vjížděla na malinký schůdek a kočárek se jí málem vyklopil změnila jsem názor a chci radši klasickou velkou čtyřkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
4.8.05 16:37

Mě i manželovi se taky líbí trojkolky,ale je pravda že se lehce převrací (zkoušela jsem v obchodě) a ty co jsou stabilní,mají zase kola tak daleko od sebe že je problémněkde projet.A to nemusíš mít ani výtah,třeba někde na úřadě-všude nejsou široké dveře:(
Nakonec koupíme asi zase čtyřkolku a s přehazovací rukojetí:)Ale Quinny speedy SX........hned bych ho brala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.8.05 17:30

Ahojky, tříkolky mají tu nevýhodu, že u nich není přehazovací rukojeť. No ale u některých čtyřkolek taky ne. Přehazovací rukojeť je skvělá věc, hlavně když svítí hodně sluníčko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
4.8.05 18:12

Ahoj,

my máme doma tříkolku hartan skater x a jsem nadmíru spokojená. Váha - minimální , ovládání - super - na chodník jsem schopna najet jednou rukou. Přední kolečko nemám otočné, tak neposoudím. Dokonce jsem dnes našla na adrese : http://www.spotrebitel.cz/…rchive/18/40 , že např. do terénu jsou lepší tříkolky. Tak se zkus podívat.

Správnou ruku při výběru

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.8.05 21:12

Mame terenni trikolku Jane s otocnym prednim kolem a jsem teda vic nez nadsena - a to vsim mimo porizovaci ceny, ta se mi az tak nelibila :) Jenze jiny sourozenecky kocar do terenu jsem nenasla - vlastne jo, jeste Quinny, ale ten je jeste drazsi.
Na obrubniky se trojkolkou musi umet najizdet, ale jak si zvyknes, jde to v pohode - a to ma kocar s obema detma a s nakladem skoro 40 kg!!!!! Presto ho snadno ridim jednou rukou a to i terenu. V hodne drsnem terenu teda musim obema rukama, ale projedu vsechno bez vetsich problemu. Ja bych uz teda nemenila…
Navic se mi kocarek libi :)
Jo a ma bezva vychytavku - rucni kotoucovou brzdu predniho kola. I kdyz jsem si z ni delala ze zacatku srandu, velice rychle jsem si na ni zvykla a ted ji pouzivam kdykoli jedu z kopecka nebo kdyz zacne starsi ditko cloumat s kocarem - parada.
Lesina s Dracaty
PS: Kdybych ted kupovala kocar pro jedno dite mam jednoznacne vybrano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.8.05 09:23

Ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.8.05 11:04

Ahoj já mám čtyřkolku (Mutsy) a tříkolku bych nechtěla. Nechápu jak s ní např na nájezdy do schodů, eskalátory atd… Kamarádka má tříkolku Bebecar a na prudší nájezd do některých obchodů se prostě nedostaně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.05 13:51

Trikolku je treba umet ovladat. Na najezdy ji proste obratim a jedu pozpatku. Je to otazka zvyku a kreativity cloveka. Ja bych ji za nic na svete nevymenila. Korny

• Citovat
  • Upravit
21
5.8.05 23:39

Ja uz bych taky nekoupila nic jineho nez trojkolku a jedine s otacecim koleckem. Ja rozhodne nemam problem ani s najizdenim, eskalatorama apod. Musi se to umet a potom je to naprosto v pohode. Manipulace s trojkolkou je uplne o necem jinem nez s ctyrkolkou. Hlavne ta pohoda, ze nemusim nadzvedavat predni kola pokazde, kdyz chci zatocit, takze celou prochazku zvladam jednou rukou vcetne najizdeni na chodnik.
Mame dve predni kolecka blizko u sebe a otaceci.
Tot muj nazor
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
6.8.05 11:53

...

Ahojky,

máme trojkolku od ABC DESIGN a jsme zatím mooc spokojeni. :lol:
Sice nemá přehazovací rukojeť, ale zase se dá sport.korba na:,–(it v obou směrech :wink:

Peťula + Pavlík

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí