Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
16.7.21 21:16
@elpiska píše:
Holky, vrátila se!!! :srdce: :dance: :dance: Všechny mé teorie padly, smrdí zatuchlinou a bílá barva je šedočerná. Myslím, že se schovávala v boudě u sousedů mezi harampádím. A přišla, protože je všude kolem klid. Není tu sousedů uštěkaný a pronásledující westík. Celý týden byl venku až do 11 h.Ale schovává se pod postel a mňouká. Nevím, jak ji uklidnit.

Nech ji teď být. Ona se oklepe. Bude zase dobře. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115842
16.7.21 21:16
@elpiska píše:
Holky, vrátila se!!! :srdce: :dance: :dance: Všechny mé teorie padly, smrdí zatuchlinou a bílá barva je šedočerná. Myslím, že se schovávala v boudě u sousedů mezi harampádím. A přišla, protože je všude kolem klid. Není tu sousedů uštěkaný a pronásledující westík. Celý týden byl venku až do 11 h.Ale schovává se pod postel a mňouká. Nevím, jak ji uklidnit.

Hurá. :srdce: :srdce: :srdce: Jejda chudinka malá. Žere? Nemá nějaký zranění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
16.7.21 21:17

@elpiska Tak to je super že je doma :potlesk: dej jí něco dobrého a ona se uklidní neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
16.7.21 22:50
@elpiska píše:

Asi je vyplasena, ze byla celou dobu pryc a jestli byla ta bourka..Nech ji v klidu, zkus ji dat nejake papani a hladit ji, melo by ji to prejit postupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
17.7.21 00:15
@aiwwa píše:
Hurá. :srdce: :srdce: :srdce: Jejda chudinka malá. Žere? Nemá nějaký zranění?

Je v pořádku. :srdce: já jí nechávala jídlo venku, sem tam na ni zbylo. Chodil kocourek, dosypala jsem a přišel ježek, dosypala jsem… Hodně se mazlí a ještě není úplně klidná. Myslím, že jsme moc šťastné obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22479
17.7.21 00:38

@elpiska jsem rada, zes ji nasla. Urcite bude rada doma. Pekna kocka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.7.21 15:22
@elpiska píše:
Je v pořádku. :srdce: já jí nechávala jídlo venku, sem tam na ni zbylo. Chodil kocourek, dosypala jsem a přišel ježek, dosypala jsem… Hodně se mazlí a ještě není úplně klidná. Myslím, že jsme moc šťastné obě.

To je moc krasne :srdce: Kocicka je zlaticko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
17.7.21 19:25

@elpiska jsem moc ráda, že to dobře dopadlo. :srdce: Držela jsem pesti. :) Kočička je moc hezká a určitě je šťastná, že je zase doma. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.7.21 19:26

Kočička je nádherná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
17.7.21 19:28

@elpiska
Mám radost, to je super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
17.7.21 19:29

@elpiska
Je krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
18.7.21 15:38

Zdědila jsem ji, když jí byly necelé 3 roky, slíbila jsem, že se o ni postarám a našly jsme k sobě časem cestu. Neměla mně ráda, měla ráda svou paničku… :srdce: Jsem ráda, že je doma, jednak proto, že ji mám fakt ráda a také proto, že v ní je kus té lásky z minulosti. Už je trošku čistější, bělejší. Ale hodně spí a chce chodit ven. No nazdar. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.21 17:06

Dvě kočky

Zajímá mě, co si myslíte o tom, že bych chtěla ke své půlroční kočičce pořídit koťátko. Myslíte že to není moc velký věkový rozdíl, aby si na sebe zvykli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.12.21 17:09
@Jennda123 píše:
Zajímá mě, co si myslíte o tom, že bych chtěla ke své půlroční kočičce pořídit koťátko. Myslíte že to není moc velký věkový rozdíl, aby si na sebe zvykli?

Velký věkový rozdíl to není. Koťátka si určitě na sebe zvyknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
8.12.21 18:35

Zvyknou si i mnohem starsi kocky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie