Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
29.6.20 18:49
@Eemii píše:
Prave, i drahy hovězí vyjde levněji, než kvalitní kapsa. Ja jsem je na některý maso naučila tak, ze jsem ho fakt na úplně drobno nakrajela a smichala s kapsickou, kterou jsem postupně ubirala. Ja teda kupuju nejčastěji konzervy Cosma, jsou fakt masový a cenově vyjdou nejlíp.

Cosmu mi doporučila chovatelka. Ale našla jsem jen rybí nebo kuřecí. Teď to zkusím vyloučit a pak budu zkoušet, co mu nevadí a co mu dělá zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 18:01

My si nemůže vynachválit Animondu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
743
2.1.21 17:40

Ahojte, náhodou jsem našla tuto diskuzi tak budu ráda když se mi někdo ozve 🙏
Na začátku prosince byl náš milovaný ragdoll hospitalizovaný díky nechutenství na klinice. Po několika vyšetřeních zjistili jen plyny ve střevech a žaludku, nasadily se antibiotika a lehčeji stravitelnější granule. Jinak vše ok. Zabralo 🙏
Já jsem teď 17tt.
S manželem jsme dnes byli na testech a jsme oba covid pozitivní. Než měl manžel jakékoliv příznaky tak kocour dával pusinky a tulil se. Potom jsme si nechávali odstup, ale v našem málem bytě trošku problém. Je to kocour bytový, má veškeré očkování.
Tři dny zpět začal pšikat bez jakéhokoliv výtoku z nosu nebo očí.
Než budeme volat k veterináři (kam ho teď stejně nemůžeme odvézt) nesetkali jste se někdo s pšikáním bez jiných potíží?
Stelivo stejné.
Děkuji moc za jakoukoli reakci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.1.21 19:24

Ahoj všem 😊 Poradíte prosím? Od léta máme kocourka, byl v zuboženém stavu, dali jsme ho dohronady a stal se miláčkem rodiny. Teď je mu téměř 7 měsíců a začal se toulat. Máme dům se zahradou, takže kdykoliv chce, může ven, ale vždy se několikrát za den vracel na jídlo domů. Každou noc spí s naším psem v pelíšku. A teď, poslední 2 dny je pořád venku i v noci. Dnes ráno se sice vrátil, ale zase chtěl ven. Je tam od dopoledne a ještě se nevrátil. Zatím není kastrovaný. Myslíte si, že už je čas? Je to po okolí hodně koček a tak si myslíme, že se s nimi kamarádí a nechce proto domů. Bydlíme blízko silnice, tak se bojíme, aby ho nesrazilo auto. Děkuji všem za rady 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.1.21 21:05

@ivculka já bych určitě nechala kastrovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
27.1.21 21:12

V tomto věku je už možné kocourka nechat vykastrovat. Toulání by se mělo pak minimalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.1.21 21:26

Děkuji moc 😊 zatím nedorazil, už máme docela strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.1.21 21:30

Kastrovat už můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
27.1.21 21:52

Chtěli jsme počkat tak ještě měsíc, dva…četla jsem, že když se to udělá moc brzy, tak už moc neporoste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
28.1.21 08:29

No uz v okolí zadelava na koťata… nechte ho vykastrovat co nejdřív, nějak ho to nepoznamena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
19.2.21 14:52

Dobrý den, moc prosím o tipy na jemné kvalitní rostlinné kočičí stelivo. Používáme Cat's Best Sensitive (kočka i já jsme spokojené), ale bohužel vypadá, že se přestává vyrábět. Proto hledám náhradu. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.21 15:31

@summersun

Ještě se dají někde koupit, akorát malé balení, tak to se asi moc cenově nevyplatí?
 https://www.krmivo-pes.cz/…ve-8l-2-9kg/

Já používám Tigerino Canada, to ale není přírodní, ještě jsem nenašla žádné lepší které by nesmrdělo po chvíli a dělalo hrudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.2.21 15:40

Před lety mi v této diskuzi bylo doporučeno také Tigerino a nedám na něj dopustit.
Dokupuju k němu Multi Frisch a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
19.2.21 15:53
@Mischa69 píše:
@summersun

Ještě se dají někde koupit, akorát malé balení, tak to se asi moc cenově nevyplatí?
 https://www.krmivo-pes.cz/…ve-8l-2-9kg/

Já používám Tigerino Canada, to ale není přírodní, ještě jsem nenašla žádné lepší které by nesmrdělo po chvíli a dělalo hrudky.

Uvažuji o něm. Ale trochu mě odrazují recencze. Prý se v poslední době zhoršila kvalita, hlavně u toho pudrového…tak nevím😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.2.21 15:58

@kvetinka18 Ahoj,az ted tady ctu tvuj prispevek. Tohle mela moje beruska taky asi pred mesicem.Tak jsem s ni bylana veterine a dostala na 3× v injekci antibiotika. A pomohlo to. Veterinarks si prvni myslela, ze to je alergie, tak dostala inj.na alergii, ale ji to nepomohlo, tak dostala antib. a byl klid :) Jak to dopadlo tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný