Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@elpiska píše:
Holky, vrátila se!!!![]()
![]()
Všechny mé teorie padly, smrdí zatuchlinou a bílá barva je šedočerná. Myslím, že se schovávala v boudě u sousedů mezi harampádím. A přišla, protože je všude kolem klid. Není tu sousedů uštěkaný a pronásledující westík. Celý týden byl venku až do 11 h.Ale schovává se pod postel a mňouká. Nevím, jak ji uklidnit.
Nech ji teď být. Ona se oklepe. Bude zase dobře. ![]()
@elpiska píše:
![]()
Všechny mé teorie padly, smrdí zatuchlinou a bílá barva je šedočerná. Myslím, že se schovávala v boudě u sousedů mezi harampádím. A přišla, protože je všude kolem klid. Není tu sousedů uštěkaný a pronásledující westík. Celý týden byl venku až do 11 h.Ale schovává se pod postel a mňouká. Nevím, jak ji uklidnit.
Hurá.
Jejda chudinka malá. Žere? Nemá nějaký zranění?
@elpiska Tak to je super že je doma
dej jí něco dobrého a ona se uklidní neboj ![]()
@elpiska píše:
![]()
Asi je vyplasena, ze byla celou dobu pryc a jestli byla ta bourka..Nech ji v klidu, zkus ji dat nejake papani a hladit ji, melo by ji to prejit postupne.
@aiwwa píše:
Hurá.![]()
![]()
Jejda chudinka malá. Žere? Nemá nějaký zranění?
Je v pořádku.
já jí nechávala jídlo venku, sem tam na ni zbylo. Chodil kocourek, dosypala jsem a přišel ježek, dosypala jsem… Hodně se mazlí a ještě není úplně klidná. Myslím, že jsme moc šťastné obě.
@elpiska jsem rada, zes ji nasla. Urcite bude rada doma. Pekna kocka
@elpiska píše:
Je v pořádku.já jí nechávala jídlo venku, sem tam na ni zbylo. Chodil kocourek, dosypala jsem a přišel ježek, dosypala jsem… Hodně se mazlí a ještě není úplně klidná. Myslím, že jsme moc šťastné obě.
To je moc krasne
Kocicka je zlaticko ![]()
@elpiska jsem moc ráda, že to dobře dopadlo.
Držela jsem pesti.
Kočička je moc hezká a určitě je šťastná, že je zase doma. ![]()
Zdědila jsem ji, když jí byly necelé 3 roky, slíbila jsem, že se o ni postarám a našly jsme k sobě časem cestu. Neměla mně ráda, měla ráda svou paničku…
Jsem ráda, že je doma, jednak proto, že ji mám fakt ráda a také proto, že v ní je kus té lásky z minulosti. Už je trošku čistější, bělejší. Ale hodně spí a chce chodit ven. No nazdar. ![]()
Zajímá mě, co si myslíte o tom, že bych chtěla ke své půlroční kočičce pořídit koťátko. Myslíte že to není moc velký věkový rozdíl, aby si na sebe zvykli?
@Jennda123 píše:
Zajímá mě, co si myslíte o tom, že bych chtěla ke své půlroční kočičce pořídit koťátko. Myslíte že to není moc velký věkový rozdíl, aby si na sebe zvykli?
Velký věkový rozdíl to není. Koťátka si určitě na sebe zvyknou.