Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nikita-ph v 6ti měsících ti ho asi ještě nevykastrují. Nám kocour čůral na sedačku když jsme mu vyměnili jeho wc, teď má záchodky dva a je od něj pokoj. Zkus mu přidat do bytu ještě jeden záchodek, třeba s jiným kočkolitem ![]()
@Nikita-ph jasně, ale zkus mu přidat do bytu ještě jeden záchodek, a třeba s jiným kočkolitem. Tak aby měl v bytě dva. Zabrat to nemusí, ale stojí to za zkoušku. Můj kocour třeba nechce moc chodit do krytýho záchodku, víc chodí na nekrytý. Nevím jakej máš ty, ale pokud máš krytej tak zkus pořídit nekrytej, nebo nakopak. Ještě se občas stává, že když je záchod krytý a kočka vyroste, nemá tam tolik místa a je jí to tam nepohodlné ![]()
Tak jsem mluvila s kamoškou veterinářkou, co je teď na mateřské a říkala, že to opravdu může být začátek značkování, že v půl roce je kocour pohlavně i fyzicky již dospělý a že mám jít na kastraci. Tak asi zavolám na veterinu a domluvím se tam.
@Nikita-ph můj veterinář mi v půl roce kocoury ještě kastrovat nechtěl. Že nejsou vyspělí a mohli by mít problém potom s imunitou. Můj taky přestal čůrat na gauč když jsem zkusila dát ten druhej záchod. myslím že by to přece jen za zkoušku stálo než ho poženeš pod kudlu takhle brzo, nebo ne?
já to plánuji až budou mít tak jeden rok…
@Nikita-ph v půlroce je opravdu brzy na kastraci. Vydržela bych minimálně do 10. měsíce. Zkus ten druhý záchod jak někdo radil.
No tak mě neukamenujte, ale jsme objednaní na kastraci.
Na veterině s tím problém nemají a tady to dokonce je doporučováno http://www.kocky-hodonin.estranky.cz/…strovat.html
Já opravdu nemůžu na nic čekat, to by mě manžel vystěhoval i s kocourem, protože on původně o kočce do bytu nechtěl ani slyšet.
@Nikita-ph píše:
No tak mě neukamenujte, ale jsme objednaní na kastraci.
Na veterině s tím problém nemají a tady to dokonce je doporučováno http://www.kocky-hodonin.estranky.cz/…strovat.html
Já opravdu nemůžu na nic čekat, to by mě manžel vystěhoval i s kocourem, protože on původně o kočce do bytu nechtěl ani slyšet.
to je takový problém strčit tam kocourovi záchod a tři dny počkat?
třeba to fakt zabere a zbytečně ho budeš kastrovat takhle brzo. a nevím co je to za veterináře že ti kocoura vykastruje tak brzo, bez urážky ![]()
@juliettee píše:
to je takový problém strčit tam kocourovi záchod a tři dny počkat?třeba to fakt zabere a zbytečně ho budeš kastrovat takhle brzo. a nevím co je to za veterináře že ti kocoura vykastruje tak brzo, bez urážky
to víš, hlavně, že za to skásne prachy
![]()
@Yasminn píše:
to víš, hlavně, že za to skásne prachy![]()
můj kocour je starší než půl roku a veterinář mi kastraci výrazně nedoporučil. Ne teda že bych chtěla nechat kastrovat kocoury když k tomu zatím není důvod, ale ptala jsem se informativně. Říkal že fakt až tak kolem jednoho roku
Fakt občas stačí tak málo, jenomže to by někteří lidi nesměli být tak líní ![]()
Četli jste si ten můj odkaz, co jsem tady dávala?
No nic, končím tady. Nemám potřebu se nechat urážet kočičíma fanatikama.
@Nikita-ph píše: Četli jste si ten můj odkaz, co jsem tady dávala?
No nic, končím tady. Nemám potřebu se nechat urážet kočičíma fanatikama.
Každý si stojí za svým názorem, to ještě neznamená, že je správný. Poznámku o lenosti neberu zrovna jako kompliment, ani oslovení frajerko. Takže mějte se krásně a kočkám zdar.
@Nikita-ph píše:
Každý si stojí za svým názorem, to ještě neznamená, že je správný. Poznámku o lenosti neberu zrovna jako kompliment, ani oslovení frajerko. Takže mějte se krásně a kočkám zdar.
dobře tak promiň, ale prostě mi přijde zbytečný kocoura kastrovat tak brzo. Doufám, že na to to zvíře nedoplatí. Nazdar.
My kocourka nechali kastrovat ve třech letech (ne, nezplodil zatím kupu pouličních koťat, ven chodí jen na vodítku pod dohledem paničky). Odlehčím, tady odkazem na jeden „kočičí web/blog - U KOCOURA DOMA“, věřím, že se bude všem kočkomilkám líbit.:-)
Edit admin - odkaz