Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Eemii píše:
Prave, i drahy hovězí vyjde levněji, než kvalitní kapsa. Ja jsem je na některý maso naučila tak, ze jsem ho fakt na úplně drobno nakrajela a smichala s kapsickou, kterou jsem postupně ubirala. Ja teda kupuju nejčastěji konzervy Cosma, jsou fakt masový a cenově vyjdou nejlíp.
Cosmu mi doporučila chovatelka. Ale našla jsem jen rybí nebo kuřecí. Teď to zkusím vyloučit a pak budu zkoušet, co mu nevadí a co mu dělá zle.
Ahojte, náhodou jsem našla tuto diskuzi tak budu ráda když se mi někdo ozve 🙏
Na začátku prosince byl náš milovaný ragdoll hospitalizovaný díky nechutenství na klinice. Po několika vyšetřeních zjistili jen plyny ve střevech a žaludku, nasadily se antibiotika a lehčeji stravitelnější granule. Jinak vše ok. Zabralo 🙏
Já jsem teď 17tt.
S manželem jsme dnes byli na testech a jsme oba covid pozitivní. Než měl manžel jakékoliv příznaky tak kocour dával pusinky a tulil se. Potom jsme si nechávali odstup, ale v našem málem bytě trošku problém. Je to kocour bytový, má veškeré očkování.
Tři dny zpět začal pšikat bez jakéhokoliv výtoku z nosu nebo očí.
Než budeme volat k veterináři (kam ho teď stejně nemůžeme odvézt) nesetkali jste se někdo s pšikáním bez jiných potíží?
Stelivo stejné.
Děkuji moc za jakoukoli reakci ![]()
Ahoj všem 😊 Poradíte prosím? Od léta máme kocourka, byl v zuboženém stavu, dali jsme ho dohronady a stal se miláčkem rodiny. Teď je mu téměř 7 měsíců a začal se toulat. Máme dům se zahradou, takže kdykoliv chce, může ven, ale vždy se několikrát za den vracel na jídlo domů. Každou noc spí s naším psem v pelíšku. A teď, poslední 2 dny je pořád venku i v noci. Dnes ráno se sice vrátil, ale zase chtěl ven. Je tam od dopoledne a ještě se nevrátil. Zatím není kastrovaný. Myslíte si, že už je čas? Je to po okolí hodně koček a tak si myslíme, že se s nimi kamarádí a nechce proto domů. Bydlíme blízko silnice, tak se bojíme, aby ho nesrazilo auto. Děkuji všem za rady 🙏 😊
V tomto věku je už možné kocourka nechat vykastrovat. Toulání by se mělo pak minimalizovat.
Chtěli jsme počkat tak ještě měsíc, dva…četla jsem, že když se to udělá moc brzy, tak už moc neporoste.
No uz v okolí zadelava na koťata… nechte ho vykastrovat co nejdřív, nějak ho to nepoznamena ![]()
Dobrý den, moc prosím o tipy na jemné kvalitní rostlinné kočičí stelivo. Používáme Cat's Best Sensitive (kočka i já jsme spokojené), ale bohužel vypadá, že se přestává vyrábět. Proto hledám náhradu. Děkuji ![]()
Ještě se dají někde koupit, akorát malé balení, tak to se asi moc cenově nevyplatí?
https://www.krmivo-pes.cz/…ve-8l-2-9kg/
Já používám Tigerino Canada, to ale není přírodní, ještě jsem nenašla žádné lepší které by nesmrdělo po chvíli a dělalo hrudky.
Před lety mi v této diskuzi bylo doporučeno také Tigerino a nedám na něj dopustit.
Dokupuju k němu Multi Frisch a naprostá spokojenost.
@Mischa69 píše:
@summersunJeště se dají někde koupit, akorát malé balení, tak to se asi moc cenově nevyplatí?
Já používám Tigerino Canada, to ale není přírodní, ještě jsem nenašla žádné lepší které by nesmrdělo po chvíli a dělalo hrudky.
https://www.krmivo-pes.cz/…ve-8l-2-9kg/
Uvažuji o něm. Ale trochu mě odrazují recencze. Prý se v poslední době zhoršila kvalita, hlavně u toho pudrového…tak nevím😁
@kvetinka18 Ahoj,az ted tady ctu tvuj prispevek. Tohle mela moje beruska taky asi pred mesicem.Tak jsem s ni bylana veterine a dostala na 3× v injekci antibiotika. A pomohlo to. Veterinarks si prvni myslela, ze to je alergie, tak dostala inj.na alergii, ale ji to nepomohlo, tak dostala antib. a byl klid
Jak to dopadlo tobe?