Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
15.9.17 12:51
@LenaMarry píše:
@Pipet :mrgreen: heh, vidím, že každá kočka miluje to své, i naše má ráda bublinkovou fólii a i jakýkoliv igelit a miluje vodu, klidně by se i koupala :mrgreen:

Kočka, co jsem měla před těmihle dvěma, co mám teď, taky milovala vodu - normálně si lehla do umyvadla a čekala, až na ni pustíme vodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.9.17 12:54

@Poisson28 ta naše taky a strašně ji baví cachtat se v lavoru po kotníky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
15.9.17 13:02
@LenaMarry píše:
@Poisson28 ta naše taky a strašně ji baví cachtat se v lavoru po kotníky :mrgreen:

Znám, to dělám v létě, když máme v bytě horko - máme jen sedací (nízkou) vanu, tak ji vždycky zašpuntuju a napustím do ní tak tři cenťáky studený vody. Jedna v tom chodí (ochlazuje se přes packy) a druhá se v tom normálně rochní :mrgreen: A pak mi vleze do postele :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.9.17 13:30

@Poisson28 tak přece se potřebuje pořádně osušit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
15.9.17 13:44
@LenaMarry píše:
@Poisson28 tak přece se potřebuje pořádně osušit :mrgreen:

:pankac: :mrgreen: I když bych v tu chvíli nejradši :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.9.17 14:15

@Poisson28 ale ať provedou co provedou, stejně jsou to naši miláčci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.9.17 08:41
@LenaMarry píše:
@Poisson28 ale ať provedou co provedou, stejně jsou to naši miláčci :mrgreen:

No tak to je bomba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já přesně kvůli tomuhle doma zrušila všechny otevřený odpadkáče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.9.17 09:02

@Poisson28 za celý skoro rok si ho ani nevšimla, i když si myslím, že mám všechno posichrované, tak dokáže vždy něčím překvait :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.9.17 09:05

Jen pro info, pád komody přežila bez pár chlupů, od té doby máme na šuplíkách dětské pojistky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.9.17 09:11

@LenaMarry No, koukám, že my kočkomámy se prostě nenudíme :mrgreen: Když se do toho u nás ještě přidá ta naše čivava (menší a lehčí než obě kočky), taky pak jen chodím a uklízím následky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.9.17 10:32

@Poisson28 tak tak, nenudíme, mě se do toho za 2 měsíce přidá mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.9.17 18:56

Máme doma dva kocoury a kočku. Ten jeden, nejmladší kocour nám doma vše ničí a jsme u něho zoufalí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.9.17 19:30

@Vikynika jak je starý? A má dostatečné vybití přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.9.17 19:33
@LenaMarry píše:
@Vikynika jak je starý? A má dostatečné vybití přes den?

2,5 roku. Máme ještě další dvě kočky, takže sam není. Hraček mají taky hafo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.9.17 20:01

Zkuste ho přes den i vyběhat nějakými šidítky a pokud ničí jen určitý druh věcí, tak je potřít či postříkat nějakými odpuzovači, které se tady probíraly a nebo pokud nemá rád vodu, postříkat ho proudem vody z rozprašovače, když bude něco ničit. A taky poskytnou nějakou náhradu ničených věcí. Např. naše má ve zvyku okusovat měkké dřevo nábytku, tak má k dispozici krabici, kterou ráda cupuje, dělá z toho bordel, ale dřevo nechává na pokoji.
Dětskou postýlku lehce ochutnala a po potření mentolovým sprejem se vrátila ke své krabici a postýlky si ani nevšímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný