Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Yasminn píše:
@Lumius ty jo ten strom je boží![]()
![]()
Kolik máte čičin?
Vidím tři
Díky
Mam 4, 2 mainky a 2 z ulice ![]()
@Lumius píše:
DíkyMam 4, 2 mainky a 2 z ulice
4 kousky, tak to je super
to máte doma veselo ![]()
@Yasminn píše:
4 kousky, tak to je super![]()
to máte doma veselo
Docela jo. Poslední kocourek (obyčejný skoro bílý) měl být dán buď do útulku a nebo utracen (nejspíše) je vysoce hyperaktivní. Přivezl jsem ho z Prahy Já jsem ale rád. Takového jsem potřeboval
![]()
@Lumius píše:
V pořadí z leva : kocour, kočka, kocour, kočka![]()
Te nejvíc zleva vypadá světlounce, myslela jsem, že máš jednoho zrzouna
@Lumius píše:
V pořadí z leva : kocour, kočka, kocour, kočka![]()
jůůů to jsou krasavci
Každá čiči úplně jiná ![]()
@Lumius píše:
Docela jo. Poslední kocourek (obyčejný skoro bílý) měl být dán buď do útulku a nebo utracen (nejspíše) je vysoce hyperaktivní. Přivezl jsem ho z Prahy Já jsem ale rád. Takového jsem potřeboval![]()
utracen?
Jakto proboha?
![]()
@Venetia píše:
Te nejvíc zleva vypadá světlounce, myslela jsem, že máš jednoho zrzouna
V papírech má napsáno krémový. Zrzoun to měl být původně, ale dcerka vybrala jediného kremoveho ![]()
@Yasminn píše:
jůůů to jsou krasavciKaždá čiči úplně jiná
To jsem právě chtěl. Jen ten bílý kocourek měl být původně úplně bílý, ale to nevadí ![]()
@Yasminn píše:
![]()
utracen?
Jakto proboha?
![]()
Paní je těhotná a prý má silnou alergii. Nevím…chtěla se ho prostě zbavit. Je fakt velmi hyperaktivní, to si myslím byl hlavní důvod. Já jsem ještě neviděl takového šílence. Je s ním fakt sranda.
Hejbe tak rychle ocasem, jak třeba pes. Mrska s ním i ze spaní. Ocasek má černý a konecek bílý, ostatní kočky mu ho pořád honí, jak s ním rychle mrská ![]()
@Lumius píše:
Paní je těhotná a prý má silnou alergii. Nevím…chtěla se ho prostě zbavit. Je fakt velmi hyperaktivní, to si myslím byl hlavní důvod. Já jsem ještě neviděl takového šílence. Je s ním fakt sranda.Hejbe tak rychle ocasem, jak třeba pes. Mrska s ním i ze spaní. Ocasek má černý a konecek bílý, ostatní kočky mu ho pořád honí, jak s ním rychle mrská
@Lumius píše:
To jsem právě chtěl. Jen ten bílý kocourek měl být původně úplně bílý, ale to nevadí
to je detail
![]()