Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kotě se nám pořídilo k 11-12letému kocourovi. Prospělo mu to, zhubnul ![]()
@Pipet píše:
Kotě se nám pořídilo k 11-12letému kocourovi. Prospělo mu to, zhubnul
Loni jsme si k 7letému kocourkovi pořídili koťátko kočičku. Kočička kocourka občas pěkně prohání. Máme o zábavu postaráno. ![]()
@ivašot. píše:
@Pipet @topazio To ráda slyším! My se na jaře chystáme pořídit kotě k 8 letému kocourovi.
Náš kocouří lenoch má konečně nějakou zábavu. 😂 A my vlastně taky. ![]()
Zdravím, zažil někdo z Vás, aby mu kočička sportovala gumičky do vlasů? Pokud ano, taky je vaše kočka namáčí do své misky s vodou, než Vám ji přinese? Nechápu proč 😁 🙂
@Jennda123 píše:
Zdravím, zažil někdo z Vás, aby mu kočička sportovala gumičky do vlasů? Pokud ano, taky je vaše kočka namáčí do své misky s vodou, než Vám ji přinese? Nechápu proč 😁 🙂
Nektere aportuji ruzne predmety a hazeni do vody je typicke pro nektera plemena
@Jennda123 píše:
Měli jsme kočku, která vyvlíkla z bot všechny černý tkaničky a nosila si je po domě. Museli jsme boty schovávat, i návštěvám. S kočkama je sranda….
![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi, doporučíte mi, prosím, granule pro kočky, které nebudou stát majlant a přitom nebudou úplné shity? Máme obyčejné kočky, spíš pouliční směsky než nějaké značkové. Vykastrované jsou, jsou převážně doma, ale ven chodí a občas nějakou tu myšku uloví. Popřípadě jaké jim kupovat maso? Díky moc.
@fenny dávám kočkám Brit care. V pohodě složení a cena není tak vysoká ![]()
Dobrý den,
Mám doma rok a půl starého kocourka.
Je to šílený mazel, nic neničí a moc si hraje.
Předevčírem jsem adoptovala dalšího kocourka kterému je rok.
Náš chce být stále s nováčkem, vrňí na něj, mnouka a pořád za ním běhá. Bohužel nováček zatím jeho nadšení neopětuje. Vrčí na něj, syčí a když se náš dostane až moc blízko tak dostane facku nebo se poperou. Nováček by zvyklý chodit ven.
Náš se už dva dny nepřišel mazlit.
Pořád dolejzá za nováčkem.
Přijde mi, že se nováček snaží si všechno přivlastňit a sedá si vždy někam výš nad našeho.
Nechci aby se náš kocour nechal nějak utlačovat.
A bojím se, že když by to jinak nešlo a nováček by musel pryč, tak že se mu bude hrozně stýskat.
Nemůžu mezi nimi nechat zavřené dveře jinak se z toho ten náš může umňoukat.
Myslíte, že se to zlepší a sednou si oba?
Když se perou tak né nějak do krve a pak spí kousek od sebe.
Nechci kvůli tomu, že jsem chtěla pomoc jinému nějak ublížit tomu svému.
Nováček třeba sedí na okně a náš sedí pod oknem a pozoruje ho. Vždycky chvilkama na něj začne mnoukat a jakože chce skočit za ním, ale neskončí. A tak tam sedí a usíná a když jsem si ho chtěla vzít a pomazlit se, tak furt se snažil utéct a koukal se na okno a když mi utekl tak si zase sedl pod okno a pozoroval nahoru.
@Kateřinka034 Je to moc čerstvé, dej jim čas. Pořiď kozlík, ten pomůže téměř jistě.. a nezapomeň zintenzivnit čištění záchodky, případně navýšit:)
@Kateřinka034 Je to cerstve.Tvuj kocourek zarli na noveho, proto umi i delat „urazenyho“.On zkousi a zjistujte, co je to za novacka.Ale chce to opravdu cas a zachvili budou spolu spinkat. A hlavne hladit a mazlit se s obouma, at vi, ze nemusi zarlit.
@Kateřinka034 Napadlo me, jestli je novej nekastrovanej a starej jo, tak ten nekastrovanej je vlastne v kocici hierarchii výš… u nas to bylo dost boj, nez se novej vykastroval, pak byl klid
Zdravím,
měla bych dotaz ![]()
Samozřejmě se obrátím na veterinu, ale než otevřou tak mě to zajímá. V lednu byla kočička na podvázání vaječníků, nemá někdo zkušenosti kdy ji můžeme nechat kastrovat? Koťata nebudeme chtít a upřímně se bojím toho, že by nám doma mohla značkovat.