Kočárky Casualplay nebo Jané??

Máte zkušenost s Casualplay Downtown?

Přidejte zkušenost s Casualplay Downtown
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2257
22.5.10 15:06

Všechny kočárky, co tu napsala Nataša jsou dobré, můj favorit je Teutonia a Peg Pérego, u Jané starší kolekce je super široká sportovní sedačka, zase nejde úplně do sedu a spousta maminek mi říkala, že miminko pak sklouzává.
U nové kolekce Jané se mi nelíbí hluboká korba.A já prostě u těhle kočárků postrádám velký nákupní koš-pro mě dost důležité, abych do něj dala i něco jiného než pláštěnku. Určitě bych neopomenula i kočárky I ´Coo, s tím jsem měla možnost chvilku pobýt a velká spokojenost, na rozdíl o výše zmiňovaných krásně houpe a je super i do terénu.
Ujasni si hlavně, co od kočárku chceš, kde bydlíš, jak důležitá je pro tebe váha a pak se rozhodni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
22.5.10 15:39

ufffff :lol: teda holky jste mi dali :mrgreen: ale moc dekuju vse jsem precetla a jdu cihat na ty znacky co jsou vypsane :palec: urcite si vyberu :wink: dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.5.10 15:39

jak píše peZa, já icoo měl, byla jsem ohledne korbicky a sportaku velice spokojená, korbička velká prostorná, sporták až do lehu i v nem bylo dost mista bohuzel jsem si nevybrala dobře podvozek z pvc kolečky, tak jestli můžu doporučit rozhodn nafukovací kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.5.10 15:55

Mne se Casualplay taky moc libi, ale treba ja bych nemohla mit korbicku bez ucha na prenaseni nahore na boude - nosila jsem miminko s celou korbou nahoru po schodech v baraku. Takze i to je dobry zvazit.

Jané - tam by me drtila ta nedostupnost kosiku, kdyz je nasazena korbicka. Kamaradka ma Nomada, kdyz jsme byly na nakupu, tak zatimco ja vsechno v pohode hodila dolu, ona klecela vedle kocaru a cpala tam jednu vec po druhy, vsude kolem kosiku vedou trubky od konstrukce podvozku :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k.a.c.k.a.1.ll
22.5.10 16:54

Na to je skvělý PP GT3, košík se dá sklopit, takže i když je na podvozku korbička, nebo spor´ták v poloze v leže vleze se tam pohodlně nákup. Velké 3 plné tesco tašky. :-)

• Citovat
  • Upravit
11408
23.5.10 15:17

ja bych jeste dodala - pozor na vytah, prave jsem zjistila, ze nas ma na delku 104cm, tudiz treba PP GT3 je ze hry, nove jane taky (oba 115cm! podle netu)..a spousta dalsich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.5.10 15:28

xreni, my mame vytah 110×80 a Janecko nove se vejde krasne a jeste je i misto. Jen ho musis dat nasikmo do rohu.

S Pegem to same- vejde se krasne.
Navic je to pocitane od pr. kolecka po konec rukojeti- ale rukojet se da preci ohnout nahoru

Jinak- ja bych volila Jane- mam ted i noveho slaloma a miluji ho cim dal vic.

Casualplay vypada hezky, ale mne osobne se nelibi kocar se zdvojenym koleckem- navic u nas kdyz je snih- tak je tady minimalne metr a vic

Navic janecko je skladnejsi nez casualplay

A u noveho Janecka uz nekopes do kolecek- ma tam kola spojene do Cecka- to je pro Natasu :-D :wink:

Co se tyce kosiku- ma nosnost 4 kila, velikosti mi staci, a pristupny je dobre u slalomu…kor kdyz mas sedacku protismeru, tak prevezes i balik plen

No a korba se mi libi moc, je skoda ze je tak mala.....ale kdybych mela mimi na zimu- urcite si ji poridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.5.10 15:45

Katko my mame vytah 104×66cm takze prtavec, tam to nedas ani sikmo..jinak vim, ze to asi pocitaji i s rukojeti, ale tezko se bude odhadovat, co se jeste vleze. jinak muj favorit je aktualne quinny speedi :-) natasa bude mit radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.5.10 16:02

xreni- jenze qiunny se tam nevejde nasirku- ma 66cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.5.10 16:07

66cm je akorat ne? :-) on je tam jeste tak pulcentimetr navic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
23.5.10 16:09

Oba kočárky jsou i moji favoriti (i když těhule zatím nejsem), ale chtěla jsem se zeptat, dají se dát sporťáky úplně do lehu? Dá se mimčo vozit ve sporťáku rovnou? Nebo ty hluboké korbičky jsou nutností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k.a.c.k.a.1.ll
23.5.10 16:26

Jsou určitě nutnotí, jané do úplného lehu nejde a casual také ne, to jde jen PP a můžeš dát vložnou tašku, ale já bych určitě investovala a koupila třeba starší korbičku.

• Citovat
  • Upravit
k.a.c.k.a.1.ll
23.5.10 16:28

Jo a PP se do 104cm 100% vleze, takže jánečko se tam musí vlézt levou zadní. :-D

• Citovat
  • Upravit
22315
23.5.10 18:19

Nove jane jde do uplneho lehu a da se tam dat vl. taska. Anebo ani nemusi byt na leto…operka nohou se zvedne uplne dlu a tak se z kocarku stane rovizorni luzko- nema kudy vypadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
23.5.10 18:39

Tak to jsi mě potěšila:-) Kdyby bylo dost peněz, tak bych asi nad tím ani neuvažovala, ale radši koupím pořádný kočárek sportovní, než třeba méně kvalitní kombinaci..Někde jsem ještě četla, že je hodně tuhý - při tom by měl mít odpružení. S tím asi ještě nikdo zkušenost nemá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí