Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@summersun píše:
Dobrý den, moc prosím o tipy na jemné kvalitní rostlinné kočičí stelivo. Používáme Cat's Best Sensitive (kočka i já jsme spokojené), ale bohužel vypadá, že se přestává vyrábět. Proto hledám náhradu. Děkuji
A klasiku Cat’s Best Original jste nezkouseli? Za me neni lepsiho steliva, krasne hrudkuje a opravdu neni citit v byte kocka. Mam dva kocoury, vyzkousela jsem snad vsechno z tech lepsich a tohle proste je top.
@summersun píše:
Dobrý den, moc prosím o tipy na jemné kvalitní rostlinné kočičí stelivo. Používáme Cat's Best Sensitive (kočka i já jsme spokojené), ale bohužel vypadá, že se přestává vyrábět. Proto hledám náhradu. Děkuji
Nevím, jestli je přírodní, u nás zvítězilo tigerino Canada s vůní růží ![]()
@Eemii píše:
A klasiku Cat’s Best Original jste nezkouseli? Za me neni lepsiho steliva, krasne hrudkuje a opravdu neni citit v byte kocka. Mam dva kocoury, vyzkousela jsem snad vsechno z tech lepsich a tohle proste je top.
Zkoušela, a prostě je to o chlup oproti sensitive rozdíl. Uvidím ale. Také je to jedna z variant o které uvažuji. Hold kočka nemůže být tak rozmazlená ![]()
@summersun píše:
Uvažuji o něm. Ale trochu mě odrazují recencze. Prý se v poslední době zhoršila kvalita, hlavně u toho pudrového…tak nevím😁
To nevím z jakých recenzí
..Já ho začla kupovat loni v sprnu a jsem moc spokojená, prvně jsem měla lemongrass ale ten je už dlouhodobě vyprodaný tak bereme s vůní dětského pudru. O chlup lepší byl citron ale tento je super také.
V listopadu měli akci na 2×12kg tak jsem brala 1 a navíc ještě jeden pytel samostatně 12 kg. Ted mám z toho ještě 1 celý a necelou pulku pytle, což myslím je super. Jiné mi smrděli fakt rychle.
Dlouho jsem kupovala stelivo Biokat´Bianco ale tam šla kvalita rapidně dolu, vyzkoušela jsem i chválený Biokat´s DIAMOND CARE Fresh a nic moc ![]()
@summersun píše:
Zkoušela, a prostě je to o chlup oproti sensitive rozdíl. Uvidím ale. Také je to jedna z variant o které uvažuji. Hold kočka nemůže být tak rozmazlená
Růže je novinka? Já zatím měla lemongrass a dětský pudr a super. Tento je lepší či se vyrovnají? ![]()
My používáme Original https://www.zoohit.cz/…ky/cats_best a teda musím říct, že na zápach a výdrž jsme lepší nenašli. Jediný problém je, že se hodně vynáší
Nevím, zda v tom Sensitive byl jiný. Ale podle mě je v pohodě.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by někdo orientačně neodhadl, jaké plemeno kočička může být. Předem děkuji za odpověď.
@Jennda123 mne trochu dle tech usisek připomíná orientalku, možná byl dědeček von… ![]()
Takovou mam taky doma, je z kravina a je to obyc kocka. domaci
albin.. neslysi… od nejakych 5 let
@Jennda123 já si taky myslím, že je to „obyčejná“ kočička. Takové jsou nejlepší
aspoň pro mě. Je nádherná
! Přeju spoustu pěkných společných chvil ![]()
@Jennda123 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by někdo orientačně neodhadl, jaké plemeno kočička může být. Předem děkuji za odpověď.
Když už jste vzali z ulice zatoulanou kočičku, nahlásili jste někde, že je u vás? Nebo čekáte, jestli je kočička nějaká speciální a až pak se rozhodnete?
Někdo ji možná hledá…